Vlasy světle růžové, stříbrné i fialové: V OliOla bez drastického odbarvování a zbytečné chemie

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Nadcházející zima se ponese v pastelových barvách! Pro všechny blondýnky a světlovlásky, které chtějí změnit image, si OliOla Organic Beauty studio připravilo barvicí systém Hmelt, který účinně a přitom velice šetrně dodá vlasům unikátní rostlinné pigmenty. Právě ty rozjasňují vlasové vlákno ať už přirozených či barvených vlasů, rozzáří stávající barvu, zakryjí šediny či dodají nové barevné odlesky. U brunetek se nejdříve vlasy musejí odbarvit melírovým máslem, přirozeně světlým odstínům postačí systém Hmelt. Vlasy v pastelových barvách přitom neztratí nic ze své krásy a o jejich zdraví a pružnost se postará složení s organickými ingrediencemi.

„Vše, s čím v salonu pracujeme, funguje bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aromata, nic takového v OliOla nenajdete. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu,” říká majitelka salonu Oli Vacková. Rozšíření nabídky o barvení vlasů systémem Hmelt je tedy v souladu s etickými zásadami OliOla Organic Beauty studia i s přáním zákaznic, které by si rády dopřály neotřelou změnu, ale bez drastického odbarvování a ničení vlasového vlákna.

Revoluční barvicí systém Hmelt značky Oway, založený na rostlinných fair trade pigmentech, přichází s unikátní péčí určenou pro salónní i domácí použití. Hmelt je cestou k osobnímu sebevyjádření prostřednictvím jedinečného, vysněného odstínu vlasů. Hmelt přímé pigmenty mají charakter revitalizujícího barvicího koncentrátu s obsahem čistých fair trade rostlinných phytopigmentů, které jsou získávány ze semen biodynamicky pěstovaných léčivých rostlin. Vlasy tak budou zdravé a plné lesku.

BIODYNAMICKÉ & ORGANICKÉ & ETICKÉ INGREDIENCE

Organická divizna

Divizna zajišťuje proces fotoluminiscence: absorbuje nejsilnější UV záření, které přeměňuje na brilantní lesk. Organická divizna chrání před foto-oxidačním stresem způsobeným UV zářením. Eliminuje vypadávání vlasů a vlasy zesvětluje.

Biodynamický šťovík kadeřavý

Pěstuje se pomocí biodynamické metody, což je nejčistší a nejzdravější zemědělská technika, která zcela vylučuje používání pesticidů a syntetických látek. Obsahuje vysoký podíl železa, hořčíku, draslíku a vápníku, který remineralizuje vlasové vlákno, zatímco vitamíny A a C dodávají energii a působí jako antioxidant.

Fair trade phytopigmenty

Exkluzivní phytopigmenty (kramerie, janovec metlatý, vlašský ořech, lykopen, kurkuma a šafrán) chrání vlasy před antioxidanty a dodávají jim atraktivní barevné odstíny.

Barvení vlasů pomocí systému Hmelt si můžete dopřát v OliOla Organic Beauty studiu – www.OliOla.cz – dle individuálních požadavků od 1590 Kč.

Fotografie

Komentáře