Refill bar od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT | Služba dostupná v Praze i Bratislavě

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Značka prémiové vlasové kosmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT spouští V Praze a Bratislavě novou službu Refill Bar. Ta umožňuje doplnit si svůj oblíbený produkt vlasové kosmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT do opakovaně použitelné láhve z unikátní doplňovací stanice. Značka jde zase o velký krok dál ve svém udržitelném přístupu a vy díky ní můžete snížit svou ekologickou stopu.

Refill Bar v Čechách a na Slovensku

Značka AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT nově spouští službu pro doplňování vlasové kosmetiky do zákazníkem donesených lahviček v České a Slovenské republice. Díky tomu AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Refill Bar prodlužuje život původně jednorázové plastové láhve. Prvním salonem, který tuto službu v České republice nabízí je pražský salon Hairthusiasts. Na Slovensku službu spustil bratislavský salon Strokoway.

A jak to funguje? Jednoduše! Kadeřník vám poskytne osobní profesionální konzultaci a doporučí vhodné produkty AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT. Vybrané produkty vám naplní z Refill Baru do láhve vyrobené z recyklovatelného plastu. Láhev pak označí etiketou na biologické bázi. Jakmile produkt doma spotřebujete, nevyhodíte prázdnou lahvičku do koše ani do tříděného odpadu, ale znova ji přinesete do salonu, kde se opětovně doplní o vaši oblíbenou vlasovou kosmetiku. A její životní cyklus může začít nanovo.

Udržitelný přístup a AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Značka vlasové kosmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT se od svého vzniku snaží o udržitelný přístup. Všechny její láhve, nádoby a plechovky jsou recyklovatelné, do svých přípravků používá jen pečlivě vybrané ingredience s „free from“ veganskými recepturami, podporuje iniciativu za udržitelnost rostliny guar (ingredience, která pečuje o vlasy a pokožku) a etický způsob získávání extraktu z fialové rýže. Veganské produkty jsou registrované u Vegan Society, nákupní tašky jsou vyrobené z recyklovatelného papíru, materiály pro salon jsou tištěné inkoustem bez minerálního oleje na veganském, biologicky rozložitelném papíru s FSC certifikátem a všechny AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ručníky pro salony jsou ze stoprocentní Fairtrade organické bavlny.

Fotografie

Komentáře