Vytočte své řasy na maximum - hitem je opět trvalá na řasy!

Kategorie: Řasy

Mojekrasa

V dnešní době existuje obrovské množství tipů a triků, které vám pomohou vytvořit úchvatný pohled díky krásným řasám. Současným hitem je ale RefectoCil EyeLash Curl, speciální šetrná trvalá na řasy, které se mezi evropskými stylisty přezdívá „oční otvírák“.

„Kromě délky a hustoty se u řas rozhodně počítá také jejich krásné výrazné zatočení. Možná jste už vyzkoušely lecjakou řasenku nebo kleštičky na řasy a efekt byl krásný chvilku, ale brzy jste celou proceduru musely opakovat znovu – minimálně každé ráno,“ říká Martina Košťálová ze společnosti RefectoCil, která se profesně zabývá stylingem řas a obočí. Díky své práci pro jednu z předních světových značek v oblasti péče o řasy a obočí sleduje světové trendy a přenáší je k nám do Čech.

Právě RefectoCil přišel s novou podobou trvalé na řasy, která byla kdysi tak populární, ale k řasám bohužel často málo šetrná. „To už je ale minulost. S EyeLash Curl šetrně a na dlouho docílíte přirozeně krásných, výrazných a dokonale upravených řas, protože vám je vytvaruje do půvabné vlny. Díky ní se pak oči zdají být opticky mnohem větší a výraznější. Aplikace je vhodná pro všechny bez omezení, ale ocení ji zejména ženy a dívky s rovnými či nevýraznými řasami. Doslova zázrak pak udělá s krátkými řasami,“ dodává Martina Košťálová.

A jak probíhá samotná procedura? Odbornice v kosmetickém salonu nebo Brow baru nejprve přiloží na horní víčko samolepicí natáčku dle délky vašich řas – je důležité zvolit její správnou velikost. (Příliš malá natáčka by mohla způsobit lámání řas, a pokud by se naopak zvolila zbytečně velká, nebylo by natočení tak výrazné.) Poté kosmetička nanese samotnou trvalou a nechá ji působit patřičnou dobu. Po jejím setření nakonec vše ještě zneutralizuje dalším přípravkem, ve kterém je kolagen a cystein – právě tyto látky mají zásluhu na tom, že je procedura k řasám maximálně šetrná. „Krásně vytvarované a nabarvené řasy vám vydrží až šest týdnů, ale pamatujte na jednu základní zásadu – EyeLash Curl si vždy nechte aplikovat školeným profesionálem,“ uzavírá Martina Košťálová.

Zdroj: Pohodarky.cz

Trvalá na řasy – pro a proti

Fotografie

Komentáře