Zpět na Nehtová studia

Akrylove nehty doma (strana 1)

Pudr se micha s tekutinou,ktera se jmenuje LIGVUIT. Upozornuji,ze delat s akrylem neni jednoduche,rychle tvrdne.

Iveta BinovaP | 10.2.2012 16:18 | ip: 78.45.46.22

Chodila jsem dlouho k paní nehtařce, ale pak jsem si zkusila gelovky dělat doma a po pár měsících jsem to měla v ruce s různými návody na internetu a co jsem měla okoukané to bylo lehké. Teď jsem vyzkoušela akryl je to sním sice těžší, ale za to víc vydrží jak gelovky. Myslím, že ten kdo má chuť, čas a vůli si po čase osvojí dělání nehtíku a naučí se to a je to mnohem levnější než chodit k nehtřce. :)

Tereza | 9.8.2012 22:39 | ip: 94.230.144.37

ahoj,
mám stejný problém jako „Autor: Pavlina Urbanová, IP: 88.102.205.1 | 4.3.2010 13:40:32“
Dělám si akrylové nehty sama doma, pár měsíců trvalo než jsem vychytala tvar a vzhled ale ted můžu říct, že jsem se sebou spokojená a jiné služby nehledám, akryl mi skvěle drží ALE asi týden po udělání nových nehtů se mi začnou některé jen trošičku zvedat dole u začátku lůžka. Primer také požívám a postupy dodržuju. Požívám modrý liquid od jiné značky než mám Akryl prášek z důvodu žloutnutí a zápachu. Můžete mi někdo poradit jaké přípravky používáte aniž by vám pak gel žloutnul a nebo se odchlipoval??? Předem moc děkuji ;)

Erik (tedra@email.cz) | 10.9.2012 9:39 | ip: 95.82.141.68

ahoj,
mám stejný problém jako „Autor: Pavlina Urbanová, IP: 88.102.205.1 | 4.3.2010 13:40:32“
Dělám si akrylové nehty sama doma, pár měsíců trvalo než jsem vychytala tvar a vzhled ale ted můžu říct, že jsem se sebou spokojená a jiné služby nehledám, akryl mi skvěle drží ALE asi týden po udělání nových nehtů se mi začnou některé jen trošičku zvedat dole u začátku lůžka. Primer také požívám a postupy dodržuju. Požívám modrý liquid od jiné značky než mám Akryl prášek z důvodu žloutnutí a zápachu. Můžete mi někdo poradit jaké přípravky používáte aniž by vám pak gel žloutnul a nebo se odchlipoval??? Předem moc děkuji ;)

Erika (tedra@email.cz) | 10.9.2012 9:43 | ip: 95.82.141.68

Ahoj chci se zeptat, dá se akrylový prášek smíchat s vodou? Bude to také tvrdnout ? A nebo existuje přímo nějaký akrylový gel už rovnou smíchán. A musí se to dávat pod UV lampu? Já myslela že ne. Jsem trochu zmatená z té diskuze tady. Děkuji za odepsání 8-)

Vera | 23.10.2012 20:22 | ip: 94.112.167.78

Dobrý den milé dámy má žena je velká fanynka stran nehtové kosmetiky a umí v ledasčem poradit. Zkuste navštívit její e-shop starnails.cz/ a presvěčte se samy.
Přeji krásný den

Starnails | 9.3.2013 10:18 | ip: 193.179.175.210

Dobry den, chci se zeptat, kde seženu takový ten kroužek na ožezávání konců pro franii, jaký pro akrylové nehty používají vietnamci?

margie | 7.8.2015 12:01 | ip: 193.179.111.204

Nějakou levnou a kvalitní lampu ? prosím poradte rychle !! potřebuji opravit nehty

EmaS | 23.6.2016 21:22 | ip: 185.69.71.32

zkus projít pár stránek a koukni kde co je. já mám ráda galerienehtu.cz koupíš jí tam za super cenu
tak jsem řešila celkem krizovku ale s gely, nikde jsem je nemohla sehnat

Marcina | 24.6.2016 8:16 | ip: 35.0.127.52

Předchozí

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–44 %

Studentská akce

Pudrové obočí

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

2500 Kč končí za 10 dní
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

1500 Kč končí za 10 dní
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

999 Kč končí za měsíc
–58 %

Studentská akce

Odstranění PMU

500 Kč končí za 10 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc