Vyhrajte balíček kosmetiky Essenté pro krásnou a zdravou pleť!

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Essenté je špičková česká kosmetika, která využívá nejnovější vědecké poznatky z oblasti kosmetologie a dermatologie. Její kosmetické přípravky stimulují kožní buňky k vlastní tvorbě kolagenu a elastinu. To přispívá ke správné funkci pokožky, ovlivňuje její zdraví a zabraňuje předčasnému stárnutí.

Na kosmetickém blogu https://inspirace.essente.cz najdete tipy, rady a spoustu inspirace, jak správně pečovat o pleť.

Pět výherců získá balíček kosmetiky Essenté, který obsahuje:

  • Essenté Mycí emulzi s AHA kyselinami
  • Essenté Jemný odličovač očí
  • Essenté Jemný pleťový peeling

Essenté Mycí emulze s AHA kyselinami výborně čistí a zvláčňuje pokožku a díky obsahu mandlového oleje dodává pleti pocit hebkosti. Kyselina mléčná, obsažená v produktu, odstraňuje odumřelé buňky pokožky, čímž pomáhá uvolnit ucpané póry, a předcházet tak tvorbě zánětů. Čisticí emulze podporuje přirozené obranné mechanismy pokožky a chrání před dehydratací.

Essenté Jemný odličovač očí je velmi šetrný a nemastný odličovač očí určený k odlíčení a odstranění zbytků make-upu včetně řasenky. Odličovač je maximálně citlivý vůči pleti očního okolí. Nezpůsobuje podráždění pokožky.

Essenté Jemný pleťový peeling pozvolna odstraňuje odumřelé kožní buňky a zbavuje póry nečistot. Obsahuje velmi jemné abrazivní přísady, šetrné čisticí složky a řadu cenných pěsticích, zvláčňujících a hydratačních látek. Stimuluje aktivitu pokožky a podporuje její regeneraci.

Soutěžní otázka:

Jakou účinnou látku obsahuje novinka Essenté Booster proti začervenání?

  1. Antileukine-6
  2. SNAP-8™ peptide
  3. AHA kyseliny

Jak soutěžit?

Soutěž probíhá na Facebooku Salony-krasy.cz do 19.11.2017 a nápovědu naleznete na stránkách essente.cz. Váš tip na správnou odpověď vložte k příspěvku se soutěží Essenté.

Výherci budou zveřejněni v sekci Výherci soutěže 20.11.2017.

Úplné znění pravidel soutěže s Essenté

Výherci soutěže

  1. Iva Vrbová
  2. Romana Hamerská
  3. Blanka Hanke
  4. Monika Štancelová
  5. Veronika Černá

Partneři oslav 10. výročí Salony-krasy.cz jsou

Fotografie

Komentáře