Dobrý den, udělala jsem si rekvalifikační kurz, rozhodla jsem se pracovat jako kadeřnice. Kadeřnický kurz nestačil, zkoušela jsem se poptávat v různých frančízách, měla jsem smůlu. Je nutná nějaká praxe a dostat se ke stříhání mnohem intenzivněji. Protože mě nikde nezaměstnají bez této zkušenosti, vyhledávám firmu / kadeřnici, který by mě za nějakou sumu naučila prakticky stříhat, barvit a pod,Jaká suma by byla a jaké jsou další možnosti bychom projednávali individuálně na míru. Můžeme se dohodnout i tak, že bych pracovala pro firmu, která si mě zaškolí pro tu práci, jsem ochotná na 100% do toho jít a zaplatit za praktické školení. Lokalita: Praha, Beroun okolí
Hledám kadeřnici/firmu, která mě naučí stříhat, barvit a pod.
Lucie Zaspalová (lucie.zaspalova@centrum.cz) | 4.6.2013 21:45 | ip: 194.228.13.60
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Jak vybrat správný salon pro permanentní make-up: Kompletní průvodce
- Schwarzkopf Professional rozšiřuje svůj program barvení vlasů pro celebrity
- Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)
- Inzerce pro beauty profesionály: Rozšiřte své možnosti s www.salony-krasy.cz
- Novinka: Skupina "Beauty jobs - práce v salonu krásy & wellness" – unikátní prostor pro beauty profesionály!
- Objevte svět profesionální krásy: Prohlédněte si nejlepší značky a najděte salon přímo pro vás!
- ECRU New York: Luxusní péče o vlasy dostupná v českých salonech krásy
- Sabrina Carpenter je novou globální ambasadorkou profesionální vlasové značky Redken
- Špatné dietní návyky mohou zhoršit kvalitu vašich vlasů
- Milionová péče pro milionové vlasy s řadou produktů Matrix Instacure Build-A-Bond pro mega poškozené vlasy
Slevy v salónech krásy
–18 %
Chemický peeling
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové
1390 Kč
končí za 27 dní
–39 %
Přijímáme nové klientky pro stylistku Janičku
Permanentní prodlužování řas
Řasy Brno, Příkop 6, Brno
600 Kč