Collistar Art Design – řasy jako umělecké dílo (recenze produktu)

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Collistar je značka pocházející z elegantní Itálie, která nabízí jak pečující, tak dekorativní kosmetiku. Já jsem testovala jejich řasenku, o které jsem už předem slyšela mnoho pozitiv.

Je pravdou, že řasenky jsou velmi individuální věc a co vyhovuje jedné z nás, to může jiné připadat naprosto k ničemu. Přesto jsem se ale na testování této řasenky těšila, protože jsem o ní hodně slyšela. Značka Collistar není u nás tolik diskutovaná, jako jiné známější značky, ale podle mě si pozornost určitě zasluhuje. Tato italská kosmetika zahrnuje ve svém portfoliu vše od tělové a pleťové péče až po líčení, z kvalitních ingrediencí a za přiměřené ceny.

Collistar Art Design slibuje oslnivý objem a dechberoucí délku. Asi jako všechny řasenky. Už na první pohled ale upoutá krásným luxusním stříbrným balením, díky kterému se bude skvěle vyjímat ve vaší kosmetické taštičce. Kartáček je klasický štětinový, ovšem je poněkud neobvykle dlouhý a směrem ke konci se zužuje. Je celkem hustý a dobře padne na menší i větší oko.

Díky délce kartáčku je aplikace celkem hračka a jednu vrstvu nanesete skutečně během pár vteřin. Řasenkou se dobře dostanete do vnitřního i vnějšího koutku oka a nemusíte se obávat obtiskávání. Zároveň také nedochází ke slepování řas, samozřejmě – perfekcionistky po použití ještě pročešou řasy kartáčkem. Co se týče výsledného efektu, tak ten je skutečně výrazný. Odstín je ta nejčernější černá a krásně řasy zvýrazní i orámuje. Pokud dáte pozor a nanesete řasenku až těsně u kořene řas, vytvoří vám dokonce efekt jemné oční linky, která hezky orámuje oko. Dostanete objem i délku, což je výhodné. Řasy jsou po aplikaci krásně prodloužené a objemné u kořínků, čímž se podpoří i jejich natočení.

Řasenku jsem nosila i v ne zrovna vlídném počasí a musím ocenit její výdrž, která je velmi dobrá. Ani v zimních plískanicích se nerozmazávala na horní či spodní oční víčko, takže se nemusíte bát ji nosit v jakémkoliv počasí (snad jen do deště bych zvolila řasenku voděodolnou). Efekt vydržel hezký po celý den, což je devizou dražších řasenek – natočení se neztrácí v průběhu několika málo hodin.

Celkově vám tuto řasenku nemohu, než doporučit. Nevím, jestli jsem díky ní krásná jako Italky, nicméně aspoň řasami se jim mohu vzdáleně podobat.

Děkujeme www.elnino.cz za poskytnutí produktů do recenze.

Fotografie

Komentáře