Ochrana osobních údajů

Vaše soukromí

Co o vás chceme vědět (shromážďování a použití informací)

Shromažďujeme informace o vašem počítači a zařízení, např. vaší IP adresu. Můžeme vás požádat o jméno a příjmení, případně adresu bydliště. zemi či e-mail, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší zkušenost na webu.

Zavázek chránit osobní údaje

All Web Services, s.r.o. (provozovatel Salony-krasy.cz) se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy. Přístupem a užitím stránek bonami.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, které jsou v tomto prohlášení popsány.

Informace o vás jsou u nás v bezpečí (uložení)

Většinu stránek na Salóny-krásy.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Informace, které nám sdělujete, pečlivě chráníme a pro bezpečné uložení dat používáme bezpečnostní systémy. Data schraňujeme tak dlouho, jak je třeba nebo jak stanoví zákon.

Sdílení informací s ostatními (přenos dat)

Informace, které nám poskytnete, nikomu nepředáváme. Činíme tak pouze v případě vašeho svolení. Informace ale sdílíme s partnery, kteří nám pomáhají budovat naše stránky.

Informace o vás (kontakt)

Budete-li chtít zjistit, jaké informace o vás máme, nebo pokud si přejete, abychom je smazali, můžete se kdykoli obrátit na info@salony-krasy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace