Vliv kozí Kosmetiky Capri na microbiom naší pleti

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Kozí mléko, syrovátka, kolostrum a tedy i mléčné bakterie regulují blahodárně microbiom lidské pokožky. Česká kozí Kosmetika Capri využívá všech vlastností těch nejlepších kozích surovin a již 25 let na českém trhu vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní kosmetické produkty pro pleť, tělo i vlasy. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická společnost na světě. Firma se připojuje k oslavě Světového dne microbiomu, který proběhne dne 27. 6. 2020.

Microbiom a naše pokožka

Kosmetika Capri a její produkty, vyráběné nedaleko od Prahy, mají přímý vliv na microbiom lidské pokožky. „Naše produkty podporují žádoucí „hodné“ bakterie, které omezují pronikání nežádoucích mikroorganizmů do našeho těla. Díky tomu jsme chráněni proti vnějšímu prostředí, bakteriím i virům,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri a dodává: „Je-li naše pokožka dobře chráněna a hloubkově vyživována, její kvalita se zvyšuje, je zdravější a uchová si mladistvý vzhled.“

Co ukazuje kosmetické testování

„Odborná literatura i profesionální kosmetické testy prokázaly přítomnost bakterií mléčného kvašení v kozím mléce, kozí syrovátce a kolostru. Po aplikaci na kůži dochází k pozitivní úpravě kožního microbiomu ve prospěch žádoucích bakterií. Pokožka pak lépe odolává nebezpečným bakteriím a virům, a to je přesně to, co potřebujeme. Tak jako vitamíny vnitřně posilují naši obranyschopnost, přípravky Kosmetiky Capri posilují schopnost kůže bránit se proti virům,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková.

Navíc koza je úžasné zvíře. Její soužití s člověkem bylo odjakživa založeno na oboustranně výhodné spolupráci. K člověku od nepaměti patří a bývala u každého venkovského stavení. Naštěstí se postupně lidstvo ke kozímu mléku vrací. Znovu jsme objevili kouzlo a účinky tohoto přírodního daru. Originální receptury z kozích surovin a dalších aktivních látek

Kosmetika Capri s originálními recepturami, kterých je více než 90, na český trh přináší produkty, které jsou doslova nabité kozím mlékem, máslem, syrovátkou, kolostrem. Další jejich složkou jsou vysoce účinné aktivní látky, vitamíny a minerály. Spokojené klientky mají na výběr z dnes již tradičních značek: La Chèvre (pro základní ošetření pleti), Le Chaton (zajišťující nadstandardní a anti-ageing péči) a Capramedic (skvěle funguje na problematickou a ekzematickou pokožku).


Více informací a e-shop: kosmetikacapri.cz

Produkty Kosmetiky Capri se vyrábějí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, obaly jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování koz. S Kosmetikou Capri budete zdravá a krásná.

Fotografie

Komentáře