Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti? (strana 6)

já žádný problém s vietnamcema nemám, už k nim chodím téměř 2 roky a nikdy se mi nestalo, že by sám od sebe praskl či odpadl…řekla bych, že záleží, kdo je dělá

stradov.ga | 19.2.2011 18:48 | ip: 88.100.15.196

Ivčo, moc děkuji.. Napsala jste mi to úplně z duše…nemám k tomu, co dodat…správný příspěvek.

Jasmína | 20.2.2011 16:58 | ip: 90.176.32.109

Milé dámy nad některými komentáři,které zde haní a nadávají na Vietnamce byste se měly zamyslet.Třeba až si k nim půjdete nakoupit oblečení nebo potraviny do večerky.Na to jsou Vám dobrý že ? Ano jsou zde NĚKTEŘÍ Vietnamci kteří páchají trestnou činnost ale nemůžete je házet všechny do jednoho pytle.Trestnou činnost zde pachají i Češi,Rusové a jiné národnosti.Takže až si k nim půjdete něco zase koupit mějte na paměti co jste zde o nich napsaly.A nevěřím že je zde člověk kterej si u nich nikdy nic nenakoupil.

Martina | 20.2.2011 19:11 | ip: 90.178.229.234

NAPROSTO!!!!!!!!!!! souhlasíííííí­íííííííím s Ivčou!!!!!!!!

aja | 21.2.2011 10:26 | ip: 217.115.249.202

Souhlasím z Ivčou!!!!!!!!!!!!­!!! A MARTINO: měla by ses opravdu zamyslet nad tím co tady plácáš…Nikdo tě nenutí aby ses sama o sebe starala a neničila si zdraví… Tak nikomu nevnucuj svoje „pravdy“ každýmu jen nadáváš…Já osobně sem si teda u nich nikdy nic nekoupila!!!!! Takže se laskavě sklidni.....

Eliška | 21.2.2011 13:13 | ip: 77.240.184.132

youtube.com/wat­ch?v=7Gx8qFYh­dbo&feature=re­lated

Tak speciálně pro Martinu: Jasně japonci sou strašně hodní a milý a vstřícní.....

Eliška | 21.2.2011 13:23 | ip: 77.240.184.132

Já chodila jak k Češkám, tak nyní už dva roky chodím k Vietnamcům. Tady ty názory, že k Vietnamcům chodí jen ti co nemaj moc peněz? No chodila jsem k Češce, která chtěla za nehty 350kč. Dva roky chodím k Vietnamcům a většinou tak v průměru zaplatím tak 500–750 kč. Každý ať si chodí kam chce a bude spokojenej. Já si na ně nemůžu stěžovat. Má mamka taky chodila k Češce a chytla u ní plíseň, takže co se týče plísně tohle se může stát kterékoliv češce. Ale ano máte pravdu všichni. Jak ti co odsuzují Vietnamce, ale i ti kteří na ně nedáte dopustit. Bydlím ve Zlíně. Jsou tady tři studia od Vietnamců a do toho jednoho bych nikdy nešla. Plno lidí co tam bylo už by tam nikdy nevkročila. Když Vám brousí nehty, tak to dělej tak bolestivě, že se to nedá vydržet, zdobení taky nic moc. Tam kam chodím já, tak hygiena dobrá. Desinfekce, pilníky pravidelně mění všechno. Takže vidíte, záleží kam vlezete…;-)

Lucka | 21.2.2011 17:59 | ip: 89.103.35.153

ahoj všichni,chci reagovat na všechny ty příspěvky těch dam a slečen,které navštěvují vietnamce,bude to asi znít jako urážka,ale každá ,která tam chodíte nemáte zdravý rozum.přečtěte si příspěvek na stránce ze 24.2.2010 od pana x.,nevím teď jeho jméno,je to chemikpíše tam analýzu odpilovanýho akrylu,ani nechci vědět,co znamená v chemii výraz „rezidiva a lápisy“.ale zjistím si to.viděla jsem nehty po půlročmním nošení jejich akrylu,a chtělo se mě za tu slečnu brečet,dělám nehty už 11 rok,mě ani moc vietnamci neohrožují,jelikož mám plno,a všechny rozumný zákaznice.jen chci říct a zeptat se někoho z hygieny,třeba si to tady taky někdo z nich přečte,jaký mají metr na vietnamce.my musíme mít 2 záchody,větrá­ní,odsávačky,a­no je to pro naše zdraví,ale jak chrání zdraví zákaznic u vietnamců?peníze mají asi velkou moc,jinak si to totiž nedokážu vysvětlit.je to moc smutný,my si tady akorát tak klapeme do klávvesnice,ale stejjně s tím nic neuděláme.jen musíme apelovat na zákaznice,aby byly rozumné a v této jejich podvodné činnosti je nepodporovaly.píšu podvodné,mám k tomu důvod.myslíte si,že mají nějaké kurzy nebo rekvalifikace?ale kde že.podívvejte se na dveře,kdo je odpovědný vedoucí a kde mají sídlo podnikání,nikdo tomu ani za mák nerozumí.je jeden člověk,který něco za úplatek pořídil,a "zaměstnává"dalších 250 nehtařů a nehtařek.tato debata by dala snad na knížku,takže ČESKÉ NEHTAŘKY-NEDÁME SE a ČESKÉ ZÁKAZNICE-buďte rozumné. :-)

laďka | 21.2.2011 20:19 | ip: 89.203.151.226

Hm tak jak koukám jsem se strefila do černého.Toto je diskuse o názorech.A na rozdíl od Elišky zde nikoho neurážím a nepoužívám výrazy jako blky špindíry a podobně.Tak ubohá nejsem.Názory zde nikomu nevnucuju na rozdíl od někoho kdo tady na Vietnamce nadává.
A že lidi nadávají na Vietnamce a pak u nich nakupují a tím je vlastně podporují není žádný plácání nesmyslů ale holý fakt.Je vcelku logické že se českým nehtařkám nelíbí že se zde zastávám Vietnamců (když jsou pro ně konkurence byt si to nechtějí přiznat.)

Martina | 22.2.2011 10:42 | ip: 90.178.229.234

Slyšela jsem už tolik špatných názorů na větve (vietnamské nehtaře) a z vlastní zkušenosti s jiným zbožím kupovaným u nich bych do vietnamského studia nešla. Jestli nechcete platit horentní sumy za hezké české nehty prostě si své nehty ostříhejte a raději mějte přírodní.Nestojí to za to! Já sama jsem raději volila variantu nehtíků dělaných mnou samotnou akrylem, ke kterému mám český popis a vím co je to zač. Nejsou vždy perfektní,ale mám z nich rozhodně větší radost než od někoho upilovaných. Stalo se mi to koníčkem a vím že až na to budu mít udělám si akreditovaný kurz a půjdu do toho naplno. Dělat někomu nehty je totiž něco jako masáž nebo prohlídka u lékaře, nehtařka se vás dotýká a tím narušuje váš prosor musíte k ní mít důvěru a to prosím pěkně ve mě nevzbudil ani jeden člen této komunity ať už prodává boty, trička či nehtaří.

Jitka | 26.2.2011 23:14 | ip: 88.146.198.5

Achjo, Eliško, posíláte tu video, které se týká Číňanů, mluvíte o Japoncích a diskutuje se o Vietnamcích. Ujasněte si nejdříve o čem vlastně chcete mluvit. Mimoto je ksakru každá chemikálie, kterou si nanesete na nehet svým způsobem toxická, člověk, který Vám ji nanáší na to nemá vliv. Říkáte, že tu Martina má „svoji pravdu“, kterou tu všude rozhlašuje, přitom se svým názorem děláte to samé a také nic nemáte podložené (Ano, v diskusi – teď nevím, jestli od Vás – zaznělo něco o kontaktech – to si může/nemusí vymyslet každý).

Mimoto – jednodušše záleží ke komu přijdete. Jestliže chodíte do studia, které neseplňuje podmínky hygienické stanice, je to věc každého (Ano, jestli tu říkáte, že tyto podmínky nesplňují, tak o tom musíte vědět, jinak tu plácáte „nesmysly“ do prázdna). Také je nutné brát v úvahu fakt, že Vietnamská studia se jednodušše více kritizují – jen si to srovnejte ;)

Nototeda | 4.3.2011 16:58 | ip: 62.245.68.110

pro Elišku.Jak můžeš soudit jaký Vietnamci dělaj nehty když píšeš že jsi u nich nikdy nebyla ? A už jsem ti jednou řekla že své výrazy si schovej jinam na tuto diskusy nepatří.

Martina | 5.3.2011 14:58 | ip: 90.178.229.234

Milé dámy. Důkazy, důkazy, důkazy. Ne domněnky, nebo „prý“ a známá známé a podobně.

o jakých lepidlech píšete? Jediné lepidlo je na tip- poprvé, žádné další podlepování. odmaštovadla používají taky, nehty bruskou zdrsní, ale propilované jsem neviděla nikdy!

Od roku 2002 jsem měla gelovky v OC smíchov za 1400Kč- první den nádherné, do 14 dní mi postupně opadávali, nebo se udělali odfuky- krásné byli zdálky, na druhy pohled tlusté, kopce jak himaláje.

Pak jsem si našla jinou – už jen za polovic- situace se opakovala

Pr přestehování jsem chodila k sousedce- má studio- mela jsem akrylové- odchlipovali se stejně, vydrželi hezké jen pár dni, navíc pilování mne bolelo- pálilo.

Teš uz 3 rok chodím k vietnamcům, za celou dobu mi ulítly 3 nehty- nikdy né do masa- vypadaly uplně stejně zničené, jako když mi ulítly u nehtařky

A mezi námi- pokud je to tak hrozné, proč se o tom nepíše v novinách, nemluví v médiích?

Tchán děla na žvnost. úřade- hygienu mají OK, a kontroly až až

Ponette | 7.3.2011 13:40 | ip: 89.239.19.10

no a co se hygieny týče- ty nástavce na bruskách stříkají detolem, nebo jinou desinfekcí, po pedikůře nástroje vyměňují a sterilizují

Kdybych našla nehtařku, ktrá umí nehty bez odfuků, a krásné na každý pohled- jdu klidně k ní. Problém je, že takovou neznám, na hledání nemám čas, a mít pokaždé nehty hezké jen pár ní…
Navíc- nehtařky mají pocit, že mne musí vyhovovat stejný termín, kdy mají volno, přes 17 hodinu ani omylem- jsem v práci, o víkendu? 8-O

A jak už někdo psal- závist je strašná, vietnamci makají a umí to rychle.
Většina z Vás, co je pomlouváte jste nehtařky- do prčic tak s tou Vaší technikou neco dělejte- ať to drží.

Když jsem se ptala- proč se nehty odchlipujou- je to prý tím, že se gel( acryl-prostě materiál) dostane ke kůži- tak ženy- jakto, že to pořád neumíte?

U nás stojí doplňení francie 220, nové 300, jsem ochotná dát nehtařce klidně 400–450– ale chci aby byli krásné i po týdnu, ne jak mi jedna prodala lepidlo- ať si to podlepím :-?

Ponette | 7.3.2011 13:53 | ip: 89.239.19.10

Dělám nehty 15 let a když si čtu tuhle diskuzi tak mi je do pláče. České nehtařky nezávidí, já osobně mám zákaznic dost, plný diář a nestěžuji si, ale to co jsem viděla a slysela mě utvrdilo v tom, že kvalita ve vietnamských studiích není úplně „košér“

Nehty jsou jakp pleť, každé zákaznici drží něco jinýho a je potřeba na to přijít, důležitá je technika nanášení gelu či akrylu a následné pilování. A to s tím lepidlem se slyšela taky ale není to tak že ty nehty tím lepí ale mají to lepidlo přidané v tom „gelu“ proto jim to tak drží…

Plíseň můžete opravdu chytnouut všude ale mám zákaznici co pracuje jako zravotní sestra na kožním a to co ona mi vykládala, kolik viděla zničených lůžek, a žádná z dam neřekla že byla u české. Nevím jak je to jinde v republice, možná v Praze se to opravdu hlídá ale co vím tak v Brně je to KATASTROFA.

Musím souhlasit s těmi co tu píší že si VY vietnamské zákaznice dobrovolně ničíte zdraví a ještě jim za to platíte…

Vlasta | 7.3.2011 19:50 | ip: 85.160.126.82

Nevadí mi na této diskusi že má někdo jiný názor.Tak at ho má! Ale co mi vadí je to,když napíšu, že chodím na nehty k Vietnamcům a jsem spokojená tak mě začnou ostatní osočovat z toho že je podporuju i jejich trestnou činnost a podobně.No a co tak k nim chodím.Tak mě za to zlinčujte. Každý se snaží v dnešní době ušetřit kde se dá.A pokud si naše nehtařky budou účtovat nehorázné sumy tak se nemůžou divit že jdou ženský radši k Vietnamcům. A není to jenom o ceně jsou ochotný a vezmou Vás bez objednání což mi vyhovuje. Mimochodem moje sestřenice k Vietnamcům chodí taky, ale jinam než já a je rovněž spokojená.Negativní názory na Vietnamce jsem četla jenom tady na této diskusi a na webových stránkách některých nehtařek, kde píšou at k nim zákaznice nechodí.Myslím že kdyby Vietnamci ničili nehty jak tady píše Vlasta už by se to přitom kvantum zákaznic muselo dávno projevit a ženský by se k nim nevracely.

Martina | 7.3.2011 22:32 | ip: 90.178.229.234

A mě nevadí že tam chodíš Martino jen tu říkám fakta youtube.com/wat­ch?v=BhflM_q4fVU&fe­ature=player_em­bedded

Vlasta | 8.3.2011 23:55 | ip: 77.240.184.132

Nic jinýho Vlasto nemáš tento odkaz už tu jednou je.

Martina | 9.3.2011 21:33 | ip: 90.178.229.234

tak milé dámy,
asi se vyprdnu na živnost.
jsem v nájmu,platím zálohy na energie.doposud mi vracely
na plyn RWE doplácím o 15 000 víc a přitom je tu zima
a novinka–5 412,– kč za srážkovou vodu---to je to co naprší na střechu---
vodné stočné za rok je 2500,–kč ale k tomu připočtou vodovody a kanalizace tuto nehoráznou pálku !!!!! takže je to 7 912,–kč !!!!!!

je to v té naši zemi možné ???

a to si krmím hordu nefachčenků na pracáku // myslím ty zdravé a mladé co se jim nechce makat //

má to ale cenu snažit se a makat ????

Lea | 10.3.2011 16:33 | ip: 80.78.156.11

Vážené slečny a paní, dokáži pochopit, že né každá z vás si může dovolit drahou modeláž nehtů. Vietnamci hlásají 50% slevu, ale často odcházíte se zaplacenou cenou, jako u české nehtařinky. Ostatní obrana Vietnamců od vás je vlastně výmluva. Kdykoli? Krátký čas práce?…Zamyslete se. Pokud je u nich volno ano, jinak si počkáte 15min a je z toho hodina,ale to již nevnímáte že? Nehty za hodinu a čtvrt…těžce pochybuji o kvalitě provedení. Jen klasická manikúra trvá i 45min. Nehty vydrží 5neděl..kde to jsme? Myslíte vůbec?? Každému přeci zdravé nehty odrůstají rychleji. To vás to nezaráží? Jejich materiál je velmi levný a není povolen pro přilnavače, který používají a který se vstřebává do těla. Proto mají roušky. Prý je to gel…každému co si přeje…je to gel,je to akryl a stále stejný kelímek. Gel je pouze jako poslední lesklá vrstva. Nehledě na tato rizika, proč dávat práci takovým, kterým je jedno, co s vámi bude? To jste Češky????

Simča (nezne-ruce@seznam.cz) | 16.3.2011 9:28 | ip: 88.86.124.0

Pokračování:
nikoho nechci osočovat, každému vyhovuje něco jiného ALE…přečtěte si některá své příspěvky znovu…bráníte je např. kvůli ceně, neobjednávání – takže sami sebe za to omlouváte ;-) . Pokud vynaložíte čas, najdete nehtařinky, které umí a umí i krásně malovat a plní přání zakaznicím a rády. Jen nebýt pohodlná a projít si pár webových stránek a galerií a ceníků, nebo se poptat u známých. Píše se zde, že spousta lidí se k nim vrací, ano, ať se vrací, ale jak dlouho? Další argument, nehty od nich drží, ano drží, protože se materiál do nich zažírá. Schválně jsem koupila jejich materiál a větší sajrat jsem v rukou fakt neměla. Gely mi nedrží, od nich ano..protože používají akryl a tvrdí, že to je gel. Spousta našich nehtařinek dělá gel i akryl a hlavně má schválený kvalitní materiál. Je ovšem pravdou, že né každá umí, ale to vietnamci též. Proto nebuďte zarputilé a najděte si naší nehtařinku. Mohlo by se totiž časem stát, že tu budou jen Vietnamci a Češi vymřou :-|

Simča | 16.3.2011 9:42 | ip: 88.86.124.0

reakce na PONETTE-sama jste napsala, že nemáte čas hledat.Nikoho nezabije pár minut hledání, kterým si uchrání zdraví. Po 17té hod jste nenašla nehtařku? Spousta dělá nejméně do 22h.V sobotu? Klidně a bez příplatku. Já např. celý den i v neděli. Vietnamci mají hygienu OK?Ale ale…buď velmi dobře zaplatí (ověřeno na více stranách) a nebo se v nich hygiena neorientuje a bývá na ně krátká(přiznáno několika hygieniky,bojí se jich a nedivím se).Navíc ve většině případů jim nejde o výdělek,je to kamufláž jiných praktik, jinak by nemohli platit tak nehorázné nájmy. Myslete prosím. Je to komunita, která nás jednou udupe. A další reakce-lepidlo např. osobně nepoužívám vůbec,pracuji se šablonami. Že vám nehty nedržely-prostě jste trefila na nezkušenou nehtařku,každý jsme někdy začínal. A je též fakt,že se jich hodně ani nevzdělává dál. Přesto jsou mezi námi takové, kde se musí smeknout, co umí. Vietnamci umí leda nastříkat obrázky a i za to berou peníze. Nikdo vás neosočuje, tak neosočujte i vy a přestaňte bránit to, o čem nemáte ani potuchy, že se může stát.

Simča | 16.3.2011 10:11 | ip: 88.86.124.0

Naprosto souhlasím se Simčou, neni co dodat.

Vlasta | 16.3.2011 11:31 | ip: 94.112.227.67

No četla jsem na jiné diskusi, že hodně českých nehtařek kvůli Vietnamcům muselo skončit. Chci k tomu napsat jednu věc a to České nehtařky pokud si za svojí prací stojíte, máte spokojené zákaznice,rozumné ceny (nejste předražené) tak se přece nemusíte bát vietnamské konkurence nebo ne ? Tak nechápu proč je tady spousta nehtařek pomlouvá a nadává na ně. A jak zde někdo napsal, že nejde o konkurenční boj mezi českými nehtařkami a Vietnamcema tak o co tedy jde? Vietnamci nemusí platit nájem v provozovně vodu elektřinu a jiné položky ? A ceny když se kouknu na webové stránky mimopražských nehtařek určitě bych k nim šla za ty ceny.Ale tady v Praze nevědí co by si za to nehtařky řekly to mám zjištěný. A nebudu jezdit někam mimo Prahu jednak nemám auto a vlakem,autobusem by se mi to nevyplatilo,ani z časových důvodů.

Martina | 16.3.2011 23:39 | ip: 90.178.229.234

Co se týče objednání mám malé dítě jsem závislá na tom až budu mít hlídání a spoustu věcí naplánovat prostě nejde. Jak zde někdo napsal o osočování českých nehtařek doporučuji si přečíst znovu celou diskusi, hlavně jak zde někdo píše, že ten kdo chodí k Vietnamcům je prase špindíra blbka,nemá zdraví rozum a podobně.No nevím kdo koho osočuje.

Martina | 16.3.2011 23:47 | ip: 90.178.229.234

Předchozí Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.