Novinka: Lak na vlasy Taft GLAM Styles, proměna ikonického produktu

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Taft Glam Styles – lak na vlasy ve stylu haute couture. Světla, kamera, akce! Taft slaví 100. výročí a to je důvod k uvedení další novinky. Schwarzkopf představuje novinku Taft GLAM Styles. Lak na vlasy, který vyhoví vašim požadavkům i představám o dokonalém stylingu, a přitom respektuje potřeby vašich vlasů.

Taft znamená mnohem více než „jenom“ lak na vlasy. Je spolehlivou volbou, pokud chcete vytvořit účes, který si zachová krásu bez ohledu na to, jakému počasí jsou vlasy vystaveny. Nová limitovaná edice Taft GLAM Styles přichází ve třech různých podobách. Každá z nich je věnovaná jinému účesu: varianty „Wavy“, „Updo“ a „Ponytail“ vykouzlí stylingové variace, které nikdy nevyjdou z módy.

  • Lak Taft GLAM Styles „Wavy“ (Vlny) je určen ženám, které chtějí udržet lokny na svém místě od východu do západu slunce, a ještě dlouho do noci. Díky silné fixaci 3 nestojí nic v cestě vytvoření luxusních vln.
  • Vyčesané vlasy do drdolu „Updo“ (Výčes) jsou jednoznačným favoritem, pokud plánujete být po celý den zářivě elegantní. Mikro-jemný sprej Taft GLAM Styles „Updo“ udrží i ten nejjemnější pramínek tam, kde má být. Váš drdol zůstane silný a okouzlující, i když bude čelit větru a dešti.
  • A do třetice „Ponytail“ (Culík). Tento účes je díky své jednoduchosti oblíbenou sázkou na jistotu. Vlasy svázané do culíku mohou okamžitě proměnit váš vzhled a nejlépe působí hladké a lesklé prameny. Lak na vlasy Taft GLAM Styles „Ponytail“ tomuto zadání plně vyhovuje. Poskytuje vlasům nejen podporu, ale také intenzivní lesk a chrání je před vysušením, aniž by je zatěžoval.

Taft GLAM Styles – lak na vlasy ve stylu haute couture vám umožní vytvořit luxusní účesy šité vám na míru a promění vaši poličku v koupelně v umělecké dílo.

Lak na vlasy Taft GLAM Styles koupíte v maloobchodní síti za doporučenou cenu 99,90 Kč.

Fotografie

Komentáře