Kérastase představuje sydney sweeney jako globální ambasadorku značky.

Kategorie: Tiskové zprávy

Mojekrasa

Mezinárodní ikona moderní ženskosti Sydney Sweeney se stala globální ambasadorkou značky luxusní vlasové péče Kérastase. Sydney Sweeney je žena mnoha talentů. Jako herečka a producentka se díky své odvážnosti vyhoupla do popředí populární kultury.

Sydney má za sebou raketový start na filmovém plátně, kde se prosadila ikonickými rolemi ve dvou zásadních a kulturně přelomových seriálech současnosti: White Lotus a Euphoria. Díky mimořádnému úspěchu obou seriálů získala v jediném roce dvojnásobnou nominaci na cenu Primetime Emmy a stala se tak jednou z nejžádanějších a nejobsazovanějších hereček na světě. V roce 2024 se Sydney na plátna kin vrátí, a sice v romantické komedii Anyone But You a akčním thrilleru Madame Web. Její kariéra tak bude i nadále stoupat ke hvězdám.

Svou univerzální krásou si Sidney získala srdce generace Z i mileniálů a dnes představuje Kérastase ženu, které nechybí odvaha se prosadit ve všech oblastech života.

„Sydney mě naprosto uchvátila svou vřelostí a přitažlivostí na obrazovce i mimo ni, je pro mě skutečně představitelkou odvážné ženy. Odvážné, pokud jde o její vlasy, krásu a styl, odvážné, pokud jde o role, které přijímá, a odvážné, protože stále zůstává tou samou Sydney s tolika talenty a zájmy. Ke své komunitě promlouvá s vášní, soustředěně, ale i se smyslem pro humor. Díky tomu máte okamžitě pocit, že ji dobře znáte. Toto je Kérastase žena. Odvážná žena, která se nebojí jít svou vlastní cestou,“ říká Rosa Carriço, Global Brand President Kérastase.

„Nemohu uvěřit, že se dnešním dnem stávám členkou rodiny Kérastase jako její globální ambasadorka. Možnosti spolupracovat s tak ikonickou značkou si opravdu nesmírně vážím. Krása je pro mě neodmyslitelně spojená s kreativitou, dává mi možnost být sama sebou a pevně věřit v každý svůj krok. Mám za to, že všechny kampaně značky Kérastase si na těchto tématech zakládají a samozřejmě jsou vždy très très chic.

Nemohu se dočkat, až vám představíme, co jsme společně připravili,“ dodává Sydney Sweeney.

Komentáře