Chtěla bych se se všemi podělit o svou zkušenost s kadeřnicí Vlaďkou Mrkvovou, která pracovala v Salonu Petra Mělník a nyní si otvírá svůj salon v ulici Kpt. Jaroše na Mělníku. Měla mi dělat účes na svatbu, ovšem bez předchozí omluvy se nedostavila a naprosto mě nechala ve štychu…v sobotu ráno podotýkám! Když jsem posléze šla za milou paní (čí slečnou) Mrkvovou tak se neměla ani sto se omluvit…jednala neuvěřitelně arogantním způsobem …Byla nepříjemná a argumentovala tím, že zaspala a že je jen člověk. S tím samozřejmě souhlasím (může se stát opravdu každému), ale za to že mi pokazila začátek mého dne, který byl kvůli ní následně v časovém presu, měla zatěžko se i omluvit!!!!!!!!! A to mi přijde opravdu ubohé! Proto milé dámy pozor! Několik lidí mi již potvrdilo, že je nespolehlivá, tak ať se nespálíte tak jako já!!!
Vlaďka Mrkvová aneb kadeřnice za všechny prachy
Vendula Katrenčíková | 30.6.2010 18:48 | ip: 88.103.95.239
Ráda bych odpověděla milé slečně nevěstě..
Samozdřejmě se stalo něco co je neodpustitelné a naprosto chápu,že byla v časovém presu,ale podotíkám že mě moji omluvu k ní nenechala ani doříct a paní,co ji v salonu dělala GARDE,ji povzbuzovala v k dalšímu konfliktu mezi námi dvěma. poté jsem přestala,jak víte velmi dobře apsolutně s vámi komunikovat,tak že k žádnému hrubému jednání mezi námi ani nedošlo.Samozdřejmě svou chybu uznávám.S poděkováním za zveřejnění nového studia.
....... | 28.7.2010 14:29 | ip: 89.102.209.41
Milá slečno,
gramatika Vám dělá asi velké potíže, že
Hned první překlep na začátku slova, slovo podotíkám pěkná hrubka, dále
malé písmeno na začátku slova nové věty,slovo apsolutně písmeno p místo
b a opět překlep slova samozdřejmě
Nevěstě se ani nedívím, že takto reagovala na Vaše služby Dan
Dan | 11.8.2010 11:49 | ip: 82.150.161.210
Se slečnou Mrkvovou spolupracuji již od doby, kdy ještě studovala. Její služby mohu jen doporučit. Vždy jsem byla. já i mé dcery, velice spokojena s výsledkem. Nemohu ani souhlasit s tím, že by chování sl. Mrkvové bylo v nějakém ohledu neprofesionální.
Věra Urbánková | 31.8.2010 7:56 | ip: 193.107.255.15
Milý Dane,
je vidět, že jste člověk, který je zahleděný sám do sebe a
neuvědomujete si jednu maličkost. Žijí mezi námi lidé, kteří jsou vysoce
inteligentní a přesto mají poruchy jako jsou např. dyslexie a dysgrafie, to
nijak nevypovídá o tom, že by dotyčný člověk neměl inteligenci nebo
vystupování. Já sama jsem matkou syna, který tuto poruchu má a názory
takového charakteru se mi nelíbí a dotýkají se mě. Paní kadeřnici
osobně neznám a slečnu nevěstu také ne, tudíž se zdržím jakékoliv
kritiky na jejich osoby.
Martina
Martina | 2.9.2010 9:56 | ip: 90.179.80.13
Krásný dobrý den všem, co si tu budou číst.
Musím za sebe říci, že se slečnou Vlaďkou jsem velmi spokojená. Moje
přání dokázala zkombinovat s tím, co mi opravdu sluší. Dokázala mi
poradit, při čemž se chovala velmi profesionálně a přirozeně. Musím
říct, že v jiném kadeřnictví mě už nikdo neuvidí. Slečnu Vlaďku mohu
jen doporučit!
Monika Bláhová | 16.8.2011 21:59 | ip: 193.107.255.8
Musím se kadeřnice taky zastat – chodím k ní asi dva roky a jsem naprosto spokojený. Od podzimu stříhá i moji manželku (a občas i syna) a myslím že i ona je spokojená.
Pavel | 18.2.2013 12:31 | ip: 217.168.211.35
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Jak vybrat správný salon pro permanentní make-up: Kompletní průvodce
- Schwarzkopf Professional rozšiřuje svůj program barvení vlasů pro celebrity
- Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)
- Inzerce pro beauty profesionály: Rozšiřte své možnosti s www.salony-krasy.cz
- Novinka: Skupina "Beauty jobs - práce v salonu krásy & wellness" – unikátní prostor pro beauty profesionály!
- Objevte svět profesionální krásy: Prohlédněte si nejlepší značky a najděte salon přímo pro vás!
- ECRU New York: Luxusní péče o vlasy dostupná v českých salonech krásy
- Sabrina Carpenter je novou globální ambasadorkou profesionální vlasové značky Redken
- Špatné dietní návyky mohou zhoršit kvalitu vašich vlasů
- Milionová péče pro milionové vlasy s řadou produktů Matrix Instacure Build-A-Bond pro mega poškozené vlasy
Slevy v salónech krásy
Přijímáme nové klientky pro stylistku Janičku
Permanentní prodlužování řas
Řasy Brno, Příkop 6, Brno
Kosmetika + Lash Lifting
Celková péče o pleť + Lash lifting
Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav
Chemický peeling
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové