V kosmetice vede Vegan style - vyzkoušejte nové veganské sérum na řasy

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Vegan style začíná být i v češtině ustálený pojem. Ovšem pozor: teď nemluvíme o druhu stravování, ale o kosmetice! Novou Vegan sadu uvádí na český trh i značka BeautyLash a už nyní je k vyzkoušení Vegan Sérum pro růst řas.

„Veganská kosmetika je bohatá na rostlinné extrakty a zároveň neobsahuje žádné živočišné složky a není testovaná na zvířatech. Poznáte ji podle loga se zelenou slunečnicí, které uděluje britská nezisková organizace Vegan Society, jež dohlíží na to, aby daný výrobek splňoval všechny standardy Vegan Animal-free,“ vysvětluje Martin Janeček, který v České republice zastupuje rakouskou značku BeautyLash.

Tajná receptura ze slunečnice, prosa, pšenice a rozmarýnu

Právě značka BeautyLash nyní vstupuje na náš trh se svou ryze Vegan sadou určenou k péči o řasy a obočí. „Již nyní je v prodeji Vegan BeautyLash Sérum pro růst řas, které obsahuje účinné přírodní látky ze slunečnicového oleje, prosa, pšenice a rozmarýnu. Jde o speciálně vytvořenou recepturu na přírodní bázi, která zajistí výživu a péči vašim řasám,“ popisuje Martin Janeček.

Aplikace séra na řasy je velice jednoduchá, ale účinek spočívá v pravidelnosti. Nanáší se dvakrát denně (ráno a večer) ke kořínkům horních i spodních řas, stejně jako když nanášíte oční linku. Díky složení bohatému na rostlinné extrakty budou řasy výrazně delší a hustší za osm týdnů, ale při pravidelném používání uvidíte první výsledky už po čtyřech týdnech. Pro udržení výsledku je vhodné používat sérum soustavně.

Vegan BeautyLash Sérum pro růst řas dodá vašim řasám patřičnou výživu a nemusíte se bát žádných nežádoucích účinků – neobsahuje žádné hormony, jak tomu často bývá u jiných přípravků této kategorie, a bylo pečlivě dermatologicky testováno.

Vegan BeautyLash Sérum pro růst řas koupíte na beatuylash.cz za 750 Kč.

Zdroj: pohodarky.cz

Komentáře