Legendární soutěž profesionálů L’Oréal Professionnel Paris “Style & Colour Trophy” jde ještě dál: více účastníků a více zemí

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

V roce 2022 čeká všechny účastníky celosvětové kadeřnické soutěže souboj na téma ’’FRENCH EDITO’’

Ve snaze o neustálý rozvoj kadeřnických talentů na světové scéně pořádá L’Oréal Professionnel Paris svou legendární profesionální kadeřnickou soutěž Style & Colour Trophy, která se již podruhé otevírá komunitám i mimo kadeřnický průmysl. Oslavuje kreativitu a dovednosti kadeřnického umění. Přináší neuvěřitelnou energii a nadšení do celého kadeřnického průmyslu. Inspiruje kadeřníky z celého světa k posouvání svých hranic nejen v salonech, ale i na světovém pódiu.

Účast v soutěži, která je otevřená všem profesionálům, vám umožní zazářit jako nikdy předtím a zároveň poodhalí i nové trendy. Pro oslovení širšího publika doporučujeme účastníkům, aby na svém Instagramu zveřejnili svou sestavu fotografií z předvýběrového kola. Profesionálové i veřejnost mohou podpořit svého favorita a hlasovat online pro svůj oblíbený look.

I v tomto roce se soutěž rozšiřuje o nové účastníky z dalších zemí světa ze všech světadílů. K vidění bude více profesionálů, více kadeřnických dovedností a rozmanitější typy vlasů. Téma French Edito dává kadeřníkům příležitost vytvořit vlastní look na obálku módního časopisu – jako oslavu a odhalení krásy vlasů, s využitím nejnovějších barevných trendů (French Balayage nebo French Glossing) i stylingových trendů. Nejlepší stylingové doplňky, dokonalé barevné provedení. Jsme přesvědčení, že toto téma soutěže přinese ještě větší nadšení než ročník 2021.

Finále soutěže SCTrophy dosáhlo v roce 2021 na YouTube 8 milionů zhlédnutÍ.

Jak se soutěže SCTrophy zúčastnit?

Do soutěže se může přihlásit kdokoli ze 7 milionů kadeřníků z celého světa. Stačí se zaregistrovat online a úspěšně zvládnout 3 kola soutěže:

  • online předvýběrové kolo
  • národní finále
  • celosvětové finále.

Krok 1: na internetové stránce SCT uveřejněte 6 fotografií vaší interpretace French Edito looku od 1.5.2022 do 30.6.2022). Účastníkům také doporučujeme, aby výsledky své práce uveřejnili na Instagramu, zviditelnili se a získali tak podporu své komunity sledujících. Do národního finále bude v každé zemi vybráno 6 finalistů.

Krok 2: zúčastněte se národního kola, vytvořte naživo nový French Edito look a získejte šanci stát se národním vítězem soutěže, získat 2. nebo 3. místo, a možná také vyhrát i Cenu diváků.

Krok 3: zúčastněte se celosvětového velkého finále a staňte se hvězdou světového pódia. 6 vítězů národních finále se utká ve velkém finále SCTrophy o absolutní vítězství, 2. a 3. místo a také o Cenu diváků. Celosvětové finále se bude vysílat online. Těšte se na další informace!

O soutěži SCTrophy

Ve snaze o neustálý rozvoj kadeřnických talentů na světové scéně pořádá L’Oréal Professionnel Paris svou legendární profesionální kadeřnickou soutěž Style & Colour Trophy, která se již podruhé otevírá komunitám i mimo kadeřnický průmysl. Soutěž Style & Colour Trophy vznikla již v roce 1954 a je nejdéle trvající kadeřnickou soutěží na světě. Oslavuje kreativitu a dovednosti kadeřnického umění. Přináší neuvěřitelnou energii a nadšení do celého kadeřnického průmyslu. Inspiruje kadeřníky z celého světa k posouvání svých hranic nejen v salonech, ale i na světovém pódiu.

Rok 2021 se nesl ve znamení digitalizace soutěže, protože #SCTrophy získala celosvětově kolem 10 000 příspěvků. Do první online verze soutěže se přihlásilo 22 500 účastníků z 30 zemí světa. Všichni vítězové národních kol soutěže postoupili do celosvětového semifinále. Mezi nimi bylo potom vybráno 9 nejlepších, kteří se zúčastnili celosvětového velkého finále – byli to soutěžící z Austrálie, Kanady, Francie, Maďarska, Itálie, Japonska, Mexika, Ruska a USA.

Celosvětové velké finále soutěže Style & Colour Trophy 2021 bylo odvysíláno v samostatné epizodě internetového seriálu ’’Run Le Hair Show’’ tvořeného profesionály, pro profesionály a všechny milovníky vlasů. Celá tato epizoda byla věnována legendární soutěži a jejímu hlavnímu cíli: detailněji představit některé ze současných nejtalentovanějších kadeřníků světa.

Komentáře