Zpět na Nehtová studia

Nehtové studio bez bariér

Chtěla bych najít radu, kde se dá v Praze najít příjemné nehtové studio, pokud možno s bezbariérovým přístupem,nebo alespoň se snadno zdolatelným přístupem, s diskretním a trochu intimním prostředím. Jako mnoha handicapovaným vadí i mně hlučné a lidnaté prostředí některých salonů, kde se dělá tzv. komplex služeb a kde jsou schody nebo schůdky. Kadeřnictví jsem si dokázala najít za pomoci kamarádky, ale na ty ruce štěstí nemám a taky bych je chtěla mít hezké. Myslíte, že se dá něco takového najít s přijatelnou cenou, která nepřesahuje 4 cifry – chtěla bych acryl, nebo acrygel.Dáte někdo tip???

Valeria | 12.10.2009 21:34 | ip: 78.136.146.22

Valery, koukni tady na diskuzi perfektní nehtové studio, tam už takový malý tip máš a já k tomu dodávám, že se můžeš i domluvit, aby k tobě přijela některá nehtařka domů. Takových co nemají prostor a jen objíždí je hodně a některé jsou prý i dobré. To ber jen jako návrh.

Simča | 26.10.2009 9:50 | ip: 85.93.104.50

Simčo, moc díky za návrh, domů nehtařku nemohu, nebydlím sama, velká obchodní centra, kde se dostanu i s vozíkem sice jsou dostupná, ale jsou hodně drahá a ne vždy je tam pro mně prostředí bez komplikací. K Vietnamcům – toho bohdá nebude abych tam šla, kromě jazykové bariéry těžko snáším, že dělají něco nevím co, něčím, nevím čím – prostě jsem asi moc citlivá. Ale objednala jsem se k té paní Lence jdu příští týden, tak třeba se na mě usměje nejen ona, ale budu mít i štěstí na kvalitní službu s dobrou cenou – v telefonu byla příjemná a reference na její práci jsou taky velmi d dobré .Tak věřím, že mi to konečně vyjde.

Valeria | 5.11.2009 19:51 | ip: 94.241.65.188

Simonko – dala jste mi vynikající tip. Byla jsem u paní Lenky a teď jsem právě dopsala příspěvek „Petrfektní nehtové studio“. Krátce – kéž by bylo víc takových profesionálních, inteligentních a citlivých poskytovatelů služeb jako je paní Lenka – to by se i nám vozíčkářům žilo o trochu líp. Počkat si, stojí za to, pokud chcete kvalitu za přijatelnou cenu a k tomu jako bonus ještě poznat velmi milou a opravdovou dámu.

Valeria | 6.12.2009 21:34 | ip: 94.241.88.99

Mám dotaz – dá se tam zajet vozíkem zn. Meyra – tedy ptám se proto, že u některých studií nebo salonů jsou schody nebo schod bez nájezdu takže tam nemohu. Ale teď mám práci u infopultu a potřebuju taky mít pěkně upravené ruce. A ráda bych někoho citlivého, s praxí a pochopením pro nás hendikepované. Dík za odpověď

Markéta | 8.1.2010 23:01 | ip: 78.136.140.122

Mám dotaz – dá se tam zajet vozíkem zn. Meyra – tedy ptám se proto, že u některých studií nebo salonů jsou schody nebo schod bez nájezdu takže tam nemohu. Ale teď mám práci u infopultu a potřebuju taky mít pěkně upravené ruce. A ráda bych někoho citlivého, s praxí a pochopením pro nás hendikepované. Dík za odpověď

Markéta | 8.1.2010 23:05 | ip: 78.136.140.122

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

Sleva 20% pro teenagery a studenty

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax in the City, Sokolovská 694/102a, Praha

končí za měsíc
–62 %

Studentská akce

Prodlužování řas

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

650 Kč končí za 11 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–33 %

⚜️ VÁNOČNÍ SLEVA ŘAS ⚜️

Prodloužení řas s Vánoční slevou

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1000 Kč končí za 9 dní
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

999 Kč končí za měsíc