Zpět na Kosmetické salóny

Ošetření ultrazvukem

Ahojky holky, musím se s vámi podělit o úžasný zážitek. Od mládí mám problémy s mastnou pletí a o tom, jak mě uhříky trápí vám asi nemusím povídat. Kamarádka mi poradila, abych navštívila kosmetický salon, kde paní kosmetička provádí ošetření pleti ultrazvukem. Byla jsem tam již pětkrát a jsem unešená. Vřídky se přestaly objevovat, pleť je hladší a projasněná. Kdybych to sama nevyzkoušela, tak bych tomu nevěřila. Doposud jsem vyzkoušela, kde co, ale bez výsledku. Až teď vidím výsledky a jsem více než spokojená. Ultrazvuk prý odstraní i celulitidu a vrásky. Doporučila jsem to mamce a Vám určitě taky. Můžete volat na mob. 608020855 na jméno paní kosmetičky si nemohu vzpomenout. Petra

Petra (cdbs@seznam.cz) | 17.10.2011 10:16 | ip: 78.102.219.101

Ahoj Petro,

musím reagovat na tvůj příspěvek a připojit se k Tobě. Mám úplně stejné zkušenosti s ošetřením ultrazvukem. Měla jsem pleť jako struhadlo, prostě hrůza. Spoustu uhříků a jizev. Nyní mám pleť natolik pěknou, že nemusím používat make-up. Dříve jsem bez vrstvy make-upu nedala ránu. Mohu také všem doporučit. K mobilnímu telefonu 608020855 připojuji i web. str. dalio.cz
Čau Martina

Martina | 20.10.2011 17:30 | ip: 78.102.219.101

Ahojky, souhlasím s vámi, je to úžasné, na ošetření ultrazukem chodím do salonu Mon Amie na Praze 10. Mají přijatelné ceny a hlavně to opravdu funguje!!! Vždycky jsem si přála mít pleť bez pupínků a teď jsem šťastná. Doporučuji:)

lucie | 23.5.2012 0:26 | ip: 212.79.108.92

Ahoj vsem! I ja musim kladne reagovat na cisteni pleti ultrazvukem :-)Od te doby co chodim na kosmetiku s timto cistenim, coz je zhruba 3mesice se mi viditelne plet zlepsila a rozjasnila.Dalsi plus davam za to,ze je toto cisteni velice prijemna zalezitost a ne bolestiva jako klasickym zpusobem.A v ne­posledni rade nemam roznipany cely oblicej a mohu jit ihned mezi lidi :-D
Takze vrele doporucuji!!!!
Navstevuji studioefekt v Praze 5(mily a vstricny personal,hezke,cis­te prostredi a cenove dostupne)

Marketa | 4.7.2012 19:26 | ip: 89.233.151.184

Ahoj všem,
já též musím pouze kvitovat účinek ošetření ultrazvukové špachtle.Jsem velmi spokojená a obzvlášť, když to nakombinujete s laserovým ošetřením. To teprve stojí za to!
Navštěvuji kosmet.salon ve FN Motol, kde mají vše co potřebuji vč. masáží, které též hodně využívám a hlavně si to mohu naplánovat na jeden den. Super, vřele doporučuji.. :-)

Karol Novotná | 13.8.2012 10:03 | ip: 85.70.1.96

Jo a ještě jsem zapomněla, pokud budete chtít zhubnout , hodně Vám v tom napomůže vacupress,též vlastní zkušenost. Opět ve FN Motol.

Karol Novotná | 13.8.2012 10:06 | ip: 85.70.1.96

Petro a Martino proč máte stejné ID? Fakt dobrá reklama…nic proti ultrazvuku,sama s ním pracuji a spokojenost,ale takhle okatě bych svemu salonu reklamu nedělala :-D…je to vtipné.. :-D

ilona | 22.8.2012 20:14 | ip: 89.235.0.6

Ahoj,musim se taky připojit, že čištění ultrazvukem je super. Chodím do Salonu Dolce Diva již dlouho a jsem velice spokojena. Doporučuji. Chodím na Prahu 5 je tam i kadeřnictví takže spojím obě služby dohromady a to je fajn :-)

Megerka | 1.6.2014 20:30 | ip: 94.113.74.128

Také souhlasím. V loni v zimě jsem chodila na kuru na redukci celulitidy. A je pryř :) Salon se jmenoval Image studio je na Praze 2.

Teri | 1.11.2016 20:17 | ip: 90.177.117.127

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

Sleva 20% pro teenagery a studentky

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax Inside Brno, Kozí 4, Brno

končí za měsíc
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 11 dní
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Brno, Kozí 4, Brno

999 Kč končí za měsíc
–55 %

Studentská akce

Prodlužování řas

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

450 Kč končí za 11 dní