Dinair Academy - evropské centrum Dinair Airbrush make-upu!

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Společnost Dinair vzdělává profesionální make-up artisty ve více než 60 zemích již přes 30 let. Nedávno byla v Praze otevřena Dinair Academy, jako oficiální školící pobočka americké centrály pro zájemce z Evropy.

Učte se od nejlepších špiček

Dinair Academy, to je tým profesionálních vizážistů – Veroniky Šorfové a Pavla Bauera (mistra ČR v make-upu), kteří byli v USA vyškoleni a certifikováni samotnou zakladatelkou značky Dinair, prezidentkou společnosti a vynálezkyní airbrush make-upu Dinou Ousley, a splňují tak kvality hollywoodské centrály.

Dinair Academy nabízí prestižní cer­tifikované několikaúrovňové kurzy líčení Dinair airbrush systémem. Naučíte se zde bezdotykový make-up pro denní nošení, glamour, high definition i pokročilé “ca­mouflage” airbrush techniky. Budete tak moci svým klientům dopřát nejen nejvyšší kvalitu v líčení, ale i jednoduše vyřešit jejich estetické problémy v podobě dokonalého zakrytí např.pigmentových skvrn, vitiliga apod.

Na co se můžete těšit a co se naučíte

Základní kurz vás naučí aplikovat make-up a nalíčit celou tvář v té nejdokonalejší HD kvalitě díky airbrush technice nanášení. Také se naučíte rychle a lehce zamaskovat estetické nedostatky pleti, jako je akné, pigmentové skvrny či vitiligo i zakrýt tetování. Zvládnete profesionální make-up, modelaci obočí, precizně nanést oční stíny i oční linky a velmi efektivní práci se šablonami, ale také fantasy make-up i aplikaci na vlasy.

Zaměření Master kurzu

Kurz je zaměřen na pokročilé airbrush techniky, jako je modelace tváře, konturování a stínování tváří, očí i rtů. Pochytíte skvělé triky pro dokonalé líčení podle věku a typu obličeje. Zvládnete dokonalý make-up pro nevěsty, večerní i denní líčení a spoustu žhavých novinek ze světa neskutečných proměn.

Největší výhody metody airbrush

Po celou dobu líčení se používají barvy speciálně určené pro airbrush a vizážista se pleti vůbec nedotýká. To ocení nejen zákaznice s problematickou a citlivou pletí. Další výhodou je absence pudru. S vysušením pleti se tedy můžete rozloučit. Je to ideální technika pro líčení očí v kouřovém stylu a dokonalý přechod barev. S pomocí různých šablon je možné vykouzlit na obličeji i po těle nekonečné množství efektů a vzorů. Jde o techniku, kterou docílíte dokonalého výsledku. Největší výhodou je ovšem dlouhotrvající efekt – bez potřeby úprav a přepudrovávání vydrží make-up v bezchybném stavu 18–24 hodin, dokud se neodlíčí. Nalíčení vypadá zcela přirozeně a bez známého efektu a pocitu „masky“. Jednoduše hygienické bezdotykové líčení bez obsahu silikonů, parabenů, tuků a parfémů.

Všechny kurzy probíhají v prostorách Dinair Academy, Thámova 9, Praha – Karlín

Kontaktujte nás:

DINAIR Central Europe Ltd. – branch, tel.: 704 793 696, info@dinair.czhttps://www.dinair.cz

Fotografie

Komentáře