Pravidla soutěže Proměna se Salony-krasy.cz

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE „Proměna se Salony-krasy.cz"

POŘADATEL:

All web services, s.r.o.

Vánková 889/7

181 00 Praha 8

Jako Provozovatel www.salony-krasy.cz (dále jen „Pořadatel“)

TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ SOUTĚŽE:

Soutěž probíhá na facebookovém profilu Salony krásy, (dále jen „profil“) ve stanoveném termínu vždy oznámenem na soc. sítích Salony-krasy.cz Facebook a Instagram. Pořadatel si vyhrazuje právo termín konání soutěže změnit.

ÚČASTNÍK SOUTĚŽE:

Účastníkem soutěže (dále jen „účastník“) se může stát každá osoba, která současně splní následující podmínky:

  1. V době konání soutěže dovrší věk 18 let
  2. v průběhu soutěže zašle fotografii sebe sama (tzv. selfie), své aktuální foto (po ramena) s popisem vlastní osoby, jaký syl preferuje, jak se běžně upravuje a líčí, důvod, proč se do proměny přihlásila a co od ní očekává na e-mailovú adresu lucia@salony-krasy.czc)
  3. poskytne pořadateli svolení se zveřejněním fotografií a to po celou dobu soutěže,
  4. souhlasí s tím, že v případě výhry bude jeho jméno, věk, bydliště a fotografie po skončení soutěže zveřejněna na facebookovém profilu a dalších promo materiálech spojených s proměnou)
  5. zároveň souhlasí s tím, že v případě výhry hlavní ceny, může být fotografie použita v propagačních materiálech organizátora po dobu maximálně dvou let od konání soutěže.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Každý účastník může ze svého facebookového profilu poslat do soutěže až dvě fotografie. Porota vybere 10 finalistů/tek, kterých foto budou zveřejněny na profilech https://www.facebook.com/salonykrasycz a https://www.instagram.com/salonykrasy/, kde budou sbírat hlasy v podobě like/to se mi líbí. V průběhu soutěže je možné pro fotografie hlasovat udělením „To se mi líbí“ (tzv. like). Fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ získá hlavní cenu – celkovou proměnu vizáže. V případě stejného počtu hlasů určí vítěze porota.

VÝHERCI

Výherce hlavní ceny – proměny bude oznámen prostřednictvím profilu do 7 dní od skončení registrace do proměny. Výherce následně zašle formou zprávy podepsaný souhlas s pravidly soutěže. Pokud tak neučiní do 10 pracovních dní, bude určen jako výherce druhý v pořadí dle hlasování poroty.

VÝHRY V SOUTĚŽI:

Výherkyně proměny se Salony-krasy.cz získá: celkovou proměnu vizáže předním českým kadeřníkem a celkovou proměnu vizážistou …………

OBECNÁ USTANOVENÍ:

  1. Účastí v soutěži vyjadřuje účastník souhlas s pravidly a podmínkami soutěže. Zároveň účastník vyjadřuje svůj souhlas podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“) se zpracováním jeho osobních údajů v rozsahu uvedeném na soutěžním kupónu. Poskytne-li účastník soutěže v rámci soutěže své osobní údaje, bere na vědomí a výslovně souhlasí s tím, že pořadatel bude sám nebo prostřednictvím zpracovatele shromažďovat a zpracovávat jeho osobní údaje ve své klientské databázi za účelem nabízení svých produktů a služeb, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení účastníkům a to i formou mailingu. Účastník soutěže bere na vědomí, že poskytnutí údajů je dobrovolné a má právo v souladu se zákonem svůj souhlas bezplatně kdykoliv na adrese pořadatele odvolat, dále má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd.Tímto způsobem získané osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám s výjimkou případných třetích subjektů, které se budou na zajišťování soutěže podílet (jako např. zpracovatel). Účastník bere na vědomí a souhlasí s tím, že v případě odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů bude ze soutěže vyloučen bez jakékoli náhrady.
  2. Účastník svým zapojením se do soutěže zároveň souhlasí se zveřejněním svého jména, příjmení, města, a fotografie na webu a facebooku, v propagačních a reklamních materiálech pořadatele v souvislosti s touto soutěží či pro jiné marketingové nebo obchodní účely pořadatele s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány i zvukové a obrazové záznamy účastníků soutěže. Zveřejňování dle tohoto ustanovení se může dít po dobu 2 let od ukončení soutěže.
  3. V případě, že účastník se účastní soutěže s fotografií, na které je zachycena jiná osoba, účastník tímto prohlašuje, že získal její souhlas s pořízením, zveřejněním a rozšiřováním její podobizny a k použití této fotografie v soutěži.
  4. Účastník bere na vědomí a souhlasí s tím, že v případě odvolání souhlasu se zveřejněním své fotografie bude ze soutěže vyloučen bez jakékoli náhrady.
  5. Soutěže se může zúčastnit jakákoli osoba starší 18 let s výjimkou zaměstnanců pořadatele a osob jim blízkých. Pokud je účastník mladší 18 let, může se soutěže zúčastnit s doloženým výslovným souhlasem rodičů.
  6. Pořadatel je oprávněn vyloučit ze soutěže účastníky, o kterých se domnívá, že jakýmkolivzpůsobem porušují tato pravidla nebo se dopouští podvodného a nekalého jednání, a to bez nároku na jakoukoliv případnou kompenzaci.
  7. Pořadatel si také vyhrazuje právo kontroly způsobu získávání hlasů pro fotografie, jakékoliv skryté sdílení, mnohonásobné označování zahraničními uživateli apod. bude považováno jako porušení pravidel, které může vést k vyřazení fotografie ze soutěže.
  8. Výhru nelze reklamovat. Výměna výher či vyplacení peněžitého plnění výměnou za věcné výhry, jakož i vymáhání účasti v soutěži či výher právní cestou, není možná. Pořadatel soutěže není odpovědný za jakoukoli škodu, kterou účastník případně utrpí svou účastí v soutěži nebo prostřednictvím získané výhry. Pořadatel nebude hradit cestovní náklady pro vítěze soutěže.
  9. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv změnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady a stejně tak případně nahradit jednotlivé výhry za výhry jiné. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit či upravit pravidla soutěže kdykoli v jejím průběhu.
  10. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem/In­stagramem a Facebook/Instagram za nic neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže nejsou poskytovány Facebooku. Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně soutěže musí být adresovány pořadateli, nikoliv Facebooku.
  11. Pravidla soutěže jsou účastníkům k dispozici na webu www.salony-krasy.cz a v rámci profilu https://www.facebook.com/salonykrasycz

Komentáře