Originální dárky pro bratra, které neskončí na dně skříně

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Vybírat dárky pro bratra není vždy jednoduché. Trička s motivem “Nejlepší brácha” a podobně už dávno vyšly z módy, hrnků s vtipným potiskem má doma dost a i když svého sourozence známe jako své boty, netroufneme si vybírat mu elektroniku nebo počítačové hry. Kupovat mu vodu po holení nebo parfém nejspíš také není zrovna vhodné. A my navíc samozřejmě chceme, aby byl dárek pro bratra co nejvíc originální. Podívejte se tedy, jak ten nejlepší dárek pro bráchu vybrat.

Každý muž je tak trochu malým klukem

Může být dospělý, mít vlastní rodinu a skvělou kariéru, ale přesto v srdci stále zůstává tím malým zvědavým klukem, který si rád hraje. Tak proč mu tu radost nedopřát i při rozbalování dárků? Máme pro vás skvělý tip na dárek pro bratra – dárkové Bedny s páčidlem z e-shopu Manboxeo.cz.

Žádné nařasené stužky a žádný celofán, tohle je pravá dřevěná Bedna vyrobená hezky ručně a zatlučená hřebíky. Jak už jste nejspíš vytušili, otevírá se přiloženým páčidlem. Takový originální způsob otevírání zpestří každou oslavu Dřevo praská, napětí roste, zvědavost se stupňuje a především se všichni skvěle baví. Až toto chlapské dárkové balení bratr otevře, čeká na něj odměna v podobě prémiových produktů, které se rozhodně nevidí na každém rohu.

Vyberte obsah, který si zamiluje

A jaký ten obsah bude přesně? To záleží na vás. Vy svého sourozence jistě znáte natolik dobře, abyste věděli, zda ocení spíše světové pivní speciály a delikatesy k pivu, nebo zda si více pochutná na typických amerických sladkostech. Mezi dárky pro bratra určitě patří i dárkové balení se skvělým moravským vínem nebo dárková Bedna Manboxeo plná poctivých gurmánských specialit. Pokud s láskou opečovává svůj vůz, nejlepší dárek pro bratra bude dárková Bedna plná luxusní americké autokosmetiky.

Dárek pro bratra (20 let) nebo dárek pro bratra (15 let) můžete vybírat ze sekce Filmy & Seriály. Ať už má rád seriál Rick & Morty, je fanouškem Hry o trůny, paří Assassin’s Creed nebo zpaměti odříká celou trilogii Pán prstenů, najde v dárkové Bedně Manboxeo s páčidlem originální licencované předměty a spoustu dobrot, které si může vychutnat třeba právě u sledování jeho oblíbeného filmu.

Potěšíte i malé brášky

Hledáte dárek pro mladšího bratra, kterému ještě nebylo 15? Pak zabruste do kategorie dárků pro děti Kidboxeo. I zde je na výběr spousta tematických obsahů. Velmi oblíbený originální dárek je Kidboxeo Minecraft, v dárkové Bedně ale může najít i své oblíbené hrdiny Avengers, roztomilé doplňky s tematikou Příběhu hraček nebo kouzelnické předměty z Harryho Pottera.

Jako dárek pro bratra se ale skvěle hodí i unikátní dřevěné stavebnice, které rovněž najdete na e-shopu Manboxeo.cz. Který kluk by si rád nesestavil třeba funkční stolní fotbal, pohyblivý globus, revolver nebo brokovnici střílející gumičky nebo třeba pojízdný dřevěný tank? Stavebnice můžete zakoupit samostatně, velká spousta ale čeká i v originálním dárkovém balení s páčidlem. Netradiční dárky pro bráchu už vám tedy nemusí dělat starosti.

Fotografie

Komentáře