Představení novinky od DAVINES

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Profesionální vlasová kosmetika DAVINES představila naprostou bombu v salonní péči tzv. Naturaltech Tailoring. Jde o bylinnou vlasovou infuzi v 10 produktech – 4 báze, 6 boosterů – které se namixují tak, aby vznikla personalizovaná směs pro zákazníkovi vlasové potřeby. Vlasy jsou plnější, hydratovanější, lesklejší. Extrakt z amarantu snižuje lámavost a extrakt z myrty oživuje 5,5× blond odlesky!

Tuto novinku představily vybraným novinářkám a influencerkám školitelé Davines. „Na krásné modelce a blogerce Natálii Kotkové se ukázal obrovský efekt. Vlasy byly okamžitě hydratované, prozářenější, lesklejší a ta vůně je nepopsatelná.“ dodává Martina Růžičková, školitelka Davines.

Každá receptura Naturaltech Tailoring se skládá z vědecky podložené sérové báze a botanického boosteru / posilovače vyrobeného ze skutečných rostlinných extraktů pěstovaných udržitelným způsobem v Itálii. Všech 24 jedinečných možností párování bylo testováno v laboratoři a salonu pro optimální a okamžité výsledky.

„Přísady v boosterech / posilovačích Naturaltech Tailoring jsou vyráběny a sklízeny udržitelným způsobem od konkrétních farmářů, kteří pěstují podle regenerativních organických principů. Odborníci Davines vybrali z Davines vědecké zahrady každý extrakt pro konkrétní vlasový přínos.“ doplňuje Veronika Krnčarová, školitelka Davines.

Naturaltech Tailoring boostery /posilovače jsou vyrobeny z regenerativních organických extraktů, které jsou sklizeny s co nejmenšímdopadem ve spolupráci s místními farmáři, kteří používají regenerativní ekologické zemědělské procesy. Ty mají potenciál umožnit půdě absorbovat více uhlíku, což pomáhá v boji proti změně klimatu a chránit biologickou rozmanitost. Receptury obsahují složky, které jsoua ž z98,9 % přírodního původu a jsou až z 98,5 % biologicky rozložitelné. Formule jsou vyráběny v uhlíkově neutrální Davines Villagev Parmě a jsou baleny do snadno recyklovatelných lahví vyrobených z recyklovaného plastu.

Akce se zúčastnily krásky české beauty scény a všechny si mohly nechat vlasy touto speciální péčí ošetřit. Akce proběhla v nádherných prostorech Davines Academy, která slouží ke školení pro kadeřníky.

Jiří Pelc, kadeřník a školitem značky dodává: „Salony mohou nabídnout Naturaltech Tailoring buď jako bylinnou vlasovou infuzi pro rychlé ošetření nebo jako bylinné rituální ošetření vlasů a vlasové pokožky".

O Davines

Davines je certifikovaná B Corp, která využívá přírodní ingredience k poskytování významných přínosů pro vlasy a zároveň má minimální dopad na planetu. Na podporu své vize „Udržitelná krása“ spolupracuje Davines s Rodale Institute na podpoře regenerativního organického zemědělství a boje proti změně klimatu, stejně jako s Slow Food Foundation na zachování biologické rozmanitosti.

Pro více informací o Naturaltech Tailoring navštivte davines.cz.

Fotografie

Komentáře