Asistentka/Asistent v luxusním salonu krásy na Praze 3

Vloženo před měsícem

Asistentka/Asistent v luxusní pobočce salonu krásy na Praze 3. Informace o pracovním místě Do luxusně vybaveného nového salonu krásy a kadeřnictví na Praze 3, jakožto již třetí pobočku naší sítě, s cca 5-ti členným kolektivem, hledáme od září šikovnou posilu, která nám pomůžeme s chodem recepce, různorodou administrativou a z částí se také postará o chod sociálních sítí (pouze natáčení videí a pořizování fotografíí a následné zasílání našemu správci a grafikovi, reakce na zprávy klientů)

Hledáme spolehlivého, milého a energického člověka, kterého bude práce bavit a díky svým schopnostem a zájmem o práci dokáže ulehčit každodenní chod salonu. Odměnou, kromě té finanční, budou cenné pracovní zkušenosti, skvělý tým kolegů a pohyb ve světě estetiky a krásy v luxusním prostředí. 
Oceníme zkušenosti z podobné pozice či brigády, ale práce je vhodná jak pro studenty tak i pro absolventy (s následnou možností přechodu na HPP). Vše potřebné postupně zaučíme a rádi vysvětlíme. 

Pracovní náplň:
Pracovní náplň zahrnuje klasickou administrativní práci i řešení různorodých úkolů zadaných majitelkou salonu. Jedná se o kancelářskou administrativu, práci s interními systémy společnosti-rezervační systém, email,soc.sítě,apod., asistentské práce, obsluha klientů a povrchový úklid (hlavní úklid náleží uklízečce). Požadujeme: Chuť pracovat a učit se novým věcem.
Zodpovědnost a pečlivost. 
Slušné vystupování a samostatnost. 
Flexibilitu a zvládání multitaskingu. 
Domluvit se anglicky slovem i písmem, jiné jazyky výhodou. Nabízíme: Rozmanitou a zajímavou práci ve velmi příjemném prostředí.
Flexibilní pracovní dobu, podle vašich možností a dle domluvy předem. Osobní přístup a skvělý tým kolegů. MZDA: 160 - 200 Kč/hod. POČET MÍST: 1. VHODNÉ I PRO: Absolventi, OSVČ. NÁSTUP: První polovina září 2024. ŽIVOTOPIS zasílat na: info@royalsbeauty.cz. Případné dotazy přes e-mail nebo na tel.: 778776977.

Kontakt: Michaela (misavytiskova@seznam.cz), Praha, +420 778 776 977

Zpět na inzerci