Jarní detox svědčí i vaší pleti!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

V zimě pleť vyžaduje nadstandardní péči. Ale ať ji ošetřujete, jak chcete, vítr, mráz, sníh a nedostatek slunečních paprsků, se na jejím vzhledu nekompromisně podepíší. Často bývá zašedlá, suchá, unavená a bez energie. S nadějí čekáte na jaro, kdy se příroda probouzí a čerpá nové síly. Právě v tuto dobu je vhodné nastartovat nejen váš organismus, ale zaměřit se i na komplexní jarní detoxikaci pleti.

Řada z vás to vyřeší tak, že si v nejbližší drogerii zakoupí kosmetické přípravky a starost o svou pleť vezme do vlastních rukou. Pak ale můžete narazit na problém, že nedovedete přesně určit aktuální stav své pleti. Také často neznáte všechny obsažené složky výrobků a jejich účinky. Z tohoto důvodu, mnohdy nedovedete rozpoznat, která kosmetika je pro vás v danou dobu vhodná. Pokud tyto nástrahy dokážete překonat, můžete nastat další překážka. Tou je netrpělivost. Abyste docílili požadovaného účinku, je zapotřebí aplikovat přípravky pravidelně. Pakliže ne, přijdete o investované peníze i svůj čas.

Odborníci vědí, co dělají

Jistější cesta je svěřit se do rukou profesionálům. Ti snáze určí diagnózu, zvolí šetrnou kosmetiku a vhodné ošetření. Pražský salon Eset si s tímto problémem dovede snadno poradit. Nabízí péči a kosmetické ošetření značkovou francouzskou profesionální kosmetikou Ericson Laboratoire a Oxynergt Paris. Kosmetika Ericson Laboratoire má velmi jemnou vůni a je vhodná pro každého. Tato pokroková technologie léčby kyslíkem je z velmi účinné řady péče o pleť BIOPURE.

  • zlepšuje buněčný transport kyslíku,
  • podporuje tvorbu kolagenu a elastinu,
  • hojí rány,
  • regeneruje buňky,
  • zabraňuje stárnutí, dehydrataci a poškozování kožních buněk.

Pakliže vaše pleť potřebuje omlazení, vyhladit vrásky a získat zpět zdravé a rovnoměrné zabarvení, vyhněte se experimentům. Navštivte salon Eset v pasáži Černá růže, kde si s jarní detoxikací pleti snadno poradí. Doporučí vám i vhodné kosmetické přípravky pro domácí péči, které prodlouží krásu a svěžest vaší pokožky.

Dokonalý pocit z dokonalé pokožky

Vaše pleť si zaslouží to nejlepší. Oblíbenou značkou je francouzská Oxynergy Paris, se kterou se setkáte i v Salonu Eset v Praze (ul. Na Pořičí). Pokud chcete dopřát své pleti nekonečnou vitalitu a jedinečnou péči, pak si tuto kosmetiku jednoznačně zamilujete. Nechte se hýčkat!

Salon Eset

www.saloneset.cz

Fotografie

Komentáře