Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti? (strana 8)

Byla jsem na nehtech dvakrát. Pokaždé u vietnamců. Z první nehtů jsem byla nadšena. Trvaly hoďku, zdobení jaké chcete, rozuměli a v pohodě. Podruhé mě nalákala akční cena 150 kč. Nehty mě druhý den bolely, zdobení jsem chtěla jiné, ale nerozuměli mi. O tvaru ani nemluvím. šišaté, hrůza a trvaly skoro 2 hodiny.Je dobré se poptat, kde kdo ze známých byl. Je pravda že to hrozné studio bylo nové, ale vietnamci jsou učenliví. Jen nesmíte natrefit tu dobu, kdy se zrovna učí. Jinak si myslím že si není na co stěžovat. :-)

Lucka | 16.6.2011 18:07 | ip: 90.180.145.13

holky vy se máte opravdu rádi…
to si nehty radši odpustím…
moje sestra je vychvalovala,jak za 200 kaček má její dcera gelovky v 17. a se slevou…atd…a teď brečí,kolik ju to stojí doktor,léky a mastičky…
A HLAVNĚ TRÁPENÍ DCERY.
jak ruce ráda vystavovala,tak teď je schovává…

iza | 17.6.2011 12:43 | ip: 80.78.156.11

Dobrý den,já jsem si nechala udělat včera umělé nehty u vietnamců v Brně,po zkušenosti s nimi toho velice lituju,když jsem tam vstoupila tak mě paní tvrdila že mě nehty budou stát 350…jsem však netušila že bez zdobení.Nehty byly rychle udělané,brusný kotouče určitě vydensifikované nebyly,což mě jedním 2×poranila do kůžičky-myslíte,že můžu chytit nějakou nakažlivou nemoc?pořád mě něco nutila,vůbec jsem jí nerozuměla a prostě tak nějak všude se mě zdálo,že se neuklízí,takže rozčarováním bylo když jsem platila 560 a po přečtení vašich příspěvku,bych si je nejradši okamžitě sundala,protože mít plíseňa kdoví co ještě je pro mě noční můra a kdoví,jestli vůbec pujdou sundat akrylové…už bych stejnou blbost nikdy neudělala…je to opravdu továrna a nikdo se nedívá napravo nalevo,prostě jen vyinkasírovat prachy

marta | 23.6.2011 15:04 | ip: 213.194.216.108

Nejlepší nehty dělají v Jesenici ve studiu Ella. Gelové z těch nejlepších materiálů. Nikdy už nejdu jinam. Chodí tam i herečky. Nehtíky jsou krásně tenké, přirozené a drží skvěle. Doporučuji.

Ema | 26.6.2011 19:21 | ip: 77.48.50.238

Jsem vděčná za tuhle diskuzi -moje 2 zkušenosti s vietnamskými nehty v Praze plně potvrzují všechny popsané negativní zkušenosti – včetně vysoké konečné ceny!!! Ale taky jsem vděčná za nalezení Lenky Techlovské, která mi otevřeně řekla příčiny a důsledky asijských služeb a své stále rostoucí zkušenosti s likvidací následků jednak mé nerozvážnosti a taky vietnamské nizké odpovědnosti vůči klientkám a zejména jejich potřebám. Zjistila jsem, že podobně postižených zákaznic je hodně ale nerady se k tomu přiznávají. Zřejmě jsou na vietnamksá studia jiná podnikatelská a kontrolní kriteria než na ta česká. Chci hlavně říct, že kvalitní materiál a odborná a profi modeláž se za 50% slevy a barevné reklamy opravdu pořídit nedá – ale vybrat si musíte samy.A tak vybírejte moudře :-)

Jiřka Machová | 28.6.2011 21:06 | ip: 78.136.191.54

Pro Ivana :jen pro info…akryl,která se používá běžně na nehty nenaleptává sliznice…jen zapáchá,ale ten jejich sliznice naleptává,protože nemá co dělat na nehtech…jedná se o průmyslový akryl používaný ve stavebnictví,proto také tak nízká cena,protože i pořizovací náklady jsou velmi nízké…až nehtařky v salonech budou taky šetřit na materiálu a kupovat nejlevnější šmejdy s bůhvíjakým původem mohou si také brát za nehtíky stejnou cenu jako u vietnamců

Irča | 4.7.2011 21:52 | ip: 188.92.11.25

no a o to tady jde !!!
jenom to pochopit-dámy.nejde o závist,ale o zdraví.
proto si můžou dovolit nalákat na nízké ceny.
a klidně se na vás budou usmívat…jim je to jedno..
ale naše nehtařky už spravovat po nich nechtějí…

iza | 5.7.2011 15:17 | ip: 46.135.112.20

Absolutně nechápu, jak se Vám můžou nehty od větví líbit, jen proto, že ušetříte dneska pár korun a hodinku času, si necháte na nehty napatlat materiál, který by vůbec neměl přijít do styku s kůží ani s nehty? Materál z něhož máte vyrobeno spoustu komponentů v automobilech? Materiál, který tak škodí zdraví, že každá vietnamka nebo vietnamec používá roušku a NIKDO z nich nemá udělané svoje nehty?! Jasně, že technický akryl drží všem, protože je to tak agresivní materiál, že je problém ho i odbrousit..
Znám spoustu holek co mají nehty od vietnamců hezké, a pak po čase chodí s pláčem a plísní na trhání nehtů… Jen tak dále šetřivé české ženy, občas by neškodilo použít hlavu a ne dolárky lesknoucí se v očích!

Kam | 11.7.2011 15:23 | ip: 85.161.16.141

Tato diskuze je úplně nesmyslná. Jde vidět že házíte všechny do jednoho pytle. Jak můžete říct, že všechny vietnamské nehtářky jsou špindíry, když jste byli jen u jedné nebo snad u žádné? Měli byste se nad sebou zamyslet a přestat být rasistické!

Anna | 11.7.2011 18:21 | ip: 85.71.114.61

Ahoj :) potřebovala bych poradit, jsem teď na měsíc v Brně a u nás doma chodím na akryl. nehty k vietnamce a jsem spokojena, nevite někdo o někom schopnym v Brně?? kujů :)

Aduška (aduska.kotkova@gmail.com) | 11.7.2011 22:33 | ip: 83.240.10.61

roušky nosí proto,aby nedýchali ten prach,který je agresivní na plíce a akryl který používají,by na nehty jít neměl není určen na modeláž na nehtech,ale na jiné věci

evule | 21.7.2011 22:53 | ip: 217.66.185.128

pro evule: roušky nosí proto ,že ten jejich rádoby liquid,leptá sliznice..

Irča | 2.8.2011 10:34 | ip: 188.92.11.25

Zdravím všechny, jsem taky nehtařka, nehtům se věnuji tři roky, teď jsem začala profesionálně, předtím jen pro sebe a svoje okolí. Zdobení je o nápadu a šikovnosti – všichni mi už od začátku říkali, že dělám nejhezčí nehty co kdy viděli, takže zdobení je otázka jednotlivce, ne češek a ťamanů. Navíc těžko vám vietnamci udělají nehty podle toho co vy chcete protože vám ani nerozumí aby se s vámi domluvily. Příkladem je kamarádka která tam šla si nechat spravit jeden upadený nehet a ona jí hned ostříhala všechny (což samozřejme nemusela, stačilo opilovat a nemusela by je lepit znova, což nehtům dost škodí, ale ona z toho má víc peněz když vám udělá nové i typy ne?) a udelala nové a pak se kamarádka jen divila ceně. To by se jí u češky nestalo. Navíc, jak některé říkáte, že vám to nedrží, příkladem je to, že každý má jiné nehty. Já udělám dvoje nehty úplně stejně, a jedny drží bez problémů a druhé nedrží vůbec. Jde o každé nehty zvlášť, každé je potřeba udelat podle individuálních potřech a ne podle nečeho co dělají vietnamci. Je nezajímá stav vašeho nehtu, prostě vám to tam naplácaj a hotovo.
Takže vám všem radím jen české nehtařky. Navíc když máte svoji nehtařku, už vás zná, už ví co nosíte, jak to chcete. A odpočinete si u ní a pokecáte, což u vietnamců nehrozí. Takže kdo je z Brna, salon na hlinkách.

occeanic | 4.8.2011 10:15 | ip: 94.112.36.194

a kde? hledala jsem to na netu a je jich tam víc…máš tam foto tvé práce ??

šárka | 4.8.2011 11:26 | ip: 80.78.156.11

Třetí měsíc chodím na nehty do intersparu ve starem městě k asiatum a jsem spokojena!!!!! jsou šikovní .Mají to na počkaní rychle hotove a hlavně to paradně drží!! Ani jeden nehet mi za tu dobu neupadl !dělam s tím vše a na doplnění chodím jednou za 5 tydnu.cena zhruba 420za doplnění.jsou moc šikovní a jsem nadšena!

petra benešova | 7.8.2011 13:02 | ip: 88.100.203.22

Pravda

JM | 22.8.2011 22:41 | ip: 93.91.49.13

Pravda je, že nehty od Vietnamců jsou z čehosi záhadného, smrdutého. Jednou jsem musela vyměnit jeden u nich a když mi to moje manikérka brousila dolů, byl to šílený smrad a něco děsného..už nikdy více! :-(

melounka | 22.8.2011 22:44 | ip: 93.91.49.13

Už jsem viděla spoustu zánětů nehtových lůžek a zdeformovaných nehtů po levných salonach vietnamců, je to moc drahá sleva a dlouhodobé nepříjemní problémy, velmi varuji.Eva.

eva | 24.8.2011 12:52 | ip: 193.86.30.69

Jako češi už nemáme absolutně žádnou hrdost. Až jednou budeme úplně v p…, tak za to můžeme poděkovat takovým, jako je paní Martina a spol. S každou stovkou, kterou jim dáte, nás prodáváte víc a víc.
Vzpamatujte se, vždyť je tolik českých holek, které to umí. A když vám to odroste, tak se nemusíte stydět vyndat ruku z kapsy, protože vaše nehty vám zůstanou. Každá koukáme na peníze, ale tak buď kvalitu, nebo nic ne?

Lucie | 31.8.2011 16:11 | ip: 89.103.250.83

Pro Lucii klidně se o mě otřete když Vám to udělá dobře, ženský choděj a budou stejně chodit k vietnamcům s tím nic nenaděláte.

Martina | 1.9.2011 21:22 | ip: 90.178.229.234

Před 2 týdny jsem byla poprvé u vietnamců a udělali mi opravdu krásný nehty! Komunikace byla horší, ale byly ochotné, milé, takže bez problémů.

Po přečtení všech komentářů, musím souhlasit s p. Martinou. Náš národ je prostě závistivý a když vidíme, ze se někomu daří více než nám, tak závidíme. :-)

Jaroslava M. | 15.9.2011 17:24 | ip: 46.47.167.102

Dobrý den taky jsem si nechala udělat sijské nehty.píšou že jsou gelové,ale míchají to s akrylem.Nemám půlku nehtu na pravém ukazováčku a mám plíseň na 4.prstech.Je to hnus.

Lucie (LuluLee001@seznam.cz) | 22.9.2011 21:24 | ip: 94.113.134.226

Dobrý den, gelové nehty nosím 15 let a vystřídala jsem asi 5 manikérek – Češek. Netvrdím, že mi dělaly nehty špatně, ale stávalo se mi často, že se mi po stranách zvedaly a pod gel se mi dostávala nečistota. Ta poslední, ke které jsem chodila a mimo jiné se tvářila, že nikdo jiný to neumí líp, než ona, mi řekla, že je to tím, že mám svoje nehty slabé a nekvalitní. Občas, když jsem vyndala ruku z UV lampy, tak nebyl gel řádně zatvrdlý – to byla taky moje vina – prý jsem měla špatně ruku v lampě. Pomalu jsem nabývala dojmu, že bych si asi měla ruce useknout, protože mám tak hrozné nehty, že mi na nich nedrží ani gel a ještě ke všemu jsem takové dřevo, že neumím strčit ani ruku do lampy. Nakonec se mi pod zvednutým gelem udělala plíseň na třech nehtech a měla jsem toho akorát tak dost. Když jsem plíseň vyléčila, šla jsem k Vietnamkám, chodím tam půl roku a můžu s čistým svědomím říct, že nikdo mi nehty nikdy neudělal líp. Krásný tvar, drží jako přibitý a konečně mám délku, jaká se mi líbí. Moje předchozí manikérka mi tvrdila, že mi je nemůže udělat dlouhé, protože by mi to na mých špatných nehtech samozřejmě nedrželo, takže mi je vždycky zkrátila, že moje prsty vypadaly jak useknuté špalíky. :-?
Nevím, možná mám jen narozdíl od některých z vás štěstí, ale já jsem s vietnamskými nehty navýsost spokojená. Za 250 doplnění s čistou francií, 10 Kč stojí zdobení jednoho nehtu, ale na to já moc nejsem, připadá mi to pouťové. A ta moje používá gely české výroby, desinfikuje, bere si chirurgické rukavice, nemám strach z žádné infekce. Akorát mám pocit, že asi chystá mimouše a uteče mi na mateřskou, mám na tohle pech, u kosmetiček, kadeřnic i manikérek. 8-O

Romana | 9.10.2011 10:40 | ip: 90.177.88.56

Chodím k vietnamcům už 2 roky a jsem nadmíru spokojena.Žádná plíseň ani jiné problémy.nehty krásně drží do další návštěvy,jsem tam sotva hodinku a zaplatím 230 kč.(Nejsem studentka),to je u nás v Olomouci běžná cena.Neobjednávám se,přijdu kdykoliv mám čas a jedu zrovna kolem.Desinfekci používají.Když jsem chodila k naší české nehtařce,byla jsem tam 2,5 hodiny,ob­jednávat 3 týdny do předu a hned druhý den první nehet dole a pak postupně další.A to nemluvím o ceně,která se pohybovala kolem 650 kč.myslím,že negativní názory zde píšou jen nehtařky,ketré přichází o kšeft. ;-)

marcela | 16.10.2011 14:24 | ip: 178.22.115.126

Hrůza! já sama jsem nechodila, ale moje kamarádky měly velké problémy se zotavením nehtů. Asijské nehty byly velmi nekvalitní, navíc jim jejich vlastní pod nimi zežloutly a zeslábly. Moje nehtařka naštěstí používá skvělé pilníky, které jsem kamarádkám hned doporučila. Jmenují se Antibactif a jsou antibakteriální a skleněné, navíc omyvatelné. Kamarádky mi moc děkovaly, nehty se jim brzy uzdravily a na asijskou modeláž prý už nikdy nepůjdou :) Ten pilník je hotový zázrak!

Andrea Vlachová | 25.10.2011 13:02 | ip: 89.111.69.62

Předchozí Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.