Zpět na Nehtová studia

Otevření salonu-co je potřeba vyřídit?

Ahoj,moc prosím o radu, když si chci otevřít svůj salon, co a kde si mám na úřadech vyřídit? Našla jsem si pronájem kde budu sama a nevím kde začít a kam to musím nahlásit, na které úřady musím. Předem díky za odpověď. Monika

Monika | 12.1.2010 21:50 | ip: 89.103.165.119

Dobrý den prosím o radu jsou předepsané nějaké určité metry k otevření kadeřnictví a co vše musí obsahovat a kam všude se to musí hlásit

Lucie (cinda.vydova@seznam.cz) | 16.6.2010 20:38 | ip: 90.178.243.203

Ahoj,moc prosím o radu, když si chci otevřít svůj salon, co a kde si mám na úřadech vyřídit? Našla jsem si pronájem kde budu sama a nevím kde začít a kam to musím nahlásit, na které úřady musím. Předem díky za odpověď.
dalia

farkas dalia | 21.5.2011 14:08 | ip: 62.245.83.49

Dobrý den,
již jsem psala na toto téma do jiné diskuze, tak se budu opakovat. Jsem v podobné situaci. Nejprve bych doporučovala dohodnout se s hygienou (Krajská hygienická stanice) a se Stavebním úřadem. Taky je nutné vyřídit smlouvu na odvoz komunálního odpadu a nebezpečného odpadu. Taky se zeptat hasičů a vyjádření elektrikáře. A určitě mnoho dalšího, ale hygiena a stavební úřad jsou základ. Hlavně nezapomenout na vypracování „provozního řádu“. Přeji hodně štěstí.

Diva | 23.5.2011 16:57 | ip: 80.188.105.167

Dobrý den,chci se zeptat co je potřeba k otevření kadeřnického salónu?Jaké parametry ?Budeme dělat přístavbu k domku.Diky za odpověd Lenka

Lenka | 2.11.2014 22:16 | ip: 178.209.152.223

Ahoj přenechám zavedené Nehtové studio v Brně. Přenechám za odstupné 97.000,– plně vybavené a zaběhnuté Nehtové studio, včetně celé klientely, vybavení, profesionálního manikérského stolu, veškerého nábytku a všech potřeb. V ceně je celá kartotéka zákaznic, zavedené a vyhledávané webové stránky (50 nových návštěv denně), reklama, propagační materiály. Prostor je schválen Hygienou i stav. úřadem a je vhodný i pro dvě manikérky, případně jinou službu. Nájemné včetně energií je 5.100,–Kč měsíčně. Prostor má 17m2, je v přízemí, samostatně přístupný přímo z ulice, s výlohou a volným parkováním přímo u salónu.
Má vlastní sociální zázemí a dvě místnosti. Nehtové studio mne úspěšně živilo 5 let, převážně gelové nehty a Shellac, bohužel přenechávám ze zdravotních důvodů, spěchá. Celkový roční příjem je kolem 400.000,–Kč. Po odečtení veškerých nákladů na provoz, včetně záloh na sociální a zdravotní, je měsíční zisk kolem cca 20.000,–Kč. Vše předám za odstupné 97.000,–Kč. Při rychlém jednání sleva!

(mon.ika@email.cz) | 31.3.2015 12:18 | ip: 88.101.77.229

Dobry den, potrebuju radu chci otevrit salon krasy a laserove depilace, co k tomu potreba, jak mam zacit Dekuji

Karine Armenakyan | 20.7.2015 21:22 | ip: 88.102.99.121

Ahoj,moc prosím o radu, když si chci otevřít svůj salon, co a kde si mám na úřadech vyřídit? Našla jsem si pronájem kde budu sama a nevím kde začít a kam to musím nahlásit, na které úřady musím. Předem díky za odpověď. Lenka

Lenka (LeLulinka77@seznam.cz) | 20.10.2015 17:20 | ip: 88.101.81.46

Ahoj vsichni,poradi mi nekdo?..chci si otevřít salon solarko-nehty-kosmetika,pedikura ..pocatecni investice,urady-co je potreba atd…v dnešní době konkurence..váhám, ale přesto bych do toho sla,poradi mi nekdo?diky moc za kazdy nazor a radu :-)

Jarka (jarysekr@seznam.cz) | 10.10.2016 11:13 | ip: 37.48.10.251

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–10 %

Nejoblíbenější ošetření se slevou!

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax in the City, Sokolovská 694/102a, Praha

1099 Kč končí za měsíc
–55 %

Studentská akce

Prodlužování řas

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

450 Kč končí za 10 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–44 %

Studentská akce

Pudrové obočí

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

2500 Kč končí za 10 dní

Sleva 20% pro teenagery a studenty

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

končí za měsíc