Zpět na Kadeřnictví

Donnabella

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenosti se salonem Donnabella,Praha 7 Holešovice? Díky.

JanaR | 23.6.2009 23:51 | ip: 94.112.207.36

Zdravím , já s nimi zkušenost mám, a pokud chceš vypadat jako oškubaný kuře, jdi do toho…drahý ceny za šílený služby… jen oprava toho jejich výtvoru mě přišla na 700Kč, a to jsem jim tam nechala skoro 2 tisíce.
jestli chceš dobrej salon na Praze 7, tak vřele doporučuji salon safira, jsou tam šikovný a i levný :-) a dělaj tam i nehty a tak… ;-)

Jana | 14.6.2011 10:24 | ip: 193.86.30.69

NEDOPORUČUJI! Absolutně nezkušená mladá kadeřnice, která mého muže ostříhala přesně tak, jak nechtěl. Ošklivé zuby, zvýrazněné kouty, vylepaný jak nácek s ostrůvkem. OTŘESNÉ! Když na slečnu uhodíte, že to tak nechcete, tak tvrdí, že se jí to tak líbí (tak kde to jsme???) a zuby vůbec nevidí, kařdá strana hlavy jiná! Ještě, že neumí počítat a z pánského stříhání (240,– Kč za ten „výtvor“) vrátila špatně a tak nás její „oškubání“ přišlo na 40,– Kč. A mimochodem, nemá ani VOSK, pouze pixlu levného gelu. Ještě teď mě berou všichni čerti! :-x

janina | 28.12.2012 19:51 | ip: 94.112.205.4

Já mám nedávnou zkušenost s manikurou. Minulý měsíc jsem po návštěvě Donnabelly dostala parádní infekci (zčernaly mi oba palce, popraskly paty). Jsem si jistá, že to bylo z tohoto salonu, jelikož to byla letos jediná manikura, do bazenu nechodím, žiju sama. Ted´ mě čeká kožní a dlouhá doba léčení. Těžce zaplaceno. Vyvarujte se salonů s nedostatečnou hygienou – toto je jeden z nich.

Slavka | 21.9.2013 11:20 | ip: 89.177.56.9

Oprava stížnosti výše, překlepla jsem se, šlo o pedikůru. Což ovšem nemění fakt, že jde o špinavý salon.

Slavka | 21.9.2013 11:24 | ip: 89.177.56.9

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

Sleva 20% pro teenagery a studenty

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

končí za měsíc
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 10 dní
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

999 Kč končí za měsíc
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Brno, Kozí 4, Brno

999 Kč končí za měsíc
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc