7th Heaven: Pleťové masky s uhlím pro vegetariány

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Jarní měsíce jsou jako stvořené pro osvěžující očistu těla zevnitř i zvenčí. Po zimě nám chybí vitamin D, pokožka ztratila vláčnost a usazují se na ní odumřelé buňky, kterých je potřeba se zbavit, aby mohla snadněji vstřebávat živiny z kosmetických přípravků. Skvělý způsob jak začít, je pravidelně čistit svou pleť a ukázat ji světu zdravou a v celé své přirozené kráse. Takovou péči umožňuje řada britských vegetariánských masek 7th Heaven, které mají certifikát od světové organizace PETA, jež bojuje za práva zvířat. Základní složky těchto masek jsou přírodní produkty, nejpopulárnější masky obsahují dřevěné uhlí.

V pleťové kosmetice se uhlí využívá pro svou schopnost absorbovat toxiny a odstraňovat přebytečný kožní maz z pórů. Po nanesení na kůži vyplouvají toxiny a nečistoty na povrch a dochází k absorpci přebytečné mastnoty. Přírodní jíl a dřevěné uhlí pomáhají hluboce vyčistit póry, řešit potíže s pokožkou a snížit zarudnutí způsobené akné.

Masky 7th Heaven se prodávají v praktickém jednorázovém balení nebo v tubě v drogeriích ROSSMANN a Teta za doporučenou cenu 39,90 Kč.

7th Heaven: Uhelná maska (smíšená až mastná pleť) – Beauty awards 2016

Uhelnou vegetariánskou masku s dřevěným uhlím, skořápkami vlašských ořechů a černou lávou uvítají ženy, které trápí smíšená nebo mastnější pleť. Díky skvělým vlastnostem uhlí, které pomáhá absorbovat přebytečnou mastnotu a kožní maz, získala hlavní cenu Beauty Awards 2016. Maska šetrně odstraňuje povrchové černé tečky a nečistoty v pórech.

7th Heaven: Slupovací maska z černých řas (smíšená až mastná pleť)

Slupovací masky jsou velmi účinné při hloubkovém čištění a jemném odstraňování odumřelých kožních buněk. V masce 7th Heaven vhodné pro vegetariány najdete nasekanou černou mořskou řasu z velšského pobřeží a drcené rakytníkové plody. Stačí nanést na pleť a nechat působit.

7th Heaven: Uhelná slupovací maska (problematická pleť)

Uhelná slupovací vegetariánská maska s kaolínovým jílem bohatým na minerály a detoxikačním dřevěným uhlím odstraňuje toxiny, zatímco kombinace vilínu a březových listů zklidňují pokožku. Jemným sloupnutím zaschlé masky odstraníte odumřelé kožní buňky a vaše pleť bude dokonale čistá.

7th Heaven: Čokoládová bahenní maska (normální až smíšená pleť)

Voňavá maska z kakaového másla, rozdrcených kakaových bobů a s hydratačním bambuckým máslem láká k ochutnání. Právě díky těmto vegetariánským složkám zůstává pleť hedvábně jemná a perfektně čistá.

7th Heaven: Čisticí proužek na nos (všechny typy pleti)

Čisticí proužek na nos s výtažky z dřevěného uhlí má vynikající schopnost absorbovat přebytek kožního mazu, eliminovat černé tečky a snížit viditelnost pórů kolem nosu, zatímco sopečný popel pomáhá pleti zbavit se od odumřelých buněk.

O značce

Britská společnost 7th Heaven, která už přes 30 let vyrábí pleťové masky a prodává je v 87 zemích, patří ke světovým leadrům, jenž ve výrobě využívá netradiční spojení rostlin a minerálů. Všechny výrobky prošly postupnými změnami a neustále se vyvíjí nové typy. Veškeré masky mají certifikát PETA (Cruelty free), jsou vegetariánské a z většiny vhodné pro vegany. Celá výroba je velice ekologická, v roce 1994 byla otevřena world friendly Eco factory, v 2001 dochází ke zprovoznění větrné turbíny pro snížení uhelných spalin v ovzduší.

Fotografie

Komentáře