Studiu Avantgarda

Základní informace

Špičková péče o ruce v Praze - manikůra a gelové nehty ze značkových materiálů TROSANI od certifikované manikérky s 19-ti lety praxe v oboru.

Kontakty

Ulice Italská 12
Město Praha
Telefon +420 604 200 608
E-mail milaludvikova@centrum.cz
Web www.gelove-nehty-manikura.cz

Otevírací hodiny

pondělí 7:00 - 20:00
úterý 7:00 - 20:00
středa 7:00 - 20:00
čtvrtek zavřeno
pátek zavřeno
sobota zavřeno
neděle zavřeno

Kontaktní formulář

Máte nějaký dotaz na salón Studiu Avantgarda? Zeptejte se na služby, ceny, nebo další otázky.

Neslouží pro zasílání obchodních nabídek!

*
*

Podrobný popis

Jmenuji se Miluše Ludvíková a jsem již 19 let manikérkou se specializací na gelové nehty a péči o ruce. Pracuji se značkovými materiály, gely a laky společnosti Trosani které zaručují vynikající výsledky i trvanlivost. Vaše nehty si zaslouží péči a úpravu na profesionální úrovni, kterou Vám mohu, díky mým dlouholetým zkušenostem garantovat. Kromě modeláže gelových nehtů Vám mohu nabídnout také klasickou manikúru, svatební úpravu nehtů, P-shine, a v neposlední řadě Nail-Art pro mimořádné příležitosti. Úplnou novinkou je potom BrilliantNail – zdobení nehtu pravým briliantem, které mám ve své nabídce jako jedna z mála. Své služby poskytuji ve Studiu Avantgarda v Praze na Vinohradech na adrese Italská 12 a Salónu Laurent, Na Bělidle 19, Praha 5 Smíchov. Objednat se můžete na čísle 604 200 608 nebo emailem na milaludvikova@centrum.cz

Nejbližší slevy

–49 %

Barvení obočí a řas, úprava obočí

Zvýrazněte svůj pohled a upoutejte pozornost profesionálně…

149 Kč končí za 6 dní
–15 %

Vánoční dárkové poukazy na kosmetiku se slevou 15%

Sleva 15% na všechny dárkové poukazy

849 Kč končí za 6 dní

Oblíbená ošetření OliOla organic studio za akční ceny

Oblíbená ošetření na Green Beauty Marketu za akční ceny!

končí za 6 dní

Hodnocení salónu

Pro přidání hodnocení se přihlašte.

Zatím zde není žádné hodnocení.

Kde nás najdete

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace