Nechte v létě vyniknout vaše oči i bez make-upu (+6 rad, jak o řasy pečovat)

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Každá žena sní o dokonalých a výrazných řasách, které dodají očím zářivý vzhled. Pokud jste unavené z neustálého používání řasenky, máme pro vás skvělou alternativu. Lash Lift ve spojení s botoxem je inovativní kombinace ošetření, která vám přinese ohromující výsledky. V tomto článku vám představíme Lash Lift + Botox a všechny důvody, proč byste měly tuto kombinaci vyzkoušet v kosmetickém salonu.

Okouzlující Lash Lift:

Lash Lift je revoluční technika, která zdvihne a zvětší vaše přirozené řasy. Zapomeňte na umělé řasy a namáčení v řasence. Lash Lift vám umožní mít krásně zakřivené a otevřené oči po dobu několika týdnů. Vaše řasy budou vypadat přirozeně a plně, aniž byste musely používat řasenku.

Úžasný efekt botoxu na řasy:

Lash Botox není jen pro hladkou pleť, ale také pro nádherné řasy. Botox aplikovaný na řasy je inovativní technika, která zjemňuje a vyhlazuje řasy. Tento efekt způsobuje, že vaše řasy vypadají hustší a silnější. Botox také pomáhá chránit řasy před křehkostí a ztrátou, čímž podporuje jejich růst.

Bezbolestné a dlouhotrvající ošetření:

Lash Lift + Botox je bezbolestný proces, který trvá pouze několik desítek minut. Výsledky jsou okamžité a přetrvávají po dobu několika týdnů. Nemusíte se starat o každodenní nanesení řasenky nebo umělých řas. Vaše řasy budou vždy připraveny a vypadat úžasně, aniž byste musely investovat hodiny do líčení.

Perfektní vzhled pro každou příležitost:

Lash Lift + Botox je ideální volbou pro každou příležitost. Bez ohledu na to, zda jde o každodenní vzhled, pracovní schůzku nebo večerní událost, vaše řasy budou vždy perfektně zakřivené a plné. Můžete se cítit sebejistě a krásně bez ohledu na okolnosti.

Navštivte kosmetický salon a vyzkoušejte Lash Lift + Botox pro perfektní oční vzhled, který bude trvat až několik týdnů.

Jak pečovat o řasy po lash lift a botox

Po ošetření Lash Lift + Botox je důležité dodržovat správnou péči, aby se vaše řasy udržely v dokonalém stavu a prodloužila se doba jejich trvání. Následující jsou některé tipy, jak pečovat o své řasy po Lash Lift a Botox:

1. Vyvarujte se vlhkosti a vody: Po ošetření se vyhněte kontaktu s vodou nejméně 24 hodin. To zahrnuje vyhýbání se sprchování, plavání, sauně nebo jakékoli činnosti, která by mohla způsobit vlhkost nebo kondenzaci na řasách.

2. Nedotýkejte se řas: Po ošetření se vyvarujte manipulace s řasami. Nedotýkejte se jich rukama, neškrábejte je a nepoužívejte řasenku. Přímé dotyky mohou snížit účinek ošetření a mohou poškodit vaše řasy.

3. Vyvarujte se těžkého líčení očí: Pokud je to možné, vyhněte se používání těžkého líčení očí po ošetření. To zahrnuje hutné linky na oči, voděodolnou řasenku nebo umělé řasy. Pokud si přejete použít make-up, volte lehké a bezpečné produkty, které nebudou zatěžovat ani poškozovat vaše řasy.

4. Používejte řasový kondicionér: Investujte do kvalitního řasového kondicionéru, který bude chránit a hydratovat vaše řasy. Aplikujte jej pravidelně podle pokynů od odborníka nebo výrobce. Řasový kondicionér pomůže udržet vaše řasy zdravé, lesklé a pevné.

5. Pravidelně češte řasy: Používejte jemný řasový kartáček nebo hřeben a pravidelně češte své řasy. Tímto způsobem udržíte řasy oddělené a zamezíte jejich překřížení nebo zamotání.

6. Udržujte si pravidelné návštěvy řasařky: Navštěvujte svou stylistku pravidelně a pečujte o své řasy. Pravidelné úpravy a kontrola odborníkem vám pomohou udržet vaše řasy v perfektním stavu.

Komentáře