Zpět na Nehtová studia

Nehtová designerka Praha a okolí

Hledám pro své nové šéfky-cizinky, které nově pracují na naší pražské pobočce a budou zde nejméně celý rok, zkušenou nail-designérku.Ostatní služby se mi už podařilo sehnat.. Požadavky: samostatně pracující na ŽL, praxe alespoň 5 let, modeláž acryl, acrygel, glitter,original hand painting-ornaments,deco­rating (originál.ruční malba) kvalitní a rychlá práce ,diskretní pracovní prostor, 100% hygiena, komunikace v angličtině podmínkou.
Díky za radu, tip, kontakt,doporučení od klientek, které znají tenhle obor a mají s ním zkušenosti.

Lucie Likičová (luckalik@seznam.cz) | 24.1.2010 21:28 | ip: 94.241.65.224

Já bych možná věděla,i když těch požadavků je fakt hodně, ale nevím, jestli se tady mohou zveřejňovat jména adresy,kontakty atd. Když budeš mít ještě zájem, napiš mi na luckalik@seznam.cz – před časem jsem řešila podobný problém – EU sejak vidno začíná dostávat i do služeb.

Lucina (luckalik@seznam.cz) | 7.2.2010 21:48 | ip: 78.136.172.75

Lucko, přečti si tady diskuzi „perfektní nehtové studio“, třeba tys tam nějaké řešení našla, i když Tvůch požadavků je opravdu hodně – ale dá se to vzít jako doporučení – to ostatní už si musíš zjistit sama. Ahoj.

Sabina | 21.2.2010 20:39 | ip: 94.241.66.90

Pro Sabinu -
Sabinko, nemám Tvůj mail,a tak díky alespoň touto cestou, vše jsem přečetla, zavolala tam, osobně jsem to s paní Lenkou probrala, vše klaplo,domluva bez problémů,šéfice jsou spokojené, objednané už i na to doplňkování a já mám po starosti. Hlavně že ona pracuje i stejným materiálem jako jejich designerka a taky že umí vyhovět. Dokonce přemýšlím, že i já to zkusím sama na sobě i když jsem to nikdy neměla – ale vypadá to naprosto přirozeně a hlavně senzačně upraveně. Tak dík a třeba někdy i na oplátku L.L.

Lucie L. | 1.3.2010 21:00 | ip: 78.136.143.177

Já jsem se odhodlala i když jsem si nehty dala dělat poprvé – jsou krásné a je vidět, že když to nehtařka umí, tak je to rychlá, čistá a nádherná práce.
Už se našim ředitelkám-šefkám nedivím, že jsou hodně spokojené s Misiss Lenkou, oproti tomu co o kadeřnici, kterou jsem jim taky našla nejsou s to se domluvit, byť je to opravdu luxusní salon. Je to prostě všechno o lidech a v lidech.Jestli mi to bude držet, tak přestávám kupovat laky,pod a nad, odlaky, a všechny ty sarapatičky,které mi užírají čas a výsledek vůbec není tak krásný jako tyhle nové.

Lucie | 19.3.2010 21:14 | ip: 94.241.93.240

To se ani nedivím, že se to cizinkám líbí, já k Lence Techlovské chodím taky, ona má obrovskou předost v tom, že to nejen umí, ale má výborný kvalitní a značkový materiál a vybavení jak jaké je potřeba – stůl, odsávání, frézky, UV zářivky, desinfekce, super čistota a vše co k profi-práci patří – či spíš na co jsou v Evropě a ve světě klientky zvyklé – a ceny jsou hodně příjemné, stejně jako její vztah k práci. Je to každým coulem profesionál jak má být.

Julie | 23.3.2010 22:25 | ip: 78.136.159.207

Teda mohu jen doporučit, dokonce má i lenka-nehty.cz v anglické verzi, což se vyskytuje hodně málo. Ono je to znát, když se spojí kvalitní práce se vzděláním, jazyky, zkušeností a inteligence – tak se nedivím, že ji našly i v Praze žijící a působící cizinky – je vidět, že i ony hledají kvalitu a slušnou cenu a nemusí to být luxusní salon, kde se mnoho z nás necítí dobře a stojí to moře peněz. A já moc dobře vím, že ony šetřit umí. Prostě asi už nebude stačit jen udělat rekvalifikaci – chce to tvrdou práci, učení, styl, vkus i kreativitu a hlavně ochotu se pořád učit a ne jen kopírovat. Konečně mám po starosti s nehtovými experimenty u kamarádek, vietnamců i VIP salonů. :-)

Yvetta Mach-Stackson | 14.4.2010 22:42 | ip: 94.241.76.191

Perfectly modeled nails-I recommend that all women: lenka-nehty.cz – czech and english version

Kim MacLewson | 26.4.2010 20:17 | ip: 94.241.64.226

Teda bylo to tam supéér – nechala jsem si tam udělat modeláž – klasiku-nic dlouhého ale tím, co je trendy – metalickými barvami – asi je v tom kus umění jak to namíchat. drží to a efekt je bombový- miluju tmavší odstíny na nehtech a nebo i rudé – ty zase děllala kamošce. Na léto úžasná paráda :-)

Babeta | 21.5.2010 20:38 | ip: 78.136.181.99

Ahoj, mám taky super zkušenost se slečnou Tinou, má pěkný salón na Chodově, kousek od metra, chodím k ní přes rok a jsem moc spokojená. kdyžtak kontakt je 775966534, má super nápady a vždy odcházím spokojená.

Klára | 24.5.2010 16:23 | ip: 217.11.253.210

Já chodím k Lence do Leopoldovy ul. už víc jak rok a jediné co mohu říct je, že ona zraje jako víno, nejen že má skvělou praxi ale navíc stále zlepšuje techniku, zdobení, motivy i vzory a hlavně materiál a její mix pigmentů je fantastický – to je prostě tak, když se do práce vloží vzdělávání, učení, srdce láska a profesionalita. Ono je to opravdu znát. Kontakt má 6O3535O4O – anglicky se s ní domluvíte stejně jako česky – bez problémů.

Yvetta Vran. | 6.6.2010 20:40 | ip: 78.136.186.137

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–44 %

Studentská akce

Pudrové obočí

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

2500 Kč končí za 10 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc
–9 %

Výhodný balíček ošetření

Depilace Brazilka + podpaží za skvělou cenu!

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

999 Kč končí za měsíc
–33 %

⚜️ VÁNOČNÍ SLEVA ŘAS ⚜️

Prodloužení řas s Vánoční slevou

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1000 Kč končí za 9 dní

Sleva 20% pro teenagery a studenty

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax Inside Ostrava, Pražákova 340/3, Ostrava

končí za měsíc