Získejte hodnotný dárek od SOLO Personal makeup school (narozeninová soutěž)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

V aktuální soutěži u příležitosti 13. narozenin portálu Salony-krasy.cz na vás čeká spousta krásných dárků a poukázek. Dnes vám představíme ceny od partnera soutěže – exkluzivní profesionální kosmetiky SOLO Personal makeup school.

SOLO Personal makeup school. Prestižní škola osobního líčení. Poskytuje velkou škálu kurzů od privátních až po skupinové, od makeupových až po vlasové.

My ženy obecně jsme od přírody senzitivní, sebekritické a zodpovědné. Když si něčím nejsme stoprocentně jisté, nejdeme do toho, obzvlášť pokud se jedná o náš vzhled. S námi se ale nemáte čeho obávat. Nikoho nesoudíme ani nehodnotíme, ke každé z našich klientek přistupujeme individuálně.

www.solomakeup.cz

Jak vstoupit do soutěže?

Pro zařazení do slosování stačí, abyste se stali fanouškem Salony-krasy.cz na Instagramu a v komentáři ke zveřejněnému příspěvku označili kamaráda/ku, která by si také přála jednu z atraktivních výher.

Soutěž končí 14. 11. 2020 ve 23:59 hod.

Výhry od SOLO Personal makeup school

  • 1× poukaz na 15 min make-up (3hod) v hodnotě 2 500 Kč

Jak být časově efektivní, vypadat perfektně celý den i celou noc a přitom nestrávit před zrcadlem hodiny? Naši zkušení lektoři se s Vámi podělí o všechny triky jak dosáhnout luxusního výsledku za pouhých pár minut.

  • 1× poukaz na Mamachic (2hod) v hodnotě 1 900 Kč

V celodenním kolotoči si na sebe ani nevzpomenete a dáváte všechny své síly mateřství? Neustále myslíte jen na to co vše musíte udělat, ale kde jste se ztratila vy? Mamachic je kurz pro všechny maminky, které chtějí najít svoje staré já. Pokud si říkáte jak při tom všem shonu stihnout ještě perfektní make-up, tento kurz je právě pro vás.

Těšíme se na vás!

Fotografie

Komentáře