Vyzkoušejte metodu hydratace pleti hydrolifting obličeje a dekoltu

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Hydrolifting obličeje a dekoltu je účinnou metodou pro intenzivní hydrataci pleti. Má navíc rychle viditelný efekt. Díky profesionálnímu hydroliftingu se ve vaší pleti nastartují regenerační procesy a obnoví se tvorba kolagenu v pokožce, což zlepšuje kvalitu i vzhled pleti.

Hydrolifting obličeje je příjemné ošetření, které se provádí skleněnou baňkou. Pomocí jemných podtlaků a speciálních lymfatických tahů dochází k regeneraci pleti. Přírodní, neinvazivní a tekutý lifting pokožky zjemní hluboké a vyhladí jemné vrásky už po prvním ošetření. Do kůže se vpraví kyselina hyaluronová a směs látek, jako vitamíny, minerály, aminokyseliny, nukleové kyseliny či antioxidanty, které v krátké době zlepší kvalitu pleti, obnoví její elasticitu a navrátí jí pružnost.

Omlazení pleti

Hydrolifting je vhodnou prevencí proti stárnutí pleti i vyživující kúrou u zralé pleti. Při této proceduře se spolehlivě zbavíte i kruhů pod očima. S přibývajícím věkem se snižuje hydratační kapacita pleti a klesá obsah kyseliny hyaluronové. Hydrolifting s omlazujícím efektem dodá pleti vše potřebné a předchází tvorbě vrásek. Čeká vás preventivní anti-aging efekt, efektivní zamezení rozvoje vrásek, ztráty jasu, pevnosti a pružnosti pleti.

Jak probíhá procedura hydroliftingu obličeje a dekoltu

Nejprve dojde k uvolnění lymfatických uzlin a provede se lymfodrenáž obličeje a dekoltu. Následuje vyčištění pleti čistící pěnou s použitím speciálního nástavce, který pokožku dokonale vyčistí a vypne. Pak se štětečkem aplikuje enzymatický peeling, který se zapracuje do pleti. Pleť se ošetří micelárním roztokem a nanese se kolagenové sérum, kyselina hyaluronová a hadí sérum s botoxovým efektem, které se pomocí speciálního nástavce, tzv. šnečku, zapracují do pleti a dochází k liftingu obličeje a dekoltu. Proceduru zakončuje aplikace hydratační pleťové masky a po té vysoce hydratačního krému.

Kam na hydrolifting obličeje a dekoltu

Na hydrolifting obličeje se můžete vydat do centra Olomouce. Studio Body Factory Olomouc je specializované centrum na zkrášlující procedury. Na hydrolifting se není třeba nijak připravovat a nemusíte se obávat zarudnutí pokožky nebo dalších kontraindikací. Specialistky vás odlíčí a šetrně ošetří.

Příjemný a bezbolestný hydrolifting můžete podstoupit opakovaně v rozmezí 2 až 4 týdnů.

Ceník lifting obličeje a lifting dekoltu

Bf hydrolifting (hydratační ošetření) – 90 minut

Cena 1 500 Kč (Aktuálně se slevou 20% – 1 200 Kč)

Více informací najdete na webu https://www.bfolomouc.cz/hydrolifting/

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře