Hydratační pohlazení od Sothys s vůní zázvoru a granátového jablka

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Péče o pokožku celého těla je důležitá zejména v chladnějším období roku. Vaše smysly může pomoci naladit právě luxusní hydratační tělový krém Sothys s delikátní vůní granátového jablka a zázvoru.

Ačkoliv péče o pokožku těla je důležitá po celý rok, zejména na podzim a v zimě naše tělo touží po hutnějších a výživnejších texturách. Značka Sothys si připravila produkt, který potěší všechny vaše smysly.

Jedná se o luxusní tělové mléko s vlastnostmi tělového krému. Konzistence je tudíž hustší, než jsme u tělového mléka zvyklí, avšak pohodlí aplikace zůstává. Zásadní vlastností tohoto produktu je právě snadnost jeho použití. Zcela se vyhnete zdlouhavému čekání na to, až se krém úplně vsákne a bude bezpečné se obléci. Tento krém má skutečně výjimečnou texturu, je hutný a vydatný, ale velmi snadno a lehce se roztírá, jeho aplikace zabere skutečně zabere jen pár chvil. Především se ale urychleně vstřebává. Výsledkem je dokonale jemná pokožka.

Zejména v zimě můžeme trpět na hrubou šupinatou kůži například na pažích či lýtkách, ale já jsem zaznamenala, že tento krém není nutno během dne používat opakovaně, jak je tomu u jiných produktů. Pokožka vydrží nádherně hebká po celý den a i večer budete cítit, že jste jí poskytli speciální péči. Zároveň ale krém nevytváří mastný a lepivý film. V seznamu ingrediencí naleznete oblíbené bambucké máslo, které je výjimečné svými vyživujícími vlastnostmi, a také hroznový olej, jež je velice texturou blízký přirozenému kožnímu mazu a je bohatý na antioxidanty. Jedná se tak o velmi efektivní hydratační a zjemňující kombinaci.

Vůně granátového jablka ve spojení se zázvorem je skutečně neotřelou variací. Musím říci, že napoprvé mě ve fázi seznamování se s produktem tato kombinace příliš nezaujala. Změnila jsem názor ale velice záhy. Vůně je spíše jemnější, ale i tak ji na těle ucítíte po celý den. Svěží granátové jablko jde krásně dohromady s hřejivým zázvorem a příjemně podtrhne podzimní a zimní atmosféru.

Myslím, že každá pokožka si zaslouží čas od času chvíli luxusu. Tento tělový krém od Sothys zahalí vaši pokožku do hedvábného závoje a ještě ji nádherně a na dlouhou dobu provoní.

Fotografie

Komentáře