čau já jsem byla na keratinu před Vánoci, vyržel mi asi 3 měsíce a vlasy byly pěkně hladké a rovné. Byla jsem na němv Ostravě prodluzko.cz
Zpět na Narovnávaní vlasů – co funguje?
Brazilský keratin (strana 5)
evula | 26.5.2013 13:22 | ip: 212.80.76.63
Ahoj potřebují poradit koupila jsem si brazil keratin coco (šapom-balzam) plus olej nevim jak požit a co poto po použit četla jsem že vlasy se nesmí mít tři dny a pak se mají úmit kvalítnim šáponem a co potom to se na jako znova žehlit ty vlasy …
lenka (ronydavidova.@seznam.cz) | 14.9.2013 15:12 | ip: 90.180.166.214
Ahoj potřebují poradit koupila jsem si brazil keratin coco (šapom-balzam) plus olej nevim jak požit a co poto po použit četla jsem že vlasy se nesmí mít tři dny a pak se mají úmit kvalítnim šáponem a co potom to se na jako znova žehlit ty vlasy …
lenka (ronydavidova.@seznam.cz) | 14.9.2013 15:12 | ip: 90.180.166.214
lili | 14.9.2013 15:13 | ip: 90.180.166.214
Ahoj,dneska jsem prošla školením a aplikací pravého profesionálního brazilského keratinu,kde v salonu jsme to prováděli dvě profesionálky na sobě;jsem nadšená;dodrželi jsme technologiji;to zná jen profík;a moje vlasy jsou úplně jiné,silné,svoje…doporučuji!!!!!!
Ivana | 23.9.2013 21:38 | ip: 85.160.33.23
Ahoj všichni,
v první řadě nechápu u vás, co píšete, že se vám keratinem vlasy
zničily, co za šmejd to bylo, nebo jakou chybu v postupu jste udělali. Dnes
jsem keratinovala podruhé (poprvé to bylo v červnu) a vlasy jedna báseň.
Rovné, hladké, lesklé, nádherné. Dříve byly suché, krepaté, fak
ošklivé…
Používám značku Encanto a jsem opravdu moc spokojena. Samozřejmě při
aplikaci je hodně důležité se striktně držet návodu!!
Renata | 2.11.2013 11:23 | ip: 194.228.11.200
ahojte,
s keratínom mám osobne veľmi dobré skúsenosti, konkrétne keratín
používam pri predlžovaní vlasov, nie je to síce najlacnejšia
záležitosť, ale zatiaľ absolútna spokojnosť… kupujem ich
z intenetového obchodu invlasy.sk/keratin/ tam majú ceny v porovnaní
s inými veľmi dobré :)
joa | 4.11.2013 21:23 | ip: 62.197.220.35
Ahojky,
já s maminkou používáme Keratin Exclusive. Vyzkoušeli jsme jich již
více, ale tento naprostá spokojenost.
Prodávají ho na adrese keratin-exclusive.cz
Dokonce jsme dostaly slevový kupon, který můžeme použít libovolně, tak
Vám ho sem dávám:
V objednávce do kolonky slevový kod napište: ZAKAZNIK a získáte
slevu 350Kč.
RomanaSilerova | 8.11.2013 16:23 | ip: 83.208.100.130
Ahoj, objednala jsem si tady Keratin Exclusive a jsem z toho rozpočitá. Vlasy sice nenarovnal tak jako brazilský keratin od kadeřnice, ale zase se mi zdají zdravější a silnější.
Barborka | 8.9.2015 12:54 | ip: 217.112.164.24
Přidat příspěvek
Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.
- Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
- Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
- Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
- Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
- Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
- Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.
Změna pravidel vyhrazena.
Nejnovější články
- Jak vybrat správný salon pro permanentní make-up: Kompletní průvodce
- Schwarzkopf Professional rozšiřuje svůj program barvení vlasů pro celebrity
- Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)
- Inzerce pro beauty profesionály: Rozšiřte své možnosti s www.salony-krasy.cz
- Novinka: Skupina "Beauty jobs - práce v salonu krásy & wellness" – unikátní prostor pro beauty profesionály!
- Objevte svět profesionální krásy: Prohlédněte si nejlepší značky a najděte salon přímo pro vás!
- ECRU New York: Luxusní péče o vlasy dostupná v českých salonech krásy
- Sabrina Carpenter je novou globální ambasadorkou profesionální vlasové značky Redken
- Špatné dietní návyky mohou zhoršit kvalitu vašich vlasů
- Milionová péče pro milionové vlasy s řadou produktů Matrix Instacure Build-A-Bond pro mega poškozené vlasy
Slevy v salónech krásy
Přijímáme nové klientky pro stylistku Janičku
Permanentní prodlužování řas
Řasy Brno, Příkop 6, Brno
Kosmetika + Lash Lifting
Celková péče o pleť + Lash lifting
Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav
Chemický peeling
EXPERT LAB Pigment Therapy - Efektivní depigmentace
YESS - kosmetické studio, Pražská Třída 50/141, Hradec Králové