Zpět na Nehtová studia

Perfektní nehtové studio

Hledám v Praze pro své známé, které jsou zde na studijním pobytu nehtové studio a hlavně perfektní nehtařku, která je schopna vyhovět přáním zahraničních klientek v nových materiálech a nailartu, hovoří dobře anglicky, pracuje v prostoru s bezbariérpvým přístupem a která má praxi v cizině nebo zkušenost se zahraniční klentelou. Poraďte prosím, uvítám každý tip – díky.

Marcela Grulichová (tarotka@centrum.cz) | 28.3.2009 20:28 | ip: 78.136.143.4

Pro Marcelu Grulich- vím ze to je hodne pozadavku, taky jsem dlouho hledala podobnou kombinaci. Nasla jsem, spokojenost maximalni, prace profesionalni material a ceny OK, anglicky dobre, i bezbariera jde ale je to na Praze 11 – neva??
Zkus se domluvit primo na 603535040 – podrobnosti dám na mail.
HI Misha B-N

Misha Barcly-Novická | 1.4.2009 17:56 | ip: 78.136.158.78

Ahoj Marci – zkus Nehtové studio Lenka, myslím, že tam by to odpovídalo tak v 90% požadavkům. Chodí tam moje lektorka angliny a ta je na nehty teda hodně náročná.. Je to někde na Chodově – zjistím a dám vědět.
Zdraví Janina- p.s. nebo mi pipni 731213452 zítra to budu určo vedět

Janina Frehanová | 1.4.2009 21:01 | ip: 78.136.186.161

Zdravím Marcelo, koukni na lenka-nehty.cz – senzační nehtařka, dělá individuální požadavky, svatby, v gelu, acrygelu, zdobí jako málokdo a je ochotná,příjemná a má fakt dobrý ceny a hlavně materiál -hodně si na něm zakládá.V zahraničí myslím i pár let dělala, ale je potřeba se objednat a domluvit má dost plno.

Lidka Koníčková | 12.5.2009 23:02 | ip: 78.136.137.124

Ahoj-mně dělá nehty paní Techlovská – 603 535 040 dala mě komplet do pořádku nehty poškozené střídáním studií, hledáním zkušené nehtařky a špatnými zkušenostmi od Vietnamců – jsem spokojená, neměnila bych a mohu s čistým svědomím doporučit. Vzala jsem k ní i svou dceru-kousalku (14let) a dokázala pomoci i jí – s častým zlozvykem „mladých dam“ umí hodně pomoci. Pro mně je důlěžitá diskretnost, originálnost, hygiena, příjemné prostědí i ceny.

Lucie L. | 13.5.2009 21:01 | ip: 78.136.157.67

Docela dobrou modeláž a zdobění dělají v salonu Diva nebo Claudie – je možné se tam objednat kdykoliv. Nové nehty od 1000,–Kč podle materiálu a zdobení. Vašim známým by určitě vyšli vstříc.

Sabina | 14.5.2009 22:10 | ip: 78.136.162.7

Ahoj jezdím v Praze a Chodov do Leopoldovky k paní Techlovské taky, malé studio, kvalitní práce a materiál, profesionální a příjemná nehtařka a fakt suprový ceny. Dobře se tam parkuje a je to při mé práci takový milý hodinový relax. Doporučuju.

Jindra Pospíšilová | 20.5.2009 22:07 | ip: 78.136.177.37

Když jsem tu měla známé ze zahraničí, tak jsme byli v e Visage Area v Krči – no ne že by to bylo špatné – ale 1500,– za modeláž gelem bylo přece jen trochu moc i pro mé přítelkyně z Irska. Škoda, že jsem v té době neměla časoprostor na hledání třeba tady. Dají se tu najít nejen dobré tipy – ale i opravdové profesionálky, které tohle „řemeslo“ dělají s láskou a tak, aby nám ženským zvedly někdy až moc ubité sebevědomí. Neumí jen „gelovky“ ty jsou teď takl trochu out, ale i ty ostatní metody. Tak až mi příště přijedou mé kamarádky z Dublinu, vím kde hledat. Díky.
a

Dana Símcová | 24.5.2009 22:13 | ip: 78.136.139.73

V posledních letech a hlavně měsících produkují rekvalifikační kurzy a kurzy modeláže doslova příval děvčat a mladých žen, které dělají modeláž – obvykle jeden typ – gelovky. Ty ostatní druhy modeláží jsou náročené na praxi, materiál, šikovnost a smysl pro barvy, tvary vkus nehtařky. Jenže kvalita těch kurzů je v mnoha případech nevalná (ale jsou i vyjímky) a tak se občas dočkáte neforemě namodelovaného „supího drápu“ či jiných dost děsivých výtvorů na nehtech. O praxi se dá mluvit tak po 2–3 letech práce v oboru,pokud u ní absolventky kurzu vydrží. Sehnat někoho, kdo opravdu umí a ještě navíc dokáže doporučit, pomoci a je náročné – ale jde to. Jen s těmi cizámi jazyky a etikou chování bývá problém. A tak když se Vám podaří sehnat studio nebo salon kde budete spokojená, najdete soukromí místo seriové výroby a kvalitní práci s odpovídající hygienou a materiálem – můžete si opravdu gratulovat.

Leona | 27.5.2009 22:20 | ip: 78.136.153.81

Na téhle diskuzi jsem našla doporučení od Lidky a Lucie a děvčata (nebo ženy) chci Vám za ten typ moc poděkovat – mám dneska nové nehty-acrygelové-perfektní, krásně jemně zdobené, modelované jako by mi rostly moje vlastní a platila jsem mnohem míň než předtím za obyčejné tlusté a padající gelovky. Nejen že jsem byla maximálně spokojená, ale udělalo mi to dobře jak na rukách – tak na duši – a to je teď v téhle době potřeba. Paní Lenka skutečně dělá práci, která se řídí Vámi, Vaší osobností a vlastnostmi Vašich nehtů a stavu nehtů. Zdá se, že i pro tuhle práci je potřeba vkus a cit pro ženskou potřebu. Díky Lidko i Lucinko.

Věrka | 4.6.2009 22:23 | ip: 78.136.141.96

Dávám Věrce zapravdu – v sobotu jsem měla svatbu – Lenka mě i mámě stvořila něco tak půvabného, že se fakt každý na moje nehty dost dlouho díval – nejvíc pan oddávající a paní asistentka při prstýncích. Jak to vypadá, zůstanu u upravených nehtů napořád – a zvlášť když to dělá radost a zdaleka to nestojí tolik jako v některých svatebně doporučovaných webech.
Tak si mohu gratulovat že jsem našla a ostatním jen popřát trpělivost v hledání.

Daniela - just married | 9.6.2009 23:41 | ip: 78.136.165.80

Čauky no fakt dobrý, taky jsem se tam objednala, ale je to až za 2 týdny tak jsem zvědavá co bude, nosím gelovky, ale stále mě padají a moje maninehti teď nějak nemá žádné nové nápady ani materiály.Nechám si udělat nové a pak Vám na rovinu napísnu jak to dopadlo. Říká se o ní, že je dobrá, ale uvidíme.

Wendina | 11.6.2009 17:55 | ip: 78.136.153.160

Musím se přiznat, že jsem ráda, že jsem vydržela to delší objednání, protože to co mám teď na rukách je něco úplně jiného než jsem měla dřív a ještě to bylo levnější i přesto, že je to acrygel. Nehty mám suprový. Byla jsem hotová za hoďku, zdobení, které sem ještě na žádné kámošce neviděla jsem vybrala z asi stovky vzoků – ale ona mi to ještě víc přizpůsobila. Za tu dobu co mě dělala, se tam objednávaly 4 přes telefon a další si přišla dohodnout svatební na srpen. Jen než mě začala dělat tak prohlídla a zkusila mý nehty a ptala se na mou práci a co ráda nosím. Tak když vydržíte do objednání – máte dost velkou šanci na konec hledání.

Wendina | 28.6.2009 15:33 | ip: 78.136.177.79

Wendina – objednala jsem se tam taky , na srpen, kdy mám promoci a potřebuji mít jistotu že to bude jemné a originální a tak spoléhám na Tvoje doporučení tak doufám, že to vyjde Dík za typ.

Renata | 8.7.2009 21:11 | ip: 78.136.154.170

Tak mě ty moje kámošky z Dublinu opravdu přijely a budou tady na škole 3 měsíce – minulý týden byly u té paní Lenky na Chodově a přišly se mi obě pochlubit se slovy: nails-wonderful, statisfaction- she´s top. Tak jste asi měly opravdu pravdu – domluvily se tam bez problémů a spokojené byly zřejmě maximálně a já taky – už nemusím nikde škemrat. Ahojka a dík. :-) :-)

Dana Simcová | 19.7.2009 22:03 | ip: 78.136.139.146

Wendin, taky si u Tebe hned na začátku prohlížela tak podrobně ruce a nehty ze všech stran, zaklepala na ně a teprve pak jsme se domlouvaly co a jak, čím a dýlku a tak – bylo to pro mě trochu zvláštní – vždycky jsem si na modeláž rezervovala víc jak 2 hoďky, tady jsem byla hotová za hodinu.
I po těch 14 dnech mám úplně jiné nehýtky než dřív, nežloutnou, drží a největší bomba byla, že jsem platila skoro o polovinu míň než dřív. Tak doufám, že i doplnění dopadne OK. Jen ten začátek byl trošku neobvyklý.

Nikola | 21.7.2009 21:31 | ip: 78.136.178.64

Abych řekla pravdu je to profesionálka, jen mě dost zaskočila ta objednací doba, snad i to o něčem vypovídá, ale jinak – velká spokojenost, oproti těm běžným gelovkám, co jsem měla dosud je její akrygelová modeláž. Asi má to výtvarno jako své hobby.

Darina | 4.8.2009 22:25 | ip: 78.136.157.32

Taky jsem se tam objednala,byla jsem včera. Dřív jsem chodila tak různě jak se dalo- ale teď vidím, jaký je rozdíl mezi gelovými nehtíky, patlanými 2 hodiny někde-nějak a acrygelovou modeláží za skoro stejnou cenu v profi provedení.Sakra dost velký na to, abych ty experimrenty už neopakovala. Mám senzačně udělané kraje, hrany a i když nenosím dlouhé nehty, tak se na ty své teď zálibně koukám.I můj muž, jinak k těmto změnám imunní si všiml, že mám nějak neobvykle krásné ruce a patřičně to „ocenil“. :-)

\veronika | 13.8.2009 14:14 | ip: 85.93.104.50

Lenka byla senzační, ruce krásné až k nevíře, tak jsem ráda, že to vše vyšlo a na acrygelovou modeláž nedám dopustit – ale ono se to opravdu musí umět profesionálně a hlavně to dělat poctivě, s láskou, citem a vkusem. V září jdu na doplnění a těším se na chvilku klidu a pohody. Díky všem za radu.

Renata | 25.8.2009 21:53 | ip: 78.136.138.183

Zapomněla jsem dodat to nejdůležitější – cena u ní byla za nádherný acrygelméně než polovina z toho co jsem platila třeba v domynu za gel. A tohle v dnešní době taky není zanedbatelná věc – tak jen pro info.

Renata | 3.9.2009 22:51 | ip: 78.136.191.38

Myslela jsem si že jsou to kecy o nějaké kvalitě a originálnosti – ale nejsou, je totam tutově jiný než u těch tuctovek,co jich je po Praze mraky. A krk dám na to, že se tam dá někdy vidět i nějaká ta šoubyznysová célebrita.Asi i ty teď víc vyhledávaj kvalitu a soukromí než bombastické salóny, kde se platí 3–5× víc-no jó asi je na vině ta krize. Jediná vada je stále dost plný diář i když to vlastně zas není vada ale spíš něco jako vizitka že jo. :-D

Petra Jandušková | 13.9.2009 20:27 | ip: 78.136.179.108

Tak jsem se byla doplnit, a když to srovnám s tím, kam jsem chodila dřív tak je to nesrovnatelné, všechno to vypadá jako moje vlastní krásně upravené nehtíky a doplnění trvalo asi 45 minutek – hned jsem se objednala na říjen.
Je pro mne důležité že to není žádná začátečnice -není mi …náct, abych pořád zkoušela a hledala – teď mám jistotu a to mi dělá dobře.

Renata | 21.9.2009 22:18 | ip: 94.241.91.192

Já mám skoro vždycky při nehtech jeden problém, že jsem zaprášená jako mlynář od pilování a dělá mě to zle na dech. Jsem pylo a prachoalergik a tak se chci zeptat, když tady tak chválíte, jaké ta slečna nebo paní má vybavení. Slyšela jsem, že některé manikérky mají něco jako nucené vysávání prachu, ale zatím jsem se s tím nepotkala, spíš vždycky trpím tím prachem a někdy je i tam dost cítit ten gel nebo akrylát – no ten materiál, co s ním modelují. Moje kámošky si taky dost často stěžují že jsou od prachu nebo i od třpytek anedej pane Bože tam kýchnout zvlášť teď na podzim. Jak to řešíte???

Brigitta | 30.9.2009 21:26 | ip: 78.136.184.211

ahoj ja jsem si nechala udělat gelove nehty.Behem prvního tydne upadl jeden.A konec 2 tydne a zacatek 3 tydne 3 nehty.Jsem z toho zoufala zkusím to jeste jednou a pak bych ráda asi vyzkoušela akrylove nebo neco co mi bude držet.Jsem ze semil mužete my doporučit salon? lomnice nad Popelkou, turnov, jablonec nad nisou moc dekuju

elen | 4.10.2009 14:59 | ip: 212.20.67.99

Chtěla bych říct pár věcí k tomu prachu a zápachu. Když je to opravdu dobrá nehtová desingnerka, k o nehtech a rukách hodně ví a umí, tak má velký a pro klientku pohodlný pracovní stůl, v něm zabudované výkonné odsávání, které při práci s pilníkem a bruskou vžýdy zapne a pravidelně ho čistí.
Materiál, který „smrdí“ je hodně nekvalitní, nebo míchaný a žádná dobrá nehtička s ním dělat nebude.Problém Brigitty znám, taky jsem alergik, taky jsem to zažila, ale od té doby co jezdím k Lence si nemohui stěžovat, jedině pět chválu. Stojí mi za to, abych jela přes celou Prahu za kvalitou, ochotou, vstřícností a především za odbornicí. Že má hodně obsazeno,je fakt, že tam chodí dost cizinek je pravda, umí pár jazyků a je to inteligentní mladá žena,která rachle pochopí co potřebujete a jeký máte problém.

Petra | 4.10.2009 19:42 | ip: 78.136.174.239

Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Brno, Kozí 4, Brno

999 Kč končí za měsíc
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 10 dní
–62 %

Studentská akce

Prodlužování řas

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

650 Kč končí za 10 dní