Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti? (strana 9)

Ano krásné ceny dokonce slevy až 50 %,manufaktu­raTOVÁRNA na nehty,dejte sem důkaz certifikátu jaký používají materiál,vysvětlete proč je ve studích smrad,proč mají náhubky a Vám je nedají,protože používají tzv. lodní laky.. jo drží:-),chemikáliemi Vám poškozují nehty,probrousí Vám lůžka nehtů lůžka,proč ta jejich guma nejde jen tak odpilovat?
Jaké dodržují hygienické normy?Ano bohužel u profi nehtařek není 100% jistota,ceny jsou rozdílné máte možnost výběru i v cenách přeci.
Přeji Vám pevné zdraví a umělé NEHTY nejsou jen dvě slova. Informujte se ,a pak máte možnost volby.

Queen | 28.10.2011 12:56 | ip: 93.99.128.242

Ještě dodatek ,desinfekce všech nástrojů včetně rukou je nutná,každá zákaznice by měla mít své pilníky u nehtařky odesinfikované v obálce uschované a věřte tomu až dají zákonem používání nealergizujících látek,nekarci­nogeních tak tyhle manufaktůrní studia budou nakupovat materiály certifikované a ceny budou zvedat.Džíny ste kupovali taky za 200 ,–kč teď je koupíte okolo 450–650,–kč :-).Jestli Vám od nehtařky odpadávaly nehtíky měla ste možnost jít přece hned k jiné,kde jsou zákaznice spokojené.

Queen | 28.10.2011 13:14 | ip: 93.99.128.242

Paní Marcelko,věřím Vám máte je za bezva cenu kolik si myslíte,že investují do materiálů kupují je po kýblech,věřím že si je dokonce vyrábí samy,když budu mít náklady za provedenou práci včetně materiálu na jednu zákaznici pár korun není problém už ste si někdy zkusila projet webovky firem a ceny všeho potřebného na kvalitní modeláž?Tak počítejte.

Queen | 28.10.2011 19:04 | ip: 93.99.128.242

při pohledu na vietnamská studia mě napadá jediné:
…A ČEŠI NEBUDOU MÍT CO ŽRÁT!!!

medulienka | 29.10.2011 18:40 | ip: 193.85.36.162

taky mne mrzi, ze hodne tady zen chozenim k vietnamcum, asiatum.. berou praci ceskym zenam, myslim si , ze bychom mely byt vic premyslejici… taky jsem se nedavno bavila s mym muzem o materialu, ktery pouzivaji, je to matros, ktery se pouziva na lode – akryl, proto se zenam nelame… ale tento matros se vam dostava do celeho tela… tak jak jsem se to uz docetla v prispevcich predeslych. opravdu vam skodi… a pak proc nepodporovat nase obyvatelstvo… proc davate vydelavat tem, ktere opravdu o hygiene nic nevi, nepouzivaji dobry mat., podle mne tim podporujete trh, ktery by tady nemel byt vubec povolen. Cesi by meli byt vic pri sobe :-P

katrin | 2.11.2011 10:25 | ip: 93.43.162.3

To jsou porad reakce typu" jsem nadmiru spokojena s pinpongama, nehty drzi, jsou krasne a to zdobeni" bla bla bla…tady vam zensky jasne vysvetlujou, kolikrat jak de*ilum co jejich material obnasi, jak moc nebezpecny je a vy si stejne melete svoje…bud jste na tom financne TAK spatne ze si proste sluzbu od nasich ceskych nehtarek dovolit nemuzete, nebo mate ruzovy bryle, protoze ZATIM jsou nehty krasne a jak tvrdite vam skvele drzi, nebo jste jednoduse cunata, protoze vam je putno fakt, ze pouzivaj nedesinfikovany nastroje, ryjou vam do nehtu a patlaj vam na nehty ty svoje podomacku namichany s*racky.
Tak si k nim chodte dal, a doufam, az se vam zacne klubat zlutounky, zeleny, hnedy flicecek, z jednoho nehticku na dalsi, ze zrovna cesky nehtarky budou mit zrovinka plny diar!! ;-)

lil_la | 8.11.2011 21:54 | ip: 90.176.7.190

a neni to divné,že to tak dobře drží VŠEM??????

VLASTA | 8.11.2011 23:05 | ip: 89.103.181.36

Jasně,že je to super drží drží:-)paní za 45 minut ano paní,nelozumim doble cesky,au nebrušte tolik pálí mě to…paní to bude mít hezký..držet pani :-),čím víc zářezů tím víc addidas!!!!
Jedete na cestu kolem světa?No jestli ano pak vám vydrží a proč?Jejich materiály alias Akryl technický /je karcinogen,aler­gen,lápis.kte­rý se do nehtů přímo zažere a taky je sežere takže slábnou poznáte až je sundáte/ není přípustný používat jinak než na betony,železa atd.Kdo tomu pořád nevěří tak potom nevím co si o Vás myslet!!
Jde o Vám o kačku,aby se to nehlo a neupadlo měli ste chodit k profi nehtařkám,pokud ste vlastní vinou nepoškodily modeláž nebo Vám tvrdila,že špatně vkládáte ruce do lampy…co takhle se informovat jak správně se modeláž má dělat a přesné postupy atd.
Já pracuju s materiálem,který má certifikát o látkách používaných ve stomatologii,je nealergizující nijak zdraví neškodí a nanáší se v tenkých vrstvách je pevný a pružný zárověn a to máte sdělit,že namáháte nehty a potřebujete je posílit tak aby odolaly......já s tím přikládám do kotle,hrabu se v zahradě a drží!!!!

Queen | 9.11.2011 18:20 | ip: 93.99.128.242

uf! tak jsem to vše přečetla a můžu jen konstatovat.
Já sama mám po onkologické nemoci užila jsem si ažaž.
Vy si tady necháte lepit karcinogenní lepidlo na trubky na nehty a ještě za to zaplatíte :-D. Toto vypovídá o inteligenci českého národa.
pak až budete ležet na onkologii a budou Vaše žíly papat chemoterapii pak už nikdo tak chytrý nebude nezbyde Vám ani jeden vlas natož nehet :-(
Všem, kterým se líbí u vietnamců jsou sebevrazi. A to nejsem z oboru, ale tohle bych ihned pozavírala. Přeji Všem zničeným nehtům uzdravení :-?

Michaela | 9.11.2011 22:34 | ip: 89.24.5.32

No já myslím nechte to na nás na zákaznicích at se rozhodneme kam půjdeme, každýmu vyhovuje něco jinýho a hlavně jsou to naše ruce ne vaše. Nechápu jak někdo může odsuzovat viet.necht.studia a přitom tam ani nebyl a papouškuje tu názory druhých.Chápu že né každý je u vietnamců spokojený potom at hledá jinde.

Marta | 18.11.2011 14:29 | ip: 90.178.229.234

Holky mějte rozum…to je u nich o zdraví…vždyť vůbec nevíte co ta chemie po čase udělá ve vašem těle.Nemůžu tomu uvěřit,jak málo si vážíte svýho zdraví.Vždyť našich nehtařek je dost,tak si můžete vybrat NE??Než od nich,tak bych raději nechtěla nic.Moje kamarádka na vlastní oči viděla,jak si ťaman sedí v pedikúrním křesle a nohy s batama má ve vaničce,takže na pedi ani nehty bych tam nikdy nešla.Víme svý jak to mají s hyg.návykama­.Pochybuju,že ty jejich dět (i kluci)i,který asi nemají práci,tak dělají nehty prošly nějakým kurzem,jestli si nezaplatili jenom papír a nezačli to pakostit.A další věc proč nepodporovat naše nehtařky…pracák je plný lidí,tak to chcete aby zase nějací přibyli??Co pak bude s tímto uvažováním s naším státem :-(JENOM JE ZARÁŽEJÍCÍ,ŽE PŘI TOLIKA PŘÍPADECH NEMOCNÝCH NEHTŮ OD NICH,HYGIENA MOC NEREAGUJE,VŽDYT JE TO NA ZAVŘENÍ STUDIA NÉ,KDYŽ POŠKOZUJÍ ZDRAVÍ LIDÍ!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!

Marcela | 19.11.2011 10:16 | ip: 77.242.90.251

Ahoj. Pacuji ve firmě, která začala zaměstnávat vietnamské občany. Co se týká hygieny například na toaletách – po nich věčně počůráno a po…, když se jim řeklo, že musí po sobě uklízet na toaletě, tak bylo zle, že je to diskriminace. Mrzí mě, že lidé zapomínají na dobu (2004), kdy naše děti chytli od vietnamských příslušníků tzv. červi a měli bolesti břicha. Myslím, že o hygieně nemají ani potuchy. Po půl roce začínáme mít zdravotní problémy s konečníkem, problém je v tom, že je nás více zaměstnankyň. Je pravda, že na ně začínám být háklivá, i když mám mezi nimi mnoho známích.

Pajik | 19.11.2011 11:01 | ip: 217.77.165.45

Nechápu lidi co urážejí kvůli tomu že jim udělal někdo špatně nehty.Ono nejde o to jestli si děláte nehty u vietnamců nebo u čechů,prostě někdo ty nehty neumí,no.Ale hned všechno nemusíte svádět na nás na vietnamce,když češi na tom nejsou taky zrovna nejlíp,že?Kdyby jsme neměli vietnamské obchody s oblečením,půlka čechů by neměla nosit co za oblečení,tak si prosím ty vaše trapné rasistické nadávky nechte jinam,protože nejde o to zda jsou lidi černý,žlutý,bílý-pořád to jsou LIDI.

Michaela Nguyenová | 29.11.2011 12:45 | ip: 92.62.224.24

Já tomu nevěřím,to snad není možný tady Marta a spol teď vážně používají materiál MMA ,který tak škodí zdraví tak se proberte komu není rady tomu není pomoci! Kolikrát se Vám to má psát,že bohužel hygiena je na ně krátká.Nikdy bych nekupovala od nich materiál, dávají si na to svoje etikety, jediné co Vás upozorní je nasládlý technický zápach a pokud to ve studiích zapáchá používají technický liquid a technický akryl TECHNICKÝ!!!! nehet je živý a vstřebává do sebe vše s čím přijde do styku, koukněte se na popis MMA.
Kdyby mě někdo chtěl nařknout,že haním rasu pošlušte si, ale jde o nekalé podnikaní se zdravím škodlivými látkami.nikdy by se jim nevyplatilo pracovat s kvalitním materiálem, který je shválený a taky dražší.Jak může někdo rychle a kvalitně za 45–60 minut udělat krásné nehty,nemůže probrušují lůžka jim nezáleží na tom kdo jste a jestli Vám poškodí nehty oni chtějí vydělat peníze.!!!

Queensi | 7.12.2011 10:12 | ip: 93.99.128.242

Je hezké, že nehty od vietnamců jsou extra pevné, kdybych používala materiál jako oni, tak by taky byli, ale protože vím, co je to za chemické svinstvo, tak vždy radši gelové. To ale neznamená, že s akrylem nepracují i češky :(

Denisa | 21.12.2011 10:25 | ip: 89.176.141.154

Deniso, Já pracuji nejen s gelem,ale i s akrylem,nej­novější produkce a nevím,co znamená ten opačný smajlík. Laik si pak může myslet,že je akryl špatný. Každý materiál má své pro a proti. Zde se jedná o jiný akryl u vietnamců,protože patří mezi stavební materiál a u nás certifikovaný,byl vyvinut od zubních techniků.

Pro ostatní…nehty,které vydrží i 5neděl…no fuj, to musí být ale krása odrostlá. Mít modeláž v půlce nehtů, to snad raději nic,protože je to známka,jak se žena o sebe stará jen občas. A to nejdůležitější: jejich materiál drží, ano drží velmi pěkně a nechtějte si udělat díky tomuto úraz v podobě vytrženého lůžka a nedej bože nenávratně si tak dané lůžko poničit.
Bohužel vietnamských studií je zde mnoho a o mnoho méně těch,co pracují s certifikovanými materiály. Tam, kde jsou šikovní a hledí si zásad nehtařské profese,tam si také zaplatíte částku jako u českých nehtařek. Když už k nim musíte, tak si dejte pozor s čím dělají a jaké mají certifikáty. Měla jsem totiž značkový materiál od vietnamců v ruce a jen nepatrný rozdíl ve značce,mi prozradil,že jde o padělek. Když jsem kelímek otevřela,bylo mi hned jasné,co za špatný materiál držím.
Nejde zde o závist,či žárlivost. Jde zde především o zdraví a také o to, že mohou tak beztrestně nedodržovat povinnosti naším státem dané. ;-)

Simča | 24.12.2011 5:38 | ip: 217.28.82.254

chodím k vietnamcům na nehty již 4 roky v Plzni a nikdy jsem neměla nejmenší problém.Kamarádka chodila k české paní a začla chodit k vietnamcům protože byly nehty hezčí.

ivana | 27.12.2011 18:16 | ip: 81.201.60.159

Nemáte někdo zkušenosti s Vietnamci v Brně v Olympii? Mám to tam nejblíže a potřebuji nehty udělat narychlo ted takže nemám čas se někde objednávat…

Šárka | 28.12.2011 17:26 | ip: 188.75.182.1

všude stejné sračky, kyselina MMA Śárko

Kzerova Vlasta | 28.12.2011 22:29 | ip: 89.103.181.36

Moje první zkušenost s gel.nehty byla u pani s kurzem, pův.jsem měla potažené jen svoje nehty pro zpevnění,pak přišlo různé doplňování,ze začátku nehty držely,pak už to bylo horší a horší,hrom toho že nějaké větší zdobení a kreativita tutam a dezinfekci si taky nevybavuju, ale zdav.problémy žádné.Pak mě čekala svatba,tak jsem se rozhodla pro návštěvu vietnamského studia,musím říct že nehty krásný,držely,a­kryl,cena stejná jako u nehtařky, dezinfekce taky tutam,nějaký čas jsem chodila furt k vietvím,a postupem času se kvalita a výdrž zhoršovaly, nejvíc držely nové.Ale nakonec mě odradil zaškoluící se pracovník co mi udělal nehty jak bambule s bublinama,os­klivým zdobením prostě děs,+k úprku od nich přispěla ta atmosféra studia,špitaj si mezi sebou, smějou se a člověk neví čemu, jestli vám.Po nějaké době jsem zkusila jinou nehtařku a tam nehty odlítly od 14 dnů,takže jsem se naštvala nakoupila, naštudovala co nejvíc z netu a videí a dělám si je sama.

Klára | 6.1.2012 14:24 | ip: 90.181.212.240

foto.dama.cz/fo­to.php?f=10363­74

Klára | 7.1.2012 9:47 | ip: 90.181.212.240

Ahoj dámy, taky bych ráda připojila svou zkušenost. Na gelové nehty jsem před pár lety chodila k české nehtařce a musím říct, že spokojená jsem byla tak na 80 procent. Vždy trvalo max. 14 dní než se mi nějaký nehet začal odloupávat a jak se pod něj dostala voda, sloupla jsem ho jako nic. Není pěkné, když nějaký nehet chybí a vzhledem k tomu, že objednat se na doplnění byla vždy otázka tak týdne, ruce jsem radši moc neukazovala. Přestala jsem tedy umělé nehty nosit a když jsem před nedávnem nastoupila do nového zaměstnání, řekla jsem si, že chci hezké ruce a protože moje vlastní nehty jsou slabé a lámou se, což není nic hezkého, zašla jsem k Vietnamcům (v Plzni na Doubravce). Nové stály 250.- což mě potěšilo, stejně jako jejich přístup. Když mi kleštičkami způsobili malinké krvácení, okamžitě desinfikovali, pečlivě vyčistili a až když bylo vše v pořádku pokračovali v práci. Nehty mě nebolely, nepálily a za čtyři týdny se neodloupl ani jeden. Dnes jsem byla na doplnění a opět super :-)

Pája | 10.1.2012 15:42 | ip: 46.13.240.78

Zdravím vespolek,
zarputilé názory dam, které chválí vietnamce do nebes mě stále udivují. A hájit je a hájit do nekonenečna… ach jo. Dá přeci rozum, že pokud si zavřete ruku např. do dveři nebo se stane nějaký úraz či nehoda, je jasné že se nehet může například zlomit. Je pravda že u supervitnamských nehtů se to možná nestane a to je právě důvod k zamyšlení. To že používají techncká akryl a instalatérské lepidlo již nepotřebuje komentář. Ale HLAVNĚ že drží! :-)
Dál se radši nbudu vyjadřovat, protože toto téma mne zvedá ze židle.
Takže holky, každá jak myslít,ale na sundání a nápravu pak nechodte k českým holkám!

Kris | 22.1.2012 20:02 | ip: 193.86.155.136

A názory o závistivých českých manikérkách jsou směšné, bože zamyslete se. Co bychom jim měly asi tak závidět?

kris | 22.1.2012 20:15 | ip: 193.86.155.136

Je to problém najít dobrou nehtařku, ale největší problém je momentálně s levnými studii a to nápadně..jednoduše natáhněte ruku já Vám na nehet kydnu to nejkvalitnější technické lepidlo na trhu určené k lepení kovu,plastu,skla,tex­tilu a už to nesundáte ju:-)))
Neviděla jsem ještě fotogalerii od vietnamců,ale od českých nehtařek ano je to obrovská diskuze a Dámy můžete se kochat kvalitou a krásou.Potkala jsem kolegyni z práce a co měla na nehtech prej gel,no neměla- měla technickej akryl na závěr potaženej gelem,volný okraj tlustej,na lůžku 3 letokruhy a dokonce odchlipy to sem koukala .Je to nevědomost až to půjde v médiích jako teď Boom se silikonovými prsními implantáty to byl fofr a všem hned vyměnit.Rozum jen jeden a doufejme,že se zas odvrátí od manufaktúrní kosmetické výrobny na počkání k jinému neškodnému oboru.

Queensi | 24.1.2012 12:22 | ip: 93.99.128.242

Předchozí Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.