Naprostý souhlas!!!!A víte co nejlepší?? Dnes jsem úplnou náhodou narazila na známýho který dělá na hygieně a víte co zjistili?? Že to svinstvo co dávaj vietnamky je akryl co se používá ve stavebnictví na opravu trubek!!! Bože, jak taková spousta žen může to svinstvo nosit, jen že jim to dají levněji!!! Ach jooo…jen že jak mi ČESKÝ NEHTAŘKY je máme přesvědčit??? Máte s tím někdo zkušenosti???
Jak najít a poznat kvalitní, zkušenou nehtařku (strana 1)
Lenuska | 17.1.2010 20:23 | ip: 89.176.246.101
Vietnamy nikdy – už jsem si tady na diskuzi našla a mám klid, pohodu, krásné nehty, příjemnou hodinku, kterou strávím na modeláži nebo na doplnění u Leničky Techlovský, kterou jsem našla tady na Salonech v týhle diskuzi. Má sice dost plno, ale vždy se snaží vyhovět a je to naše (tedy moje a mých spolupracovnic v bance)zlatíčko. lenka-nehty.cz, nebo mobil 605353040. Umi šetrně likvidovat následky od patlalek i těch asijských
Milena | 20.1.2010 20:51 | ip: 78.136.136.159
No to jo, ale jak ty holky bláznivý co choděj k vietnamcům PŘESVĚDČIT????
Lenuška | 20.1.2010 23:15 | ip: 89.176.246.101
Ono to moc nejde přesvědčovat, že nemají chodit k Vietnamcům-na
začátku je to o penězích, na konci, když pak už jde o zničené nehty,
alergie,plísně a jiné speciality pak už to není o penězích, ale
o hledání někoho, kdo to dá dohromady, protože to chce znalost, praxi a
hlavně trpělivost. Lenka Techlovská je výborný profík, proto k ní chodí
moře ženských s tímhle problémem a já jsem si tu Asii taky zkusila na
vlastní nehty. Lenka mi pomohla mi i tím, že dělá tak, aby všechno
vypadalo naprosto přirozeně a hlavně to nepadá a neodchlípuje ruce a nehty
mi obdivuje kdekdo.
Kvalitní práce a k tomu dobrá cena si zákaznice vždycky získá.
Irena Mat. | 22.1.2010 21:11 | ip: 94.241.74.103
Souhlas s Milenou i Irenkou – já nemám co dodat, protože už za mě řekly obě holky vše podstatné. Nehtařek je hodně, dobrých je v Praze taky dost, ale slušná profesionálka s dobrou cenou a matrošem je pořád žádaná.A studio, kde máte klid a pohodu se taky cení. |
Anitka | 5.2.2010 15:10 | ip: 85.93.104.50
Nezáleží na tom,jaký papír máte nebo nemáte,ale na tom jak děláte nehtíky.Někomu vyhovuje gel,někomu,akryl,někdo preferuje tipy a někdo zase šablony.Já dělám nehtíky už 3 roky a zákaznice se vracejí spokojené.Možná je to tím,že si nehty dělám sama a vychytala jsem postupem času chybičky.Občas se i mistr tesař utne…ale za svojí prací si stojím.Takže má rada zní,je jedno kdo vám nehtíky udělá,ale napoprvé si nechejte udělat co nejkratší a až si vaše nehtíky zvyknou na zátěž,poté můžete mít drápky.
Zlatka (zlatiicko@email.cz) | 5.2.2010 17:02 | ip: 188.95.127.231
Dobrý den, čtu tady samou chválu na „nehtařku“ Lenku z Prahy 4. Já jsem ovšem tak spokojená s její prací nebyla. Nehty byly hrbolaté, silné, zničila mi i tvar nehtů. Podruhé jsem k ní už nešla. Lenka je fajn, milá, ochotná, ale i šikmoocí umí nehty udělat lépe.
Naďa (n_s@klikni.cz) | 14.2.2010 8:13 | ip: 88.101.120.250
No mě zase Ti šikmoocí zničili nejen tvar, to ani snad nejde, ale že mi n ehty probrousili do krve, zanesli mi pod nehty plíseň a domluva s nimi se rovnala úsměv a kývání hlavou. Tak jediná Lenka mi to dokázala dát dohromady – je přece jen vidět, že střední sdravotní škola se uplatní i v řemesle – ale každý má nehty jiné a požadavky rovněž. Já od ní mám nehty takové, že nikdo nepozná, že jsou modelované a mých 6 spolupracovnic taky.
Julča | 15.2.2010 10:40 | ip: 85.93.104.50
Mladé a novopečené nehtařky dělají většinou gelové, některé
slušné, jiné děsné – pracáky hodně organizovaly rekvalifikaci, ale ne
každá dokáže tuhle poměrně jemnou a náročnou práci hned dělat, ale
všechny se alespoň snaží.
Jejich základní vybavení ale odpovídá současné krizi a materiál
taky.
Ale pořád jsou lepší než vietnamci – jejich práci, hygienu a hlavně
materál bych si nedovolila dát na své ruce – několik kamarádek na to už
doplatilo plísní a rozbolavělými nehty. A jejich materiál – ten je
opravdu spíš na stavbu než na lidské ruce i když má značku American
nails. Ale dneska si může každý vybrat a zvolit – tak mám naši dobrou,
zkušenou profesionálku, která tuhle práci umí a hlavně ji má ráda.
Katarina | 21.2.2010 21:16 | ip: 94.241.66.90
Jak poznat ?? No takové malé vodítko" když je to profesionálka, určitě uvádí na svém webu, vizitkách a nabídkách s jakým materiálem pracuje, a jakou modeláž může nabídnout-je to i známka záruky a kvality protože stačí je trochu projet internet zjistíte, že jsou materiály více či méně kvalitní, běžné, špičkové – no celá škála A taky samy v salonu či studiu poznáte, jaké má vybavení a jaké má sama nehty. Nebo se jí raději hned před objednáním po telefonu zeptejte. A vůbec nejlepší je jít se třeba jednou za rok projít po výstavě Beuty,která je třeba teď v březnu 18–19. v Praze, koukat a poslouchat.
Karolinaaa | 25.2.2010 23:01 | ip: 78.136.168.89
Zkoušet nehtařky je běh na dlouhou trať a není zrovna efektivní – nejlepší je vidět přímo jejich práci i prostředí. Myslím že i tady se dá na diskuzích najít mnoho pozitivních odkazů.Gel dělá opravdu každá, akryl už je náročnější a je potřeba něco umět a znát, akrygel je vynikající, ale vyžaduje zkušenu nehtařku, která ho jednak umí udělat bezvadně a vzhledem k jeho fyzikálním vlastnostem i rychle. Dala jsem na doporuční paní Mileny zrovna z téhle diskuze a jsem u paní Lenky z pražského Chodova nesmírně spokojená.
Romča | 8.3.2010 10:18 | ip: 85.93.104.50
Ahoj, může mi někdo poradit dobrou nehtařku v Poděbradech? Bydlím tu jen pár měsíců a neznám nikoho. Díky.
Alexandra | 8.3.2010 14:24 | ip: 89.203.198.194
Hlavně pro Romču!teda nevím jestli jste jedna z nás-tzn nehtařka, ale napsat že gel dělá každý a že je akryl složitější..no nevím nevím kde jste k tomuto názoru došla?Akrygel je to samé co gel,není v tom vůbec rozdíl tak jaké fyzikální vlastnosti máte na mysli?
Ila | 8.3.2010 22:38 | ip: 89.176.246.101
Nejsem nehtařka, ale pracuje ve firmě, která dodává materiály pro nehtové salony, studia a to už pár let. Občas kouknu na tyhle diskuze, protože mě zajímají názory uživatelek těchto služeb. Ale plně dám za pravdu Romče –
- gel je opravdu startovní materiál každé nehtařky, a jeho složení, struktura i vlastnosti jsou opravdu jiné, než u akrylu. Akryl vyžaduje jistou a rychlou ruku a cit pro modelaci C-oblouku, který odpovídá individuálnímu tvaru nehtu. Akrygel je kombinace obou materálů na kvalitu a rychlost práce zase o trochu náročnější než akryl. Takže kdokoliv se může naučit cokoliv – ale gel je opravdu jiný materiál než akryl, stačí se podívat na jeho chemické složení.
Daniela Rychtaříková | 30.3.2010 0:09 | ip: 78.136.188.114
Ahojky holky, já jsem si udělala kurz na nehtíky a pedikúru v Ostravě ve studiu NIAN, můžu vám říct-super,super. Perfektní cena, materiál zdarma k práci a bez problému modelky, nikoho jsem nemusela lanařit na nehty, vše bylo. Bylo…, škoda… pohodový babinec, učení atd… Můžu jenom doporučit!!!
Pavlína Krosarčíková | 18.4.2010 15:18 | ip: 89.24.6.67
Poznat kvalitní je těžké – vyzkoušela jsem toto:
- metoda pokus-omyl s výsledkem nehty slušné nebo hrozné -nic moc
- doporučení spolupracovnic, kamarádek a známých – to už bylo lepší, ale přestěhovala jsem se do Prahy a začalo hledání znova
- hledat v referencích, diskuzích, na netu a prohlížet webové stránky nehtových studií a nehtařek – pokud je mají a jsou aktuální – což sice nějakou dobu trvalo, ale podařilo se – a tak gelovky už nenosím, mám akrygel, který je skvělý, a jsem spokojená, že mám nehty jako ze žurnálu, díky paní Mileně, která tady o kousek výš uvedla jak web, tak telefon, který mě zbavilvýše uvedených metod hledání.
Zdena | 26.4.2010 20:02 | ip: 94.241.64.226
Já si dělám gelovky sama už několik let, gelíky kupuji na
b-nails.cz , nazávěr modeláže používám přípravek Quick Finish, zapéká
se v lampě, vyrovná povrch nehtů, takže nemusím tak brousit a vysoce se
leskne, nehty po něm ani nežloutnou.
Radana | 6.5.2010 23:44 | ip: 94.113.97.15
Ještě bych se chtěla vyjádřit k modeláži akrylem. Nehty jsou sice pevnější a vydrží i rýpání v záhoně, ale svoje nehty ničíte nesrovnatelně více než při gelové modeláži. Jen pro zajímavost ve Francii jsou akrylové nehty zakázány, takže já osobně jsem pro gel!!
Radana | 6.5.2010 23:48 | ip: 94.113.97.15
Podle mě je nejlepší akygel – to je senzační spojení obou materiálů – a když jsm hledala nehtařku, tak jsem vybírala z těch, které mají opravdu kvalitní kurz, pár let praxe a které se stále zdokovalují a učí. Asi byste žádná nešla ke kadeřnici, která se vyučila před 10 nebo l5 lety a stále dělá stejné hlavy, nebo k někomu, kdo „odkoukal“ jak na to – i když to dělá možná levně.Na to mám své ruce, nehty, vlasy, tělo a kůži příliš ráda, než by jim nechala ubližovat nebo dělat pokusy. A dnes už je doba, kdy se pozná kvalitní práce a péče. Vietnamské salony jsem ze života vyškrtla nadobro a všechny a nehtařku jsem si našla tady na perfekt.nehtovém studiu-je skvělá.
Hanina | 6.6.2010 21:32 | ip: 78.136.186.137
Ahoj holky,koukám na tento komentář a názory jsou různé,ale dělám nehty 14let vážím si každé klientky a mám radost, když mé nehty a práce se líbí. Opravdu jsem pedant na vzhled, protože, která dáma by chtěla mít hrbolaté a nevzhledné nehty tím spíš, když dá za ně své kačky. Některé dámy mají na rukou katastrofický scénář,že kdyby mě nebylo hloupé se ptát,který umělec to tvořil???…Žádný umělec z nebe nespadl, ale všeho s mírou a nechat si pak za hrůzu zaplatit?
Jana Roštínská (makovapanenko@atlas.cz) | 16.6.2010 1:03 | ip: 217.30.64.34
Holky jen chci ještě jednu poznámku čas od času některé komentáře na fóru berou dech jak se pomlouvá a netaktním způsobem drtí některé lidi jen protože nějaká dáma si usmyslí,že pomluvama znehodnotí konkurentku natolik,že jí to málem připraví o střechu nad hlavou a ublíží natolik,že je zralá na sebevraždu!!Nebudu se nikterak vyjadřovat nebo moralizvat,ale nikdo nemá právo člověka šlapat do země je to těžké v oboru a s prací vůbec,ale lidskost by se neměla vytrácet ani hodnota člověka.Všichni se snažíme,ale zloba a neoprávněná nenávist a zášť by měla jít stranou,protože ty následky mužou být katastrofické. To ať pak každý sám zhodnotí podle svého svědomí!!! Možná se sem tento komentář nehodí, ale je mě líto některých lidí tak se na mě nezlobte.
Jana Roštínská (makovapanenko@atlas.cz) | 16.6.2010 1:32 | ip: 217.30.64.34
Zdravím, musím říct, že jsem dneska snad pročetla všechny diskuze na téma umělé nehty. Za sebe musím říct, že jsem chodila k Vietnamcům rok a nemůžu říct proti jejich nehtům nic, samozřejmě ta komunikace je horší a prostředí „trochu“ zapáchá. Ale nehty od nich byly pěkné a fakt držely, což jsem takovou zkušennost bohužel neměla z dřívějška od českých nehtařek. Ale po obří chvále na paní Lenku jsem se k ní objednala a jsem zvědavá jaký to bude rozdíl. Je fakt, že ta čekací doba je trochu protivná, u Vietnamců to šlo kdykoli, ale doufám, že to bude za to stát!
Soňa | 9.8.2010 14:26 | ip: 212.67.92.35
Poznat dobrou a kvalitní a hlavně zkušenou českou nehtařku je problém a
dost velký, asi právě proto, že těch tzv. nehtařek je tolik. Vyzkoušela
jsem tedy okamžitou službu vietnamského studia Honeynails.
Po 4 týdnech mi na kožním oddělení naší místní nemocnice sdělili, že
léčba "vietnamsky "zdevastovaných nehtů bude trvat minimálně 3–4
měsíce a protože už dneska i dermatologové vědí co tyhle služby
způsobují, pamatujte na to, že kvalitní materiál na nehty se vyplatí a
važte si každé opravdu profesionální nehtařky. Škoda, že jsem tuhle
diskuzi nepřečetla před návštěvou těch "medových nehtů
z Vietnamu."Podotýkám, že nejsem studentka a je mi 36 a cena tam b yla
510,– za obyč.Francii.
Mirka Čepelková | 18.9.2010 21:55 | ip: 78.136.156.205
Ahojky holky,jestli hledáte dobrou nehtařku,mám jednu v Ovčárech u Kolína.Jsem s ní moc spokojená,nehty drží,samozřejmě záleží na kvalitě vašich nehtů,cena je přijatelná,nepřesáhne 500,–,a z Prahy jsem tam po dálnici za slabou půlhodinku,vždy vyjde vstříc,takže se mi to vyplatí.
Petra | 4.11.2010 9:53 | ip: 188.75.128.2
četla jsem komentář pani jany roštínské a naprosto souhlasím.Některé ty komentáře jsou naprosto šílené a neobjektivní.Každýmu vyhovuje něco jinýho a né každý se smíří s konkurencí.Nakonec těm které tady pomlouvají se to vráti.Jo a ještě jsem si všimla jedné věci že si zde některé dámy dělají reklamu a to zadarmo a to mi přijde taky neetické.
martina kalová | 6.11.2010 14:53 | ip: 90.178.229.234
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Jak vybrat správný salon pro permanentní make-up: Kompletní průvodce
- Schwarzkopf Professional rozšiřuje svůj program barvení vlasů pro celebrity
- Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)
- Inzerce pro beauty profesionály: Rozšiřte své možnosti s www.salony-krasy.cz
- Novinka: Skupina "Beauty jobs - práce v salonu krásy & wellness" – unikátní prostor pro beauty profesionály!
- Objevte svět profesionální krásy: Prohlédněte si nejlepší značky a najděte salon přímo pro vás!
- ECRU New York: Luxusní péče o vlasy dostupná v českých salonech krásy
- Sabrina Carpenter je novou globální ambasadorkou profesionální vlasové značky Redken
- Špatné dietní návyky mohou zhoršit kvalitu vašich vlasů
- Milionová péče pro milionové vlasy s řadou produktů Matrix Instacure Build-A-Bond pro mega poškozené vlasy
Slevy v salónech krásy
Kosmetika + Lash Lifting
Celková péče o pleť + Lash lifting
Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav
Chemický peeling
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové
Přijímáme nové klientky pro stylistku Janičku
Permanentní prodlužování řas
Řasy Brno, Příkop 6, Brno