Třetí ročník soutěže Miss Baculaté Křivky 2018 již má své vítězky!

Kategorie: Tiskové zprávy

Mojekrasa

Soutěž probíhala po celý rok a to především na facebookových stránkách prvního spolku pro baculky v České republice s názvem Baculaté Křivky.

Finále soutěže se konalo 15.9.2018 v hotelu Theresia v Kolíně, kde pod vedením organizátorek soutěže Lenky Sovové, Anety Svobodové a Lenky Barvířové vybrala odborná porota tu nejkrásnější baculku z celé České republiky.

Dámy prošly několika disciplínami a to modní přehlídkou od společnosti Bellazu, něco jsme se o nich dozvěděli v rozhovorech, své křivky ukázaly ve spodním prádle společnosti Caresse, talent nám předvedly ve volných disciplínách a něžnost v již druhé kolekci šatů Baculatých Křivek od společnosti Fego.

Porota ve složení Pavel Filandr – stylista, vizážista, Mudr. Pavel Horyna – plastický chirurg, Eva Klánová – jednatelka společnosti Press21, která usedla do poroty za časopisy Fashion Retail a Wellness&Kosmetika, Marie Dvořáková – redaktorka časopisu Blesk pro ženy, Jiří Jan Nepomuk Svoboda- výkonný ředitel divadla Semafor a Radek Ahne- majitel společností České modelky a Plussize modelky to opravdu neměli jednoduché.

Po hodině a půl jsme se dozvěděly jména všech nových vítězek a královen krásy Nejkrásnější dívkou v ČR se stala nádherná řidička kamionu z Českých Budějovic, tedy Miss Baculaté Křivky 2018 – Sára Jackwerthová.

Další titul putuje na Moravu a to do Oskavy – 1. Vicemiss Baculaté Křivky 2018– Jana Růžičková Do severních Čech směřuje titul 2. Vicemiss Baculaté Křivky 2018 a ten si odváží Gabriela Dammak

Poslední titul získala nádherná dívka z Brna a to Miss facebook BK 2018 – Kateřina Kopřivová. Všem vítězkám moc gratulujeme a zároveň bychom Vás ostatní chtěly pozvat na další ročník Miss Baculaté Křivky 2019, který odstartuje v říjnu na našich stránkách

Za tým Baculatých Křivek Lenka Sovová

FOTO:

  • 1. Vicemiss Baculaté Křivky 2018 – Jana Růžičková
  • Miss Baculaté Křivky 2018 – Sára Jackwerthová
  • 2. Vicemiss Baculaté Křivky 2018 – Gabriela Dammak
  • Miss facebook Baculaté Křivky 2018 – Kateřina Kopřivová

Fotografie

Komentáře