Dny zelené krásy 8. a 9. 11. v Praze (Green Beauty Days 2024)

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

V rámci Green Beauty Days 2024 se můžete těšit na Pečující konferenci v Karlíně 8. listopadu a Green Beauty Market v showroomu LAUFEN na I.P. Pavlova 9. listopadu. Letošní ročník je největší od roku 2016!

Green Beauty Market (9.11.), pop-up se skutečně přírodní kosmetikou, je největší akcí tohoto typu v Evropě. Na místě můžete otestovat, okusit a nakoupit více než 110 pečlivě prověřených green beauty značek kosmetiky, drogerie a doplňků stravy.

Nebude chybět několik brandů šetrné a pečující dekorativní kosmetiky, které budou prezentovat zkušené vizážistky v koupelnách jednotlivých vystavovatelů. Můžete se tak podrobně seznámit s efektivní přírodní dekorativou z celého světa značek Dr.Hauschka, Attitude, Baims a INIKA, Boho Green Make-up, Und Gretel, Uoga Uoga, Pomponne, ECLO, HIRO Cosmetics nebo DYP Cosmethic.

Ze značek vhodných pro profesionální kosmetičky bude na místě mimo jiné zastoupení Jane Scrivner, Dr. Hauschka, dieNikolai nebo na českém trhu nové maďarské značky ILCSI.

Můžete se těšit také na 6 brandů zcela přírodních parfémů, z nichž jeden je i český a vedle dalších zajímavostí, slev a dárků k nákupu je důležité i to, že jsem si pro vás připravili letos poprvé tzv. non toxic sekci v zadní části showroomu v přízemí, v případě, že pracujete s přecitlivělými či nemocnými klienty, dětmi apod.

Kompletní seznam vystavujících značek najdete ZDE.

VSTUP NA GREEN BEAUTY MARKET JE ZDARMA

O den dříve se můžeme společně potkat na Pečující konferenci (8.11.) ve Spojka Events v Karlíně. Za podpory partnerů Dr.Hauschka, Attitude, LUSH a Britského velvyslanectví v Praze se odehraje unikátní „sněm“, který se v 5 přednáškách a 2 veřejných panelech vynese na světlo péči jako pojetí světa, typičtější pro ženy a tolik potřebné v dnešní době.

Ať už pečujete o své klienty, rodinu, přátele, rodiče či o zvířata, přírodu a planetu, jde o způsob života, který je velmi rozdílný od toho „mužského“ výkonnostního. Každý z těchto principů je třeba, ale právě v tuto chvíli, životní prostředí, byznys i společnost potřebují kapku péče, která je dlouhodobě nedoceněná a v horizontu života v podstatě nedocenitelná.

Kosmetičky, kadeřnice, manikérky, pedikérky, masérky a terapeutky, vy všechny nabízíte lidem dotek a laskavou péči a potřebujete se zazdrojovat, pochopit, cítit se viděné a oceněné. Vstupenka stojí pouhých 1500 Kč a v téže hodnotě dostane každý návštěvník s platnou vstupenkou dárkový balíček plný kosmetiky.

Veškeré informace najdete na pecujici.eu.

V rámci mediálního partnerství Pečující konference a Salony-krásy.cz můžete využít 10% slevu na koupi vstupenky s kódem PECUJICI24.

Celodenní Pečující program přináší širokou škálu přednášek a diskuzí na téma péče o sebe, zdraví, krásy i udržitelnosti. Od fyzioterapeutky Zuzany Čejkové se naučíte, jak se starat o o tělo každodenními návyky, Karolina Ponocná Kamberská vám představí harmonii gurmánského stravování s šetrností ke zdraví i životnímu prostředí. Budete moci naslouchat lékařce a fyzioložce Kateřině Fialové, která vás provede hormonálními výzvami každé ženy. Nenechte si ujít příležitost setkat se s odbornicemi z oboru, jako je třeba britská podnikatelka Dr. Zareen Roohi Ahmed, a dozvědět se, jak může být udržitelné podnikání úspěšné a etické zároveň. Programem vás provede aromaterapeutka a moderátorka Monika Valentová. Těšíme se na vás s láskou a péčí.

Fotografie

Komentáře