Už máte dárky pro vaše děti? Nabízíme 4 tipy

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Vánoce jsou už za rohem, a tak nastal nejvyšší čas pro pořízení dárků pro vaše ratolesti. Že ještě doma nic nemáte, aby si zvídavá dítka nenašla cestu do šatní skříně anebo někam jinam, kam tradičně dárky ukrýváte? Na jednu stranu si chráníte bezpečně moment překvapení. Na druhou stranu lze takto ale poměrně rychle prošvihnout tu správnou dobu. Dárečky pak mohou spediční firmy doručovat až po Štědrém dni, což si bezesporu nepřejete! Že nevíte, co pořídit? Nevadí. V následujících řádcích vám dáme 4 zajímavé tipy.

Stavebnice

Vzpomeňte si na své dětství. Zcela jistě patřily mezi vaše nejoblíbenější hračky stavebnice. Lego bylo k dostání vcelku složitě, nicméně k dispozici byly stavebnice jako Merkur nebo Seva. Právě ta se vyznačovala tradičními modrými plastovými kousky, jež se do sebe zasouvaly prostřednictvím malých bílých spojek. Víte, že Seva je v nabídce eshopů také dnes? Výbornou volbu pro kluky je i Malý konstruktér, jenž nápadně připomíná zmiňovaný Merkur.

Klasické deskovky

Jestliže si jako rodiče dokážete ušetřit alespoň trochu času, pořiďte vašim dětem pod stromeček deskové hry. Mezi ty nejoblíbenější patří samozřejmě klasika Člověče, nezlob se! Výbornou volbu představuje i Bang Duel, který vás přenese na divoký západ mezi pistolníky.

Lámejte si hlavu i vy

Rozvíjení logického myšlení dítěte je nesmírně důležité. Právě z toho důvodu se vyplatí vsadit na hlavolamy pro děti, jako jsou ježek v kleci nebo slavná Rubikova kostka. Výborná je také Snake Cube. Tento dřevěný hlavolam donutí dítě ke zvýšení koncentrace a zlepšuje i jemnou motoriku.

A co dárky pro ty nejmenší?

Máte doma novorozeně? Potřeby pro miminka jsou nesmírně důležité. K dispozici je jich spousta. Vybrat můžeme například specifický nevylévací hrnek, anebo vsaďte na vtipná body. Výborná jsou i kousátka, plastové kroužky či jiné hračky.

Fotografie

Komentáře