Zpět na Nehtová studia

Perfektní nehtařka Hradec Králové a okolí

Ahojky,
všichni tu píšete o paní Lence. Ohlasy na ní jsou úžasné, hned bych k ní šla, ale bohužel nejsem z Prahy.
Prosím, jestli jste někdo perfektně spokojen s nehtařkou v Hradci Králové, napište!
Jsem již zoufalá, vyzkoušela jsem 4 nehtařky, ale ani jedna mi neudělala hezké nehty. Svoje nehty mám hezké, pevné, dlouhé lůžko a C oblouk a po gelové modeláži jsem je nikdy neměla tak hezké jako svoje. Tak jsem zvolila lakování Jessicou – krásné, nehty se díky této technice po modeláži krásně uzdravily, ale bohužel lakování vydrží pouze týden a nikdy si nevykouzlím tak krásné zdobení, co umí nehtařky.
Prosím, prosím, hradecké nehtařky pište sem! ;-)

Martina | 14.12.2010 11:32 | ip: 80.188.37.58

Dobrý den, moc se snažím být perfektní nehtařka, modeláž nehtů mě velice baví. Ráda Vám na mail pošlu fotky nehtů, které jsem dělala. Zákaznice se mi vrací, a to je asi největší důkaz toho, že jsou spokojené. Olča :-)

kellly (olga.paar@seznam.cz) | 25.9.2011 12:37 | ip: 89.248.248.43

Ahoj, znám perfektní nehtařku v Hk je na Malém náměstí v Abecedě poznání,jmenuje se Leona, má salon ještě v Trutnově, Marta

Marta (martaxll@seznam.cz) | 27.11.2013 13:34 | ip: 90.182.222.218

Dobrý den , ve svém salonu pronajmu místnost pro nehtovou modeláž.Částečně vybavenou za nízký nájem 1500Kč/ měsíc.Vhodné pro nehtařku s vlastní klientelou.Salon se nachází v Hradci Králové lokalita Malšovice.Dostupné MHD,parkování zdarma u salonu.Prosím v případě zájmu mě kontaktujte na uvedený email.K.Sappé

Kristýna Sappé (KristynaGT@seznam.cz) | 15.3.2015 21:00 | ip: 78.102.24.134

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

Sleva 20% pro teenagery a studentky

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax Inside Brno, Kozí 4, Brno

končí za měsíc
–55 %

Studentská akce

Prodlužování řas

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

450 Kč končí za 10 dní
–50 %

Studentská akce

Meziřasová linka

Charm Esthetic, Příkop 6, Brno

1500 Kč končí za 10 dní
1500 Kč
darek

Dárek

Na zahájení kosmetických služeb obdrží každá klientka malý…

Kosmetický salon Toscana, Leitnerova 32, Brno

1500 Kč končí za měsíc

Sleva 20% pro teenagery a studenty

Užijte si profesionální waxing se slevou

Wax in the City, Sokolovská 694/102a, Praha

končí za měsíc