Kosmetické Spa ošetření v OliOla: Jedinečné spojení lymfatické masáže s principy blahodárné aromaterapie

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Spa kosmetické ošetření Inlight ® Organic prospívá tělu v mnoha rovinách – kromě hlubokého čištění a regenerace unavené či sluncem poškozené pleti je i výbornou terapií pro duši a smysly. Procedura obnovuje správné fungování pokožky a to bez zarudlého nateklého obličeje.

Relaxační masáž aktivující lymfu obličeje se snoubí s principy blahodárné aromaterapie a výsledkem je hluboký odpočinek a rozzářená pleť.

V salonu OliOla Organic Beauty si užijete kosmetické rituály, při kterých se používají přírodní elixíry ve 100% BIO kvalitě a účinné hojivé balzámy na pleť. Bio-Lipophilic Matrix ® , srdce všech výrobků Inlight ® péče o pleť, je název jedinečné směsi čistých, za studena lisovaných olejů v BIO kvalitě, zvolených pro jejich podobnost s přirozenou ochrannou vrstvou pokožky. Tato kombinace bylinek a technik byla vyvinuta tak, aby dodávala pleti nepostradatelné přírodní látky nutné k výživě a regeneraci. Pro­cedura napomáhá i biochemickým, fyziologickým a imunitním procesům, které posilují absorpční a detoxikační schopnosti pleti.

BIO výrobky Inlight ® dodávají pleti bohatou aktivní směs silných antioxidantů a živin. Pleť rozzáří zevnitř, neucpávají póry a nezanechávají nečistoty.

Značka Inlight ® vznikla na základě etických principů a BIO životního stylu. Etická péče o pleť znamená chovat se s úctou k životnímu prostředí a jeho zdrojům. Inlight ® BIO péče o pleť navíc přináší smyslné a obohacující prožitky.

Ve studiu OliOla lze využít rovnou dvou variant Inlight ® ošetření:

Inlight ® kompletní péče o obličej a dekolt

Péče obsahuje: konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, masáž hlavy, 2× hloubkové čištění pokožky obličeje čisticím BIO balzámem, ajurvédskou masáž a stimulaci akupresurních bodů s lymfodrenáží. Ta uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií vašeho těla. Vyživující maska, masáž rukou. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu. Časová náročnost: 75 min.

Inlight ® mini péče o obličej

Péče obsahuje: konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, čištění pokožky obličeje čisticím BIO balzámem. Vyživující maska, masáž rukou. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu. Časová náročnost: 40 min.

Filosofie OliOla: Pomalá krása pro rychlý svět

OliOla Spa Salon nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aroma, silikony… nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin, bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.

Ženám i mužům OliOla nabízí komfort věnovat se v průběhu vlastní změny také oddychu a pohodě v prostředí luxusního spa salonu.

OliOla Spa studio

Fotografie

Komentáře