Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti? (strana 7)

Martino, klidně choďte k vietnamcům.Základ zde pronesených argumentů nechápete a ani nechcete zřejmě chápat a brát v potaz. Je to vaše svobodná vůle. Nevím proč stále dokola opakujete, že zde někdo něco pronesl o prasatech…mám to chápat jako rčení o postřelené huse? Opravdu vám nepřeji, abyste jednou šla s pláčem k lékaři, nedej bože i s děckem, na které je tak lehké plísně přenést.

Jinak reakce na pražské nehtařky…že neví, kolik si za práci vzít a mimopražské mají ceny nižší. Je to jednoduché, co v Praze nehtařka zaplatí za pronájem pouhého stolku, mimopražské platí za nájem celého salonu. Mimochodem, jsou salony a nehtařky s cenama v Praze velmi slušné a pak ty drahé. To je na výběru. Po kvalitních restauracích též nebudete chtít ceny, jako v poslední putyce hmmm ;-)

Simča (nezne-ruce@seznam.cz) | 17.3.2011 0:39 | ip: 88.86.124.0

A Vás by se Simono nedotklo kdyby Vás někdo nazval prasetem jen proto že chodíte ke konkurenci.A to že pražská nehtařka více zaplatí za nájem mě jako zákaznici nezajímá. A opravdu nemám strach z plísní, protože tam kam chodím dezinfekci používají.Nemohu ovšem mluvit za všechna vietnamská studia. Budete se asi divit ale byla jsem i u české nehtařky a hygiena byla naprosto srovnatelná. Jak už zde bylo řečeno několikrát záleží na tom kam vlezete.Jak dodržují hygienu jaký mají materiál a pod.I mezi vietnamskými studii je rozdíl v materialu.Byla jsem i v jiném viet. neht.studiu a do týdně mi ten akryl žežloutnul. Už jsem tam nešla. A vrátila se zpátky k těm prvním. :-P

Martina | 17.3.2011 1:24 | ip: 90.178.229.234

Martino, teď jste to sama napsala, že jste byla i v jiném vietnamském studiu a bylo to špatně. Přesto na toto nepoukazujete a jedna špatná zkušenost u české nehtařinky a je toho plná diskuze :-(
Kdepak jste nechala cítění se svou národností?
Proč z každé vaší reakce cítím útok? Diskutuji s vámi v klidu a nepřesvědčuji vás.To,že vietnamci jsou někde dobří ve svém oboru, je opravdu náhoda.
A co se týče „prasat“ …řekl vám snad zde přímo osobně jménem,že se jedná o vás? Vy naoplátku zase urážíte české nehtařky a vlastně i svůj národ zatlačujete do pozadí. Přesto je to váš názor a neberu vám jej.
Tak už se těmito příspěvky neobhajujte, že k nim chodíte.

Jinak odpověď na ceny oproti nájmům byla na jiný příspěvek a nezlobte se na mě…bylo to logické a opodstatněné vysvětlení pouze, zajímat vás to nemusí.

Ještě jedna zajímavost, proč varujeme pouze před Vietnamskými studii a né před Rusky mluvícími například? Je tam totiž velikánský rozdíl, jsou mistři v nehtařském oboru. Používají jen nejkvalitnější materiál s ohledem na zdraví a ještě s ním umí pracovat tak,že jim nesaháme ani po kotníky. Nikde v diskuzích jsem neviděla, že by si na ně někdo stěžoval, tak proč na vietnamce? Pro jejich kopírování kelímků s materiálem neodpovídajícím značce. Navíc již ve škole se učíme, že nelze spojovat asijské materiály s evropskými.
To bylo jen pro zamyšlení.
Již odmítám na vás reagovat.

Simča (nezne-ruce@seznam.cz) | 17.3.2011 8:35 | ip: 88.86.124.0

Vadí mi zde,jak se zde někdo ohání vlastenectvím přitom nejde o nic jiného než o závist a strach z konkurence.Bavila jsem se s jednou pedikérkou o tom,a ta mi řekla: Víte Vietnamci nám prostě kazej ceny.A ještě o těch plísních.Kdybych se měla obávat plísní tak to bych potom nehohla chodit nikam.Ani k Češkám ani k Vietnamcům.Tu můžu chytnou všude.Nebo vy české nehtařky můžete dát ruku do ohně za všechny vaše kolegyně? Já bych klidně k českým nehtařkám chodila, ale ještě jsem nenašla tu správnou která by splnovala moje požadavky vzít mě bez objednání, mám to problematický s hlídáním a taky cenově aby mi vyšla vstříc.Tak asi takhle.

Martina | 17.3.2011 12:52 | ip: 90.178.229.234

Simčo: Uplně s Vámi souhlasím!!! Potrefená husa: přesný vyjádření. :) A to jak ste poukázala na ty rusky mluvíci nechtařky a nechtaře to je taky pravda. Viděla sem práce některých z nich a přecházely mi oči úžasem!!! např. co vím tak paní Michalíková což je docela známá osoba v tomhle oboru pochází z ukrajiny nebo tak něak a taky by lidi mohli říct že to dělá špatně protože není češka ale o tom to není je to opravdu o te praci a ona je ten největší „machr“ na nehty co jsem já viděla:) Jsem moc ráda že tady je víc lidí se zdravým rozumem, kteří ví o čem mluví…

Eliška | 17.3.2011 23:07 | ip: 77.240.184.132

Eliško, pí Michalíková je jen lehká inspirace…najděte si Elenu Veretěnko, Buka Floru, Sergey Lavrukhin…to je nehtařský sen, Sergey pracuje často v Praze a reprezentuje novou firmu Kodi v Unique stylle…když na školení,pak pouze tam. Dělala jsem si u nich i soutěžní vysoký akrylový 3D design od Maryam. Preciznější práce jsem nenašla nikde ve světě. Dokonce i Italové si přijeli k nim dělat tento kurz. Takže to je i prezentace naší republiky, jaké kvalitní nehtaře zde máme. Šéfová této firmy má dokonce doktorát z Karlovy Univerzity, takže žádní hlupáci. Navíc k nám např. přivezli tipy, které jinde neseženete a než je dali do prodeje, nechali je u nás testovat a schválit. Né jako Vietnamci, kterým je jedno, co nám na nehty šoupnou. Je směšné prohlašovat o nich že jsou konkurencí a že jim závidíme. Jako nehtařka fakt nemám co závidět této komunitě. Měli by se věnovat svým hadříkům a večerkám, a kosmetiku,kadeř­nictví a manikúru s pedikúrou nechat jiným odborníkům. Ale co, ať si každý chodí ke komu chce…tam se ukazuje, jak si lidi váží sami sebe ;-)

Simča (nezne-ruce@seznam.cz) | 18.3.2011 0:18 | ip: 88.86.124.0

Simča: Sergey to mého mi taky něco říká ;) Já nejsem nehtařka ale je to moje velká vášeň, je to taková moje jediná radost, hodně experimentujeme a když sem poprvé viděla nailart p. Michalíkové tak sem doslova skučela že chci taky takový malování:) jedna tečka, druhá tečka a tadááá mám tam koně no tak to mě fascinovalo :D A naprosto s Vámi souhlasím. Je každýho věc jak si váží sám sebe:)

Eliška | 19.3.2011 23:21 | ip: 77.240.184.132

Že si ženský nevážej sami sebe protože choděj na nehty k Vietnamcům a ne k Češkám, tak to jsem se hodně dlouho nepobavila.No myslím že všichni moc dobře vímě proč Vietnamci českým manikerkám ležej v žaludku. ;-)

Martina | 20.3.2011 16:50 | ip: 90.178.229.234

Martino já se zase velmi bavím nad vašema úvahama. Pro mě vietnamci nejsou konkurencí, kolikrát vám to budu ještě opakovat? Nevím, jestli jste tatar, nebo potřebujete jiný překlad. ;-)

Simča (nezne-ruce@seznam.cz) | 21.3.2011 6:34 | ip: 88.86.124.0

:-D

Jana | 21.3.2011 9:25 | ip: 80.188.210.31

Simča: Dobře vy!!! Takhle slečna to prostě nikdy nepochopí…Škoda mluvit…:D

Eliška | 21.3.2011 11:46 | ip: 90.177.99.71

Jojo, pádné argumenty asi nic neříkají. Nehledě na to, že paní Martina by chtěla hlubokosklon u vchodu kdykoli a nejlépe službu skoro zadarmo. Takových více a normální lidi si půjdou hodit mašli.

Jana | 21.3.2011 12:48 | ip: 80.188.210.31

Chtěla bych vás nejprve pozdravit. Ale co se tady píše je opravdu tedy do nebe volající ! Jsme národ opravdu velice zvláštní! Nechápu jak muže někdo napsat že bychom mněli jít s cenami dolu ,když vše jde nahoru , zvláštní pohled na ekonomiku ,proto asi ta naše zemně takhle dopadá s hospodařením­.Dělám nehtíky druhým rokem , sem na vesnici a mnoho zákaznic nemám .Důvod ? Závist ! Ale to jsem nechtěla psát ,chtěla sem jen říci ,že když si své práce ceníme a děláme kvalitní práci a s kvalitním materiálem ,tak tady rozhodně pod cenu ,kterou mají tady nehtařky v okolí nepůjdu!A to z jedno prostého důvodu ,nebudu kazit ceny a takhle se konkurence nechová podle mně!Ano dala sem zpoustu peněz za školení a kurzy mimo jiné i u Sergeje A jdu na další též k němu ,ale asi si prostě klientelu musíme vybudovat.Ale děvčata co se tím živí bohužel mají pravdu a ve všem i s těmi větvemi a opravdu se budeme jednou divit! a naše postavení nehtařinek opravdu není jednoduchá ,ale také ta práce musí bavit a dělat ji s láskou ,a nesetkala sem se s nehtařkou ,aby byla nepříjemná !!!!! To jen na okraj,,Češkou,,

Dáša | 30.3.2011 14:37 | ip: 109.80.64.8

holky,
je to o diskusi,já jsem se k tomu taky vyjádřila-jejich obchody nejsou z poctivých peněz–a likvidují naše živnostníky–ne jako zdravá konkurence !!!
ale jestli Martina nebo jiní k nim chodí,nebudu je urážet nebo nazývat špindírami. CHodily k nim za lákavou cenou i mé kamarádky,postupně pak na kožní…a dnes mají ty své americhan studia poloprázdné.Ale není problém na maličkém městě tam platit 10 zaměstnanců-skoro bez práce…a otvírat naproti další dvě „studia“ taky prázdné......to se fakt vyplatí!!!!
náš podnikatel by to zavřel......

šárka | 31.3.2011 11:31 | ip: 80.78.156.11

Pracuji 16 let jako nehtová designérka a hovořila jsem s higienou na toto téma vietnamské nehty.Bylo mi řečeno,že jsou na ně krátký a že se o tom nebudou bavit.Je to opravdu nekalá konkurence a plně souhlasím s paní ,která mi mluví z duše,myslím,že se jmenuje Šárka.Vietnamci opravdu pracují jako velká rodina a vzájemně se podporují a mají vše podplaceno.Až zlikvidují českou konkurenci,tak zdraží.Jsou výborně organizovaní.Naše úřady to vědí,ale je jim to jedno,to jsme my Češi.Kdyby se ozvala unie nehtařek,která existuje,možná by se něco mohlo řešit.Aspoň rozbory jejich materiálů apod.A věřte mi,nemají stejná pravidla v podnikání,mají to snažší.To je to,co mi vadí.

Jindra (nehtovestudio@seznam.cz) | 2.4.2011 10:25 | ip: 85.160.83.68

podívejte se na novinky-hlavní hygyenik-korupce…jde to od vlády až do těch posledních úředníků kteří mají moc našim živnostníkům znepříjemňovat život.nesmyslnýma vyhláškama.....a druhým vyhovět.až se člověk diví jakou rychlostí ............atd…

šárka | 7.4.2011 13:28 | ip: 80.78.156.11

já vám dámy řeknu, proč vám nedrží nehty od český nehtařky, když přejdete od nich.. protože máte tak probroušený svoje nehty, že váš nehet je tak slabej, že se hodně mastí.. já sama mám dvě kamarádky, co chodily k asijcům a celkem dlouho jsem je přesvědčovala, ať vyzkouší mou práci i když mi neustále tvrdily, že jim gel nedrží.. nakonec obě vyzkoušely a nelitovaly.. ba naopak.. a aspoň si pokecaj.. místo toho, aby za hodinu slyšely jen krátký/dlouhý nebo líbí/nelíbí.. bodejť by jejich nehty nedržely.. technickej akryl a sušený lepidla na trubky.. to musí držet na všem.. :-P

czech made | 11.4.2011 14:28 | ip: 89.103.163.170

Jedna malá otázečka pro Simonu a ostatní nehtařky,když pro Vás nejsou Vietnamci konkurencí tak proč tady na ně nadáváte ?

Martina | 12.4.2011 20:18 | ip: 90.178.229.234

S vietnamcema nemám zkušenost, chodím k české nehtařce a taky se mi mockrát stalo, že mi nehet upadl nebo se ulomil, ale pokud si to přiznáme stává se to každé. Někdy vydrží i 4 týdny a někdy ne.
Nebudu ale vietnamce či jiné národnosti odsuzovat za to že jsou vietnamci. Ať si chodí každý tam,kde mu to vyhovuje a ne každá má na to dávat za nehty 700. Já dávám za doplnění se vším 350 a pokud zdraží budu hledat jinde. Taky je teď možnost si vše koupit a naučit se to. Pravda je, že nehtařek je už hodně a konkurence se bojí. :-|
didi

didi | 13.4.2011 10:47 | ip: 78.80.226.4

Já chodím ke známé,nehty mi drží,nové za 400,udělá jaký vzor chci.Jen k vietnamcům, nechápu jak si mohou dovolit studentkám do 17 let zadarmo,jinak 250, za hodinu hotovo.A pak kdo má z našich českých nehtařek stejné podmínky v podnikání. Kontrola na hygienu skoro žádná, já neumět česky ,ale ŽL nějakým zázrakem má, finanční úřad neviděl za celou dobu co tady podniká, jen stále uplatňují vratky v DAP,daně neplatí žádné,přece obchody špatné,moc špatné,ale má koupenou půlku ulice,nebo vilu. Z textilu se plno lidem dělá vyrážka a i otevřené boláky pokud vím už se řešily.Tohle není o závisti Čechů, tohle je problém úplně jinde.Zkuste podnikat vy jako Češi jinde ve světě a budou mít pro Vás stejný metr ,ne-li přísnější jako na ostatní v jiné zemi,jen u nás se prostě některé skupiny protěžují a není to o rasismu,nep­řejícnosti,zkus­te vy jako podnikatel,ne­zaplatit daně, nemít výdělek-hned budete podezřelí na kontrolu, a zkuste mít špatné špinavé zázemí a budete platit jak mourovatí. A pak , z čeho mají ti co nemají žádné obchody a je to špatne,moc špatné na nákup těch ulic,opravdu z toho podnikání, z těch 250 za nehty,jak to, že je tedy nemají i naše nehtařinky, které mají klientelu velkou.

Jana | 18.4.2011 22:43 | ip: 80.188.175.143

Názory se různí, já chodila k české nehtařce, která při práci jedla, kouřila, stolek a okolí pokrývala silná vrstva prachu z nehtů, a když mě poranila, až mi tekla krev, tak řekla, že jsem příliš citlivá. Za 2–3dny jsem měla nehty odfoukané, prostě hrůza. Jiná paní dělala nehty super trvanlivé, byla velmi čistovná, ale zdobení bylo nic moc, spíš nic. Myslím, že to není národností, ale vlohami, citem a taky pořádkumilovností. Vietnamky zkusím také, abych mohla porovnávat.

Jana | 18.5.2011 12:26 | ip: 213.226.248.80

Pokud by někdo měl zájem o nehtíky od češky v Brně, mám 4 poukazy za zvýhodněnou cenu a to doplnění včetně parafínového zábalu pouze za 200,–Prodávám je, protože je bohužel nestihnu všechny vychodit.Doplnění metodou gel anebo gelakryl. Zdobení dle výběru (francouzská manikúra,lako­vání,ruční malování,třpyt­ky…)Kdo má zájem napište na mail.Hezký večer

Makina (makinasvobodova@seznam.cz) | 19.5.2011 22:38 | ip: 89.102.19.44

Vystřídala jsem díly služebním cestám 6 vietnamských studií po ČR – celkem za 7 měsíců – všude stejné vzory materiály i úsměvy bez myšlenek. Ty poslední jsem zastihla 2 x jednou v Praze a před časem na jižní Moravě – jednoduché -jsou tam kde musí být aby dělali nějakou „službu“ právě jim tam zlikvidovali pěstírnu takže studio se stěhuje – na severní Moravu.Tak jsem zašla k české nehtařce na sídlišti v Praze, že chci akryl nehty sundat – a udělat gel, protože mě pod nimi mravenčilo -během chvilky ale bylo jasno -vietnamský materiál vyrobil z mých nehtů něco jak toaletní papír – nehtařka zkušená, milá ale jednoznačně řekla, že musím nehty nechat odrůst, zahojit, protože jinak hrozí infikování totálně chemicky poničených nehtů i lůžek.Neposlechla jsem a šla jsem k nehtařce co pracuje doma – nehty mě dívčina udělala s klidem a já za 2 dny šílela bolestí a jela na dermatologii. Takže až budou zase někdy moje nehty OK opravdu nejdu ani k Vietnamcům, ani k „soukromým“ patlalkám. S kytičkou a a nehty napuštěnými léčivými přípravky jsem se šla omluvit paní Lence na Chodov – kdybych ji poslechla, mohlo to být daleko snazší. Berte to prosím jako trpkou zkušenost.

Leona | 24.5.2011 22:55 | ip: 78.136.153.89

Ahoj. Je to vaše věc, že tam chodíte. Byla jsem čtyřikrát u tří různých, z časových důvodů. První studio na Pavláku dělalo francii tak, že to nastříkali airbrushem, včetně růžové, to se mi moc nelíbilo a taky že to sušili v jedné sušičce pro všech 8 stolů. Pak jsem byla dvakrát v jiném na Koněvce, barevná francie – na „akryl“ nanesli barevný lak a přes to ten šíleně hustý gel. Vrchní gel odpadnul po třech dnech i s francií. Podruhé jsem chtěla bílou francii, na to zase používali bílé tipy. Rychlé, čistá linie, ale zasahují do půlky nehtu. A po týdnu pokaždé zežloutly. Naposledy jsem byla na Vysočanské ve Fénixu. Mělo mě odradit už to, že tam byly jen dvě slečny, zbytek kluci. Dostala jsem se k slečně a libovala si, jak mi opatrně brousí nehty, když přišla „vedoucí“, že tahle slečna má objednanou paní a přesunula mě ke klukovi. A totál bruntál. Prakticky jsme se celou dobu přetahovali o moje ruce, bolelo to, on se tomu akorat smál: „bolí, dobrý, hezký“. Pořezal mě kůžičku frézkou, nehty vypadaly příšerně, tlustý. Pak mi chtěl na ně nastříkat francii, to jsem odmítla, pořád mě přesvědčoval, tahal mě za ruce. Když jsem se na nehty koukla, byly plné bublinek, a to chtěl tím airbrushem zakrýt. Jak jsem vyšla, už jsem brečela, jak to bolelo, druhý den jsem je obrousila, vydesinfikovala a už NIKDY NIKDY.. Absolutní nespokojenost, smrad a prach z cizích nehtů na stolech a nástrojích.

Kaćak | 3.6.2011 21:33 | ip: 90.176.216.59

Ahoj ja jsem jednou byla u Vietnamcu a udelali me krasny nehty. Ale kdyz jsem slysela od znama ze roznasi se plisen tak jsem se bala ze to dostanu taky. Delaji krasne nehty ale clovek se boji co pouzivaji za material. Nejsem proti aby delali nehty ale ja tam proste nemuzu protoze pak jsou promblemy jak lecit nehty a to za to nestoji. :-x

Misa | 6.6.2011 16:55 | ip: 84.42.209.67

Předchozí Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.