Kotvičník vás vrátí do mladých let nejen v posteli

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Vzpomínáte nostalgicky na doby, kdy jste ještě na všechno měli dostatek energie, nechyběl vám životní elán a chuť na sex? Nevěšte hlavu, s přibývajícími roky prostě tohle všechno ubývá. Ale pořád je šance tenhle proces zvrátit, tělo se dá přírodně povzbudit.

Přípravků, které slibují doplnění energie a vrácení chuti do života, je celá řada, avšak jejich účinnost je různá. A to ani nemluvíme o tom, že spolu s nimi do těla úplně zbytečně dostáváte také spoustu chemických látek. I to je nejspíš jeden z důvodů, proč se stále více lidí v poslední době obrací k přírodě. V herbáři najdeme i jednu rostlinku, která pomáhá právě dodávat energii a sex-apetit. Jedná se o kotvičník zemní

Jak vypadá?

Kotvičník je asi metr vysoká rostlina se žlutými květy a můžete ji potkat i v české přírodě. Roste téměř po celém světě, původně se vyskytovala na pobřeží v Japonsku a Číně. Naši předkové si vařili čaj z usušené natě, dnes se kotvičník užívá spíš ve formě tablet či kapek. V kapkách je koncentrace účinných látek nejvyšší.

Čemu všemu napomáhá?

V prvé řadě dokáže zcela proměnit váš sexuální život. Vyrovnává totiž sníženou hladinu pohlavních hormonů v těle, a tím zvyšuje libido, pomáhá při problémech s erekcí, ženy zbavuje příznaků menopauzy. Dokonce pomáhá párům, kterým se nedaří počít miminko. Účinků je však daleko více a netýkají se jen intimního života. Kotvičník užívají sportovci, kterým napomáhá k rychlejšímu růstu svalů, diabetici a lidé se zvýšeným tlakem či cholesterolem. Výborně působí na krevní oběh a ledviny. S trochou nadsázky by se dal nazvat elixírem mládí, jelikož vás při pravidelném užívání přesune do dob, kdy jste byli plní energie a netrápily vás žádné zdravotní neduhy přicházející s pokročilým věkem.

Nejsilnější extrakt kotvičníku zemního se dá v podobě kapek objednat i na internetu. Dejte si ovšem pozor na náhražky, které nemají ani zdaleka takovou účinnost.

Komentáře