Nové možnosti omlazení pleti

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Krásná pleť je základním kamenem, na kterém se dá stavět. Jenže na něm nesmí být žádné nerovnosti, zářezy a skvrny, ale musí být oblý, hladký a zářit.

Mít takovou pleť je výhra v loterii. Anebo za tím stojí dlouhodobá a promyšlená péče, kterou nabízí nová odborná kosmetika v podobě interaktivního anti-agingu.

Program z laboratoří Natinuel neslibuje nemožné na počkání, ale zařídí, že během 3 měsíců vaše pleť omládne a projasní se. Je k tomu potřeba 1 sérum na 18 domácích aplikací a pak 6 návštěv u odborníka.

Program proti stárnutí

V rámci tohoto programu se využívá Hyacare kyselina hyaluronová, která lépe než běžná kyselina hyaluronová váže vodu, má lepší stabilitu a je odolnější vůči enzymatické degradaci. Její mikročástice se akumulují v záhybech pokožky a ve vráskách a vytvářejí skutečný výplňový efekt.

Kromě ní toto interaktivní ošetření obsahuje i biomimetické peptidy, retinal a další cenné látky s vysokým biochemickým a dermatologickým účinkem, které společnými silami cíleně působí na strukturální i funkční změny způsobené chronostárnutím i fotostárnutím. Výsledkem této terapie je přirozená rekonstrukce pleti na obličeji, krku i dekoltu.

K příznakům stárnutí pleti patří i výskyt pigmentových skvrn – i s nimi si však tato cílená péče dokáže poradit. Zároveň má silný liftingový účinek.

Klinické studie prokázaly, že toto ošetření ovlivňuje různé biologické mechanismy, které jsou základem zdraví a krásy pleti. Mohli bychom o něm hovořit jako o metabolickém dynamizéru, který posouvá ručičky hodin nazpět.

Postup interaktivního omlazování objevil Dr.Guido Capparé a aplikují ho odborníci v oboru kosmetiky, kteří pracují s bioceutickou značkou Natinuel. Nabízejí 3 různé postupy této patentované metody navracení biologického mládí pleti. Více na www.natinuel.cz.

Salony Natinuel najdete v profilu značky Natinuel

Text: Soňa Pařížská, foto: archiv redakce

Fotografie

Komentáře