Dibi Milano – 7 hvězdičkový vesmír krásy

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

S novinkami na trh přišla kosmetická značka Dibi Milano, spadající pod italskou skupinu ALFAPARF MILANO, která patří mezi přední výrobce kadeřnicích a kosmetických služeb, a to nejen v Itálii, ale také po celém světě. Tato značka nabízí produkty a řešení pro estetickou péči o vlasy a tělo.

Budoucnost profesionální estetiky má 7 hlavních hodnot:

  • VĚDECKÁ METODA
  • VÝZKUM A VÝVOJ
  • POKROČILÉ TECHNOLOGIE
  • VÝKONNÉ PRODUKTY
  • OŠETŘENÍ NA MÍRU
  • CERTIFIKOVANÉ VÝSLEDKY
  • NÁSLEDNÁ VZDĚLÁVÁNÍ

Profesionální kosmetika, která má budoucnost Dibi Milano představuje profesionální kosmetické produkty, které přinášejí zákazníkům ty nejlepší výsledky. Jak je známo, v Itálii se rodí největší módní skvosty a stejně tak i v oblasti kosmetiky a krásy je toto město zkrátka velkým světovým lídrem. Dibi Milano je přesně takové, jako město samotné – dynamické, designově dokonalé, sleduje aktuální módní trendy a přináší produkty pro všechny typy žen bez ohledu na věk.

Značka Dibi Milano nezahálí. Na každém produktu si dává pořádně záležet. Od prvotní myšlenky až po finální verzi. Společnost si potrpí na vysokou kvalitu nejen svých výrobků, ale také lidí, kteří šíří myšlenku a vizi dále. Každoročně trénují 7000 kosmetiček přímo v italském Bergamu. Dibi má v Itálii 7000 center a nabízí 14 kosmetických řad pro obličejovou péči a 5 řad na tělo.

Life excellence (spa your business) – spojili své síly pro získání informací, jak udělat pro klienta z ošetření pleti a vlasů ten nejlepší zážitek. Za pomoci kvalitních produktů a speciálních přístrojů lze dosáhnout vskutku úžasných výsledků.

Dibi Milano připravilo uvítací manuál pro manažery estetických center, salónů a SPA, aby ladil každý detail. Vše musí být dokonalé a ve vzájemné harmonii (vzhled kosmetičky, výbava salónu…). Důraz je kladen na to, aby klient odcházel maximálně spokojený.

Produkty Dibi Milano jsou vyrobeny z těch nejlepších ingrediencí – švýcarská borovice, aloe vera a konopný olej. Jedná se o čistě přírodní suroviny, které dodávají výrobkům Dibi Milano punc jedinečnosti a té nejvyšší jakosti.

Máte zájem o zaslání vzorků profesionální kosmetiky Dibi Milano ZDARMA? Zašlete nám vaši poštovní adresu a tel. č. na e-mail: info@salony-krasy.cz.

Fotografie

Komentáře