Povýšte své sebevědomí a odpočiňte si v Dolce Diva Praha 4

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Salon krásy Dolce Diva založila Veronika Povolná v roce 2009. Díky rozšiřující se klientele postupně začala přibírat zaměstnance a rozšiřovat služby. Dnes, po deseti letech působení, se paní majitelka stará už jen o management firmy a má plně zavedený salon s týmem profesionálních kosmetiček.

V letech 2011–2019 byl v provozu i druhý salon na Smíchově, kde jste mohli najít i kadeřnické služby. Tento salon je momentálně uzavřen z důvodu výskytu vlhkosti v prostorách salonu. A proto nyní hledáme vhodné prostory ke znovuotevření druhého salonu.

Jako první salon krásy začala Dolce Diva v roce 2014 poskytovat mobilní služby až ke klientům domů nebo na určené místo. Tyto služby jsou velice oblíbené zejména v případě svatby či firemních akcí, kdy se náš tým zcela postará o dokonalý vzhled zúčastněných.

Specializujeme se zejména na péči o pleť, řasy, ruce, nohy a vizáž. Hlavním mottem je sledování trendů a neustálé rozšiřování služeb, stejně jako znalostí a praktických dovedností všech zaměstnanců.

V nabídce služeb salonu Dolce Diva naleznete kromě základních kosmetických programů i mnoho dalších.

K léčbě akné, omlazení pleti, odstranění pigmentových skvrn a jemných vrásek doporučujeme chemický peeling nebo mezoterapii, kde vidíte okamžitý účinek. Mezi další ošetření patří program galvanická žehlička či ultrazvuková špachtle, které dokonale vyčistí Vaši pleť. Nejvhodnější program pro Vaši pleť Vám vždy řekne kosmetička po diagnostice pleti.

K dokonalému vzhledu Vám také pomůže péče o řasy a obočí. Dolce Diva nabízí prodlužování řas a obočí, lash lifting, lash botox bomb, úpravu obočí voskem či barvení obočí bio hennou.

V případě prodlužování řas nabízí Dolce Diva od přirozeného vzhledu, jemného zatočení řas, až po velmi výrazné a husté řasy. Velmi oblíbené jsou taktéž 3D Nano řasy neboli objemové řasy. Stejným způsobem prodloužíme a zahustíme také obočí.

Pokud raději volíte přirozenější metodu, nabízíme lash lifting a lash botox bomb. Výsledkem této služby jsou krásně natočené řasy po dobu 4–6 týdnů.

Novinkou v salonu Dolce Diva je úprava obočí s dlouhotrvajícím účinkem – Brow Henna. Obočí Vám vymodelujeme do dokonalého tvaru a nabarvíme speciální bio hennou, která vydrží 3–5 týdnů.

Stejně jako Vaše pleť i ruce a nohy potřebují péči.

Dolce Diva nabízí služby i v oblasti manikúry a pedikúry. Nabízíme profesionální pedikúru značky Footlogix, parafínový zábal na ruce i nohy, relaxační spa ošetření rukou, japonskou manikúru P-shine či lakování dlouhotrvajícího laku CND Shellac.

Dále také můžete z našich služeb využít denní či večerní líčení, masáže či tělové zábaly a nebo si u nás můžete naplánovat Beauty day s přítelem, kamarádkou či maminkou.

Více informací najdete na www.dolcediva.cz nebo se nám ozvěte telefonicky +420 775 568 666 či na e-mail dolcediva@dolcediva.cz.

Foto: archiv Dolce Diva

Fotografie

Komentáře