Nedá mi to ,než napsat pro informaci dalším.Je mi 62 let,v mém věku jsem navštívila již řadu kosmetických salonů,ale ve výše jmenovaném jsem se cítila jak v sedmém nebi.Obsluha a jednání se zákazníkem na té nejlepší a nevyšší úrovni,odborné ošetření,výsledky,já jsem neskutečně spokojená,ne jak posledně,když mě ošetřovala paní ve sklepě a v teplácích.Není nic příjemnějšího,než milá a laskavá tvář i vaší kosmetičky.
Kosmetic Salon Weissmi
Veronika | 21.9.2012 15:10 | ip: 46.135.114.21
Náhodou jsem narazila na tento příspěvek a mohu se jen přidat,paní Mirečka mi dělala obočí,tak krásná a decentní práce je opravdu chvályhodná.Ona sama je anděl v bílém.
Dana Janoušková | 26.9.2012 8:15 | ip: 84.42.228.7
Pani Mirka je opravdu velmi šikovná a dala si na mém obočí moooc záležet. vřele doporučuji:)
Veronika | 1.11.2012 14:34 | ip: 94.245.124.139
Taky se připojuji s vřelým doporučením,mám od ní linky,obočí i rty.Trpělivá,milá,šikovná,já jsem nadmíru spokojená.
Katarina | 1.11.2012 16:00 | ip: 94.112.165.72
Už mám i po korekci,nádhera,barva,tvar super.Měla jsem docela strach jak to dopadne a jak budu nakonec vypadat,ale dopadlo to nad moje očekávání.Obrovská spokojenost.
Katarina | 18.12.2012 15:51 | ip: 94.112.165.72
připojuji se ,příjemné prostředí,vstřícnost,paní Lenička moc milá,jsme s něma spokojeni celá rodina.Myslím tím všechny služby v tomto saloně.Evča
Eva | 2.1.2013 15:52 | ip: 83.240.100.153
V salonu Weismi jsem si nechala udělat fotoepilaci chloupků na celém těle,už mi skoro všechno vypadalo,je to úžasné,vybělené zoubky září jako sníh.Mohu jen a jen doporučit nejen 100% účinné služby,ale i přístup ke klientovi je víc než profesionální.Díky holky
Katarina | 7.4.2013 9:23 | ip: 94.112.165.72
S tak milým,srdečným a profesionálním přístupem jsem se snad ještě nikdy nesetkala.Personál ví co dělá,vysvětlí a zodpoví každý dotaz.Paní majitelka se řídí přesně toho ,jak se dříve říkalo´:náš zákazník,náš pánˇ.....služby skvělé,po několika návštěvách mi vymizelo akné a mám krásný zdravý obličej,nádherně vybělené zuby.Závěrem ,jen mohu doporučit.Pospíšilová
Pospíšilová | 24.6.2013 20:39 | ip: 46.135.60.2
Nechala jsem si zvětšit rty permanentním makeu-pem v tomto studiu.Výsledek je famózní,jsem nadmíru spokojená,rty jsou kouzelné,velikost optimální,barva super,co dodat ,jen nadšení a jsem moc ráda,že jsem vás našla,děkuji a doporučuji K.
klára | 15.7.2013 11:14 | ip: 46.135.24.29
V tomto salonu jsem byla na bělení zubů.Musím opravdu pochválit personál,,úslužnost,ale i výsledek.Mám 4 měsíce po 45 minutách bělení a i po takové době zuby září,jsou krásně bílé.Doporučuji všude a všem a těším se moc na další návštěvu.K.
Karla M. | 8.8.2013 15:49 | ip: 46.135.84.16
Paní Alenka ve studiu dělá řasy,byla jsem už v několika salonech,ale tak super přirozeně mně to neudělala ještě žádná.Jsou jemné, husté a vypadá to kouzelně,Alenku doporučuji,je moc dobrá Taky mám za sebou epilace a nemohu než napsat pravdu,funguje a jsem tady u nich moc spokojená,už opravdu nic neroste,je to super a jsem opravdu nadšená i s mojí maminkou,která má nádherné obočí od paní Mirečky.Holky jsou úžasné,milé a krásné studio
Rolka | 10.9.2013 9:21 | ip: 46.135.61.10
Teď mi dělá řasy Lenička,úžasné ,jsem moc spokojená a zoubky si bělíme už celá rodina,mohu jen doporučit,spokojenost nadmíruuuuuuuuuu
Katka | 6.2.2014 17:37 | ip: 94.112.165.72
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Shoden Balance: Japonské tajemství dokonalého uvolnění, které změní váš život
- Wellness rituály: Jak přežít zimu s vnitřním klidem a energií
- Nehty v zimním válečném poli: Křehké a zranitelné Anatomie nehtů v zimním období
- Vlasy v zimním zajetí: Když mráz útočí na vaše vlasy
- Zimní nástrahy pro vaši krásu: Jak přežít nejchladnější měsíce s dokonalou pletí?
- Jak vybrat správný salon pro permanentní make-up: Kompletní průvodce
- Schwarzkopf Professional rozšiřuje svůj program barvení vlasů pro celebrity
- Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)
- Inzerce pro beauty profesionály: Rozšiřte své možnosti s www.salony-krasy.cz
- Novinka: Skupina "Beauty jobs - práce v salonu krásy & wellness" – unikátní prostor pro beauty profesionály!
Slevy v salónech krásy
Kosmetika + Lash Lifting
Celková péče o pleť + Lash lifting
Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav
Chemický peeling
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové