Výlet do světa krásy s INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA (+soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Jeden z nejlepších dárků pro ženy je tady. Poprvé v historii, dva největší veletrhy kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu, spojily své síly. Na jednom jediném místě, za jedno vstupné, se s námi vydáte na dámskou jízdu plnou nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností získaných od profesionálů ze všech beauty oborů. Tady si milé dámy nadělíte to, co si opravdu zasloužíte. Dokonalou péči a výběr toho nej pro Vaši tvář, tělo i duši. A díky veletržním slevám navíc ušetříte. Vstupenky na veletrh můžete získat i v soutěži se Salony-krasy.cz níže.

Tedy váhání a rozmýšlení není na místě. Otázky zní jasně. Kdy? 15. – 16. 3. 2019. Kde? Na výstavišti PVA PRAHA EXPO v Letňanech.

Přesně tady Vás rozmazlí veletrhy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA. Těší se na vás několik stovek vystavovatelů zastupujících stovky prestižních značek. INTERBEAUTY PRAGUE představí to nejlepší z nehtového designu, kadeřnictví a dalších oborů spojených s krásou. WORLD OF BEAUTY & SPA je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, manikúru, pedikúru a zdravý životní styl.

Velkou výhodou je fakt, že si zde můžete téměř vše prohlédnout na vlastní oči, vyzkoušet na svém těle a zjistit tak, co bude vyhovovat, slušet či vonět právě Vám. Navíc každá z Vás si od nás může odnést na svém těle parádní dárek. Profíci Vám aplikují na Vaše nehtíky zcela zdarma nádherné barvy z jarní kolekce Shellac od značky CND.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na Mezinárodní mistrovství České republiky v malování na tělo BodyArt Czech 2019, milovnice nehtíků potěší zajisté soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP a představíme Vám také atraktivní soutěž špičkových holičů BarberBattle. Obdivovat umění profesionálů z řad vizážistů a kadeřníků budete moci na 13. ročníku týmové soutěže Pavla Bauera Creative Image Team 2019, vzrušující podívanou nabídne přehlídka plavek Fashion Island s předními modelkami a vítězkami soutěží krásy. Umělecký dojem ve Vás zanechá soutěž v prodlužování řas Gold Lashes 2019 i Mistrov­ství ČR v make-upu. V rámci soutěží také nahlédnete pod pokličku modernímu microbladingu.

Dvoudenní program v PVA EXPO PRAHA Letňany bude opravdu nabitý a rozmanitý. Těšíme se na Vás! Další důležité informace, včetně předprodeje vstupenek, najdete na veletrhkosmeti­ky.cz.

Soutěž o vstupenky na veletrhy World of Beauty & Spa a Interbeauty Prague Jaro 2019

Ceny v soutěži

1. – 5. cena – 2 vstupenky na jarní část veletrhů World of Beauty & Spa a Interbeauty Prague

Trvání a způsob soutěže o vstupenky World of Beauty & Spa a Interbeauty Prague Jaro 2019

Soutěž probíhá na Facebooku Salony-krasy.cz od 17.02. až 05.03.2019 do 18:00 hod.

Soutěžní otázka

Kde se letos na jaře poprvé koná jedinečný souběh veletrhů Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa?

  1. PVA EXPO Praha v Letňanech
  2. Veletrhy Brno
  3. Výstaviště Lysá nad Labem

Správnou odpověď najdete v tomto článku.

Podmínky vstupu do soutěže o vstupenky na jarní veletrhy kosmetiky

  1. být fanouškem Salony-krasy.cz na FB
  2. zodpovědět správně soutěžní otázku
  3. sdílet příspěvek se soutěží veřejně na FB

Výherce vyhlásíme 06.03.2019 na webu Salony-krasy.cz. Vstupenky zašleme e-mailem, prosíme výherce o zaslání e-mailové adresy do zprávy na Facebooku. Děkujeme a přejeme mnoho štěstí!

Výherci soutěže

  1. Zdeňka Trenčínská
  2. Anna Fuchsová
  3. Olča Olga
  4. Hana Křepelková
  5. Olga Fabiánová

Prosíme výherce o zaslání e-mailové adresy na lucia@salony-krasy.cz nebo do zprávy na Facebooku, kde jim zašleme elektronické vstupenky na veletrh Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa Jaro 2019.

Fotografie

Komentáře