Prosím prosím, neznáte někdo? Nemůžete doporučit?
Po Vietnamcích a patlalkách bych konečně ráda nějakou opravdu šikovnou a inteligentní manikérku! Po předchozích zkušenostech si už radši připlatím!
Díky za každý tip!
Prosím prosím, neznáte někdo? Nemůžete doporučit?
Po Vietnamcích a patlalkách bych konečně ráda nějakou opravdu šikovnou a inteligentní manikérku! Po předchozích zkušenostech si už radši připlatím!
Díky za každý tip!
Markéta | 11.9.2009 15:09 | ip: 217.117.216.102
Pokud mohu napsat svůj názor, v Litoměřicích, kde jsem si vyzkoušela zhruba 6 jiných nehtařek – jedině Renata Kontrová, za Mírovým náměstím, ulice Jezuitská za TimeOutem, myslím, že je to jediná profesionální a skutečně špičková manikérka, mimo jiné dělá i Jessica pedikúru, což jsem měla čest vyzkoušet a už bych na sebe nenechala po předchozích velmi špatných zkušenostech sáhnout někoho jiného.
Navíc je velmi příjemná a ve studiu ze všech těch úžasných věciček na nehty přechází zrak, takový výběr jsem neviděla ani v Praze ve velkých salonech. Jen tedy, když mě objednává na příště a vidím ten narvaný diář… myslím, že bere pouze na objednávku.
Velmi vřele jí doporučuju! salonsimplex.cz
Markéta P. | 11.7.2010 14:10 | ip: 90.180.135.64
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
Změna pravidel vyhrazena.
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové
Celková péče o pleť + Lash lifting
Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav